Kendine, Ötekine ve O'na dair merakı olan bir beşer.
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Panik Atak
- Majör Depresif Bozukluk
- Sigortası olan hastalar
Kocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 54/5 Kıvanç Apartmanı K: 2 Kızılay, Çankaya, Ankara 06420
- Sigortası olan hastalar
Kocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 54/5 Kıvanç Apartmanı K: 2 Kızılay, Ankara
aRju Psikoloji
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
aRju Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
İmago Çift Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
m....ı
Bazen hayat üst üste geldiğinde, ne yaşadığını kimseye anlatamadığında nefes almak bile zorlaşır. Böyle bir dönemde, çok değer verdiğim birinin önerisiyle Rıza Hoca’yla tanıştım. Daha önce birçok uzmanla görüşmüş biri olarak hep ikinci seanstan sonra gitmeme kararı alırdım, çünkü gerçekten anlaşılmadığımı hissederdim. Bu yüzden ilk başta tereddüt ettim.
Fakat Rıza Hoca ilk seanstan itibaren bakış açısıyla, kurduğu sıcak iletişimle, göz temasındaki samimiyetle ve söylediği her cümlenin taşıdığı anlamla farkını ortaya koydu. Haftalık seansları iple çeker hale geldim; çünkü her görüşmede kendime dair görmediğim noktaları fark ettim.
Klinik atmosferinin sıcaklığı, profesyonelliği ve genç yaşına rağmen mesleğine duyduğu tutku insana güven veriyor. Sorunlara yüzeysel yaklaşmayan, gerçekten dokunan bir uzman olması en değerli yanı.
İyi ki yollarımız kesişmiş.
İçtenlikle tavsiye ederim.• aRju Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
ha...n
Danışırken bir çözüm bekleriz. Ben de ilk başta bekledim. Ama çözümden önce sürece odaklaması ve sakinliği güvenerek anlatma gereği hissettiriyor. İlk görüşme iyiydi.
• aRju Psikoloji • Bireysel Terapi •
Rıza bey mükemmel bir dinleyici, çok iyi anlayan, güven veren ve yardımcı olan bir psikolog. Hayatımın en acılı ve zorlu döneminde ürettiği farklı bakış açıları ve koyduğu teşhisler ile sürecim hızlı ilerledi. Beni bambaşka biri olmama yardımcı olan bir uzmandir. İşinin ehli nadir insanlardan biri. Emeği ve bana kattıkları için kendisine minnettarım. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
• aRju Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
f...
Rıza Hocadan anlatım ve dinleme tarzından çok memnunum, özellikle yönlendirmeleri konusunda kafamda sürekli bir ışık yakıp benim görmediğim şeyleri gösterebiliyor. Rıza Hocaya uygulama üzerinden ulaştım. Karşı cins ile ilgili olarak ilişki yönetimi konusunda yardımını aldım. İlk başta beni dinledi, sonradan daha derine inerek neden böyle sorunlar yaşadığımı anlattı ve en son da çözüm önerileri üzerinden konuştuk. Ben 32 yaşında bir insan olarak ilk kez kendime bir yatırım yaptığımı düşünüyorum. Rıza Hoca ile konuşarak elbette çevreme tavsiye ederim, memnuniyetle.
h...
Yaklaşık 3 aydır Rıza Bey'le psikanaliz terapisi alıyorum. Başlama nedenim annemin kaybı, depresyon, yurtdışına göç süreci ve işe başlarken yaşadığım belirsizlikti. Hep içimde bir problem olduğunu hissediyordum ama sadece kendimize değil, çevremize de bakmak gerekiyor. Rıza Bey'in yönelttiği sorular sayesinde sorunları halının altına süpürmek yerine yüzleşmeye başladım. Bugüne kadar kendimi kandırmışım; artık yüzleşme zamanı dedim. O, tam yerinde ve zamanda sorularla kendi iç sesimi duymamı sağladı. Bazen "Ben bunu nasıl fark etmemişim?" dediğim anlar yaşadım. Daha önce birçok terapi denemiştim ama psikanaliz bana özellikle iyi geldi. Çünkü sadece fark etmek değil, yüzleşmek gerek. Rıza Bey bu süreci çok profesyonel ve destekleyici bir şekilde yürütüyor. Terapiye başlamak isteyenlere gönül rahatlığıyla öneririm.
m...
Ben Rıza Bey'le uygulama aracılığıyla tanıştım. Kabuslarımdan dolayı uyuyamadığım bir dönemdeydim ve bu sebeple başvurdum. Rıza Bey'i çevreme tavsiye ediyorum zaten, kendisinden gerçekten çok memnunum. 1 yıldır bu süreçteyiz ve bana gerçekten çok iyi geldiği gözle görülür bir şekilde belli oluyor.
Rıza Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıza Ünsal, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Rıza Ünsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Grup Terapisi, Cinsel Terapi, Regresyon Terapisi.
Rıza Ünsal adresi nerede?Rıza Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 54/5 Kıvanç Apartmanı K: 2 Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıza Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rıza Ünsal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rıza Ünsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rıza Ünsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rıza Ünsal hangi dilleri konuşuyor?Rıza Ünsal ile İngilizce, Kürtçe, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rıza Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıza Ünsal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rıza Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Rıza Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rıza Ünsal hangi sigortaları kabul ediyor?Rıza Ünsal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.