0850… Ücret öğren

Yetişkin bireyler ve çiftlerle, özellikle ilişkilerde tekrar eden döngüler üzerinden çalışıyorum.

Çoğu zaman sorun tek bir olaydan değil, fark edilmeden sürdürülen ilişki dinamiklerinden beslenir. Terapi sürecinde bu döngüleri birlikte anlamayı ve daha kalıcı bir değişim oluşturmayı hedeflerim.

Danışanların kişisel ve kültürel değerlerine saygılı bir şekilde çalışırken, süreci bilimsel temelden koparmam.

Psikoloji eğitimimi Bilkent Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, Çift ve Aile Terapisi alanında uzmanlığımı Özyeğin Üniversitesi’nde sürdürdüm. Bu süreçte 300’ün üzerinde birebir görüşme gerçekleştirdim.

Bugüne kadar aktif süpervizyon eşliğinde 2500’ün üzerinde seans yürüttüm. Bu deneyim, benzer görünen sorunların aslında farklı içsel dinamiklere dayanabildiğini daha net görmemi sağladı.

Eğer siz de benzer döngüleri fark ediyor ancak bunları tek başınıza değiştirmekte zorlanıyorsanız, süreci birlikte ele alabiliriz.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Bulgurlu Mahallesi, Üsküdar, İstanbul 34696

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• H

Refia Hanım ile olan terapi sürecim bana kendimi daha iyi duyabilme ve anlayabilme yeteneği olarak geri döndü. Duygularımı anlamlandırmayı ve anlamayı öğrenebildim. Keyifli ve bana katkısı bol olan bir süreçti.

Uzm. Psk. Refia Tezer Çakmak

Yorumunuz için teşekkür ederim. Duygularla temas kendimizi anlamanın önemli bir parçası, sürecin sizin için keyifli ve verimli geçmesine sevindim. Güzellikler diliyorum.

• Ç

Refia Hanım ile yollarımızın kesişmesi biraz tesadüfi bir şekilde gerçekleşti. Önceden aldığım ve memnun kalmadığım psikiyatri tedavimden sonra aslında tekrardan bu süreçlere dahil olmak istemediğim bir zamandaydım ama Refia Hanım ile seanslarımıza başladıktan sonra fikirlerim tamamen değiştiği ve bütün seanslarıma istekle gelmeye başladığımı farkettim. Tedavimin başlarında yoğun bir depresyon ve panik atak krizlerim vardı yaklaşık 1 yıl terapiye devam ettik ve terapinin sonunda depresyonu ve panik atağını aşmış sorunlarına daha bilinçli yaklaşmayı öğrenen birine dönüşmüştüm. Refia hanım bu süreçte bana olan desteği, sabrı, uyguladığı doğru terapi sonucunda yaşadığım bu süreci çok daha sağlıklı bir şekilde atlattım. İstemediğim bir zamanda destekleri, katkıları ile içinde bulunduğum durumdan ve doğru tedavinin bana nasıl sonuçları doğuracağını gösterdiği içinde ayrıca çok şanslıyım.

Uzm. Psk. Refia Tezer Çakmak

Deneyiminizi paylaşma nezaketiniz için teşekkür ederim. Süreci sizin açınızdan anlamlı kılan noktaları ifade etmiş olmanız benim için kıymetli. İyi dileklerimi iletiyorum.

• I

Refia Hanım ile yollarımız, bir arkadaşımı kaybettiğim ve mezuniyet dönemimde kesişti. Hayatımın en zor süreçlerinden birinde aldığım danışmanlık, yaşadıklarımı daha güçlü ve sağlıklı bir şekilde aşmama yardımcı oldu. Vazgeçme noktasına geldiğim anlarda bile devam etmem gerektiğini fark etmemde büyük katkısı oldu. Bugün, o dönemde aldığım desteğin etkisiyle hedeflediğim üniversitede üçüncü yılımı sürdürüyorum. Kendisine minnettarım

Uzm. Psk. Refia Tezer Çakmak

Nazik paylaşımınız için teşekkür ederim. Süreçte farkındalık geliştirebilmek ve çabalamaya devam etmek çoğu zaman değişimin önemli adımlarından oluyor. Size hem eğitim hem de kişisel hayatınız için güzellikler diliyorum.

Eşimle nişanlılık dönemimizde hem ailesel çıkan sorunlar hem de bunların bize yansımasından dolayı terapi almak istedik. Bu süreç bizim için çok faydalı oldu ve evliliğimize sağlam temellerle başladık ve artık sorunları nasıl çözeceğimizi çok iyi biliyoruz. Kendisi çok yetkin bir psikolog olduğu için sürecimiz çok başarılı ilerledi. Doğru psikoloğu bulmanın zor olduğumu bir dönemde kendisine rastladığımız için çok şanslıyız.

• Online Danışmanlık Çift Terapisi  •

Uzm. Psk. Refia Tezer Çakmak

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Evlilik öncesi çift danışmanlığı sürecinin ilişkiniz için anlamlı bir yere temas etmiş olmasına sevindim. Bundan sonrası için de gönlünüzce bir süreç diliyorum.