Prof. Dr.
Metabolik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Prof. Dr. Samet Yardımcı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp eğitimine başladı.2003 yılında Tıp fakültesinden mezun olduğu sene tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi asistanlığını yaptı.2008-2009 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri’nin Houston kentinde MD Anderson kanser merkezi’nde ve Memorial Herrman hastanelerinde kanser cerrahisi ve organ nakli konularında eğitim aldı.Türkiye’ye döndükten sonra 2009-2012 yılları arasında Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi’nde Gastroenteroloji Cerrahisi (sindirim sistemi cerrahisi) eğitimi aldı.2017 yılında Belçika’da düzenlenen revizyonel obezite cerrahisi kursuna katılarak başarılı oldu. Meslek hayatı boyunca her zaman yılda 2000’den fazla ameliyat yapılan merkezlerde çalışarak binlerce hastaya ulaştı. 2012 yılında yaptığı çalışma Uluslararası Transplantasyon Kongresi tarafından ‘’En İyi Genç Araştırmacı’’ ödülüne layık görüldü. Çeşitli Yurt içi ve Uluslararası kongrelere konuşmacı olarak davet edildi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hasta memnuniyeti konusunda teşekkür belgesine layık görüldü. Obezite cerrahisi ve Metabolik cerrahi konusunda hasta eğitimi seminerleri verdi ve teşekkür belgesi aldı. MLP Care tarafından hasta memnuniyeti konusunda teşekkür belgesi aldı. Türkiye, İngiltere, Bulgaristan, Makedonya ve Kazakistan’da hastalar için eğitim seminerleri verdi. Obezite ve metabolik cerrahi alanında 2015 ve 2017 yıllarında kurslar düzenleyerek meslektaşlarının eğitimine katkıda bulundu. Mide kanseri tedavisi ile ilgili 2017 yılında cerrahlar ve onkologlar için sempozyum düzenledi. Dünyanın her yerinden obezite ve metabolik cerrahi konusunda eğitim almak isteyen cerrahları gözlemci hekim olarak kabul etti. Samet Yardımcı, Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Derneği’nin yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders (IFSO), Türk Cerrahi Derneği, Gastroenteroloji Cerrahisi Derneği, Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği, Hepatopankreatobiliyer Cerrahi Derneği ve Türk Obezite Cerrahisi Derneği üyesidir. Kendi alanında, tıp kitaplarına bölümler yazmış, yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış birçok çalışma yapmıştır. 2018 Mart ayından itibaren Medical Park Pendik hastanesinde çalışmaya devam etmektedir. Uluslararası yapılan anlaşmalar dahilinde çok sayıda Avrupa birliği vatandaşına obezite ameliyatları yapmıştır. Her yıl, dünyanın her bölgesinden özellikle obezite, metabolik cerrahi ve kanser cerrahisi alanında başvuran hastaları ve eğitim amaçlı başvuran gözlemci hekimleri kabul etmektedir. 2022 yılında İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Profesör olarak atanmıştır. 2024 2026 yılları arasında kendi muayenehanesinde çalışmıştır. Halen Acıbadem Kartal Hastanesi'nde Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi uzmanı olarak çalışmaktadır. ABD merkezli bağımsız akreditasyon kuruluşu Surgical Review Coorporation tarafından ''Master Sugreon on Metabolic Surgery '' ünvanı almıştır. İyi düzeyde İngilizce bilmektedir. Özel ilgi alanları arasında Mide fıtığı ve reflü cerrahisi, kolon ve mide kanserleri, obezite ve metabolik cerrahi, onkoloji cerrahisi ve iltihaplı bağırsak hastalıkları yer almaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.
- Hiatal Herni (Mide Fıtığı)
- Kolon Kanseri
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Endoskopik mide balonu
Acıbadem Kartal Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Esd (Sedimantasyon)
Kanser Cerrahisi
Karaciğer Cerrahisi
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Acıbadem Kartal Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolektral Cerrahi
Online Hizmet
Pankreas Cerrahisi
Pilonidal Sinüs Cerrahisi
Acıbadem Kartal Hastanesi
PIPAC (Basınçlı Sıcak Kemoterapi)
Polipektomi
Şeker Hastalığında Şeker Kontrolü
Şeker Hastalığında Şeker Takibi
Şeker Hastalığının Ameliyat ile Tedavisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Yapı Kredi Sigorta
Ak Sigorta
Demir Hayat Sigorta A.Ş.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
K
k...
Uzun süredir yaşadığım sağlık problemi nedeniyle oldukça kaygılı bir süreç geçiriyordum. Safra kesemdeki taş rahatsızlığı için başvurdum. Ancak doktorumun ilk muayeneden itibaren sergilediği sakin, güven veren ve profesyonel yaklaşımı sayesinde ameliyat sürecine çok daha rahat girdim. Ameliyatım son derece başarılı geçti ve sonrasında da her aşamada büyük bir ilgiyle takip edildim. Hem mesleki bilgisi hem de hastasına yaklaşımıyla gerçekten örnek bir hekim. Böyle başarılı ve vicdanlı doktorların varlığı hastalar için büyük bir şans. Kendisini tavsiye ederim.
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Değerli geri bildiriminiz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız kaygılı süreci güvenle atlatmanıza katkı sağlayabilmiş olmak ve ameliyat sürecinizin başarılı geçmesi bizler için en büyük mutluluk. Sağlığınıza kavuşmanız ve memnuniyetinizi bizimle paylaşmanız çok kıymetli. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim.
e...
Sayın Samet hocamın geçirmiş olduğum 2 ameliyat öncesi ve sonrasında göstermiş olduğu yakın ve sıcak ilgisi ve emeği için çok memnun kaldım. Yaklaşık 1 ay önce safra kesesi ve göbek fıtığı ameliyatları sonrası tedavi ve iyileşme sürecinde tarafıma verdiğiniz bilgi ve size olan güvenim sayesinde her geçen gün daha da hızlı iyileşme sağlamaktayım. Bu aşamalarda bilgi, tecrübe, destek, emek ve anlayışınız için en başta Samet Yardımcı hocam ve tüm ekibinden çok memnunum ve tavsiye ederim. İyi ki varsınız.
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Bu değerli yorumunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Safra kesesi ameliyatı ve göbek fıtığı ameliyatı sonrasında sağlıklı bir iyileşme süreci geçiriyor olmanıza çok sevindim. Genel cerrahide başarılı bir tedavinin yalnızca ameliyatla değil, ameliyat öncesi doğru planlama ve ameliyat sonrası yakın takiple mümkün olduğuna inanıyorum. Güveniniz için teşekkür ediyor, size sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
f...
Doktorumla arkadaşımın sayesinde tanıştım, birlikte yeni hayatımı planlarken onun ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu daha yakından hissettim. Birlikte süper bir süreç geçirdik. Bugün tam tamına 5 yıllık bir tüp mideyim ve her şey mükemmel gidiyor. Hayatımdaki iyi ki dediğim bir kişi. Etrafımdaki birçok insana da sebep olmanın haklı gururunu ayrıca yaşıyorum. Herkesin yolu Samet Hocam’dan geçsin, bana hayatımı tekrar geri verdi. Kocaman sevgiler.
m...
Sevgili doktorumuz Samet Bey’e tavsiye ile ulaştık. Babamın bağırsağında 7 cm kitle vardı ve bağırsağı tıkanmıştı. Son derece hızlı karar alarak 82 yaşında babamın ameliyat süresince ve sonrasında en büyük destekçisi Samet Bey oldu. Ameliyat öncesi kadar sonrasında da ilgisini bizden hiç eksik etmedi. Kendisine gönülden minnettarım. Şu an çok sağlıklıyız ve yolumuz onunla kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu yorumu okuyan varsa kendinize bir iyilik yapın ve doktor olarak kendinizi Samet hocama tereddütsüz teslim edin.
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Bu anlamlı yorumunuz ve bize duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Bağırsak tıkanıklığına neden olan kolon ve ince bağırsak tümörlerinde doğru zamanda yapılan cerrahi tedavi büyük önem taşır. Özellikle ileri yaş hastalarda ameliyat öncesi değerlendirme, cerrahi planlama ve ameliyat sonrası yakın takip sürecini büyük bir titizlikle yürütmeye özen gösteriyoruz. Babanızın takiplerinde de yüz güldüren bir iyileşme süreci görmek hepimiz için büyük mutluluk. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum.
e...
Samet Hocam, birlikte çalıştık ve elini, emeğini, özverisini bildiğim birisi. O yüzden tüp mide ameliyatımı ona güvenerek oldum. 9 ay oldu; komplikasyonsuz geçen, kendimi her daim güvende hissettiğim bir süreçti.
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Bu güzel yorumunuz ve uzun yıllara dayanan güveniniz için çok teşekkür ederim. Bir sağlık çalışanının, üstelik çalışma arkadaşlığı yaptığımız bir arkadaşımın kendi tedavi sürecinde bana güvenmesi benim için ayrı bir sorumluluk ve büyük bir anlam taşıyor. Obezite cerrahisinde başarılı bir sonucun temelinde doğru hasta seçimi, titiz cerrahi teknik ve ameliyat sonrası düzenli takip yer alır. Tedavi sürecinizin sorunsuz ilerlemesi ve 9 ayı sağlıklı bir şekilde geride bırakmış olmanız en büyük mutluluğumuz. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam diliyorum.
e...
Crohn hastasıyım, ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Ben de doktor arayışına girip diğer doktorların da fikrini almak istedim. O sırada Samet Hoca'yı TV programlarından, sosyal medyadan araştırmalar sayesinde buldum. Randevu alıp kendisiyle yüz yüze görüşme sağladım. Yardımcısı çok yardımcı oldu, her konuda yanımızdaydı. Samet Hoca benim için büyük şans oldu, iyi ki kendimi ona emanet etmişim. O ilk tanıştığımız andan şimdiye kadar olan sürecimde her konuda yardımcı oldu, merak ettiğim ne varsa en ince ayrıntısına kadar anlattı, konuştu. Ameliyat sonrasında benim ilk yürüyüşlerimde hep yanımda oldu. Böyle bir doktorla karşılaştığım için çok mutluyum. Hastalığım konusunda da hiçbir şikayetim kalmadı, çok şükür çok iyiyim, çok mutluyum. İyi ki Samet Hoca'yla tanışıp ona ameliyat olmuşum. Tanıdığım herkese de Samet Hoca'yı öneriyorum çünkü saat fark etmeksizin arayıp korktuğumuzda bize her zaman destek oldu ve yardımcı oldu. İyi ki Samet Hoca...
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Bu içten yorumunuz ve bize duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Crohn hastalığında doğru zamanda yapılan cerrahi, ameliyat kadar düzenli takip ve hasta-hekim iş birliği de büyük önem taşır. Bu süreci birlikte başarıyla tamamlamış olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Güzel sözleriniz hem benim hem de ekibim için çok kıymetli. Size sağlıklı, huzurlu ve şikâyetsiz nice güzel yıllar diliyorum.
C
c...
5 yıl önce Samet Hoca ile tanıştım. O da tesadüf üzerine internette rektum kanserini araştırırken karşıma çıktı. Şansımı deneyeceğim dedim, hani belki İstanbul'dadır deyip öyle asistanıyla iletişime geçtim. Sonra kendisiyle tanıştık ve gerçekten iyi ki dediğim hekimlerden biri. Hem annemin ameliyatını çok başarılı bir şekilde yaptı hem de bir sene önce babamın ameliyatını yaptı. Babam da mide kanseriydi ve safrası alındı. Gitmediğim doktor kalmamıştı, kimse bir sonuç söylemedi. Bir sene boyunca çekti babam. Biz tesadüf üzerine mide kanseri olduğunu öğrendik ve hemen Samet Hoca'yı aradım. 1 hafta içinde hemen müdahale etti, çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Anneminki de çok başarılıydı, aile doktorumuz oldu artık. Samet Hoca'ya ne zaman mesaj yazsam, kendisinden bilgi almak istesem hemen geri dönüş yaptı. Babamın ameliyatında da annemin ameliyatında da kendisi bize gerçekten çok büyük destek oldu. İyi ki Samet Hoca, iyi ki internetten bakmışım ve gerçekten çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Bu değerli yorumunuz ve yıllardır bize duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Annenizin rektum kanseri, babanızın ise mide kanseri tedavi sürecinde yanınızda olabilmiş olmak benim için çok kıymetliydi. Kanser cerrahisinde doğru zamanda doğru planlamanın yanı sıra, hastalarımız ve yakınlarıyla güçlü bir iletişim kurmanın da tedavinin önemli bir parçası olduğuna inanıyorum. Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyor, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.
a...
Samet hocaya daha önce ablamın tedavisi için ulaşmıştık.
Geçtiğimiz yıl şeker ve tansiyon ile ilgili sağlık sorunlarım giderek arttı ve ilaç ile herhangi bir dönüt alamayınca, zaten ablamın sürecinden de çok memnun kaldığımız için yine kendisine başvurduk. Tedavi konusunda çizdiği yolda, bu zamana kadarki beslenme hikâyemiz, kan değerlerimizin incelenmesi ve vücut ölçüleri ile ilgili hocamızın detaylı değerlendirmeleri sonrası tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi bilgilendirmesi, ameliyat sürecindeki tedavi uygulamaları, ameliyat sonrası ise yönlendirmeleri ve sağlık takibi için çok memnun kaldım. Kilo vermenin getirdiği rahatlığın yanı sıra ne tansiyon düşüklüğüm ne de ani şeker yükselmelerim kaldı. Hâlâ değerlerimizi takip eden doktorumuzu tavsiye ederim.• • •
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederim. Beş yıl sonra sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatınıza devam ettiğinizi görmek benim için en büyük mutluluk. Bu yolculukta size eşlik edebilmiş ve yaşam kalitenize katkı sağlayabilmiş olmak mesleğimin en değerli tarafı. Güveniniz, desteğiniz ve çevrenize beni gönül rahatlığıyla tavsiye etmeniz benim için çok kıymetli. Sağlıklı, mutlu ve güzel yıllar diliyorum. Sevgilerimi sunuyorum.
T
t...
İnternet üzerinden kendisine ulaştım. Hasta memnuniyeti yüksekti ve randevu aldım. Mide fıtığı şikayeti ile kendisi ile görüştüm, ameliyat kararı çıktı ve planlanan zamanda ameliyatım başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ameliyat sonrası eski şikayetlerimden hiçbiri kalmadı. Ameliyat sonrasında da doktorumun önerdiği diyetisyen yardımıyla süreç çok daha sağlıklı geçti. Şu an hiçbir şikayetim yok. Hatta benimle aynı şikayeti olan birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim. Cesaretlerini topladıklarında kendisi ile görüşecekler. Çok memnun kaldım.
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Bu güzel yorumunuz ve bize duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Mide fıtığı tedavisinde doğru hasta seçimi, uygun cerrahi teknik ve ameliyat sonrası takip süreci başarılı bir sonucun önemli parçalarıdır. Şikâyetlerinizin geride kalmış olması ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimseyerek sürecinize devam etmeniz en az ameliyat kadar değerlidir. Güzel dilekleriniz ve tavsiyeniz için teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
P
p...
Annemin dev mide fıtığı rahatsızlığı için Samet hocamıza ulaştık. Zor ve riskli bir ameliyat olması dolayısıyla bu alanda uzmanlık gereken bir rahatsızlık... Türkiye'de Samet hocamızın da bu alanda uzman nadir hocalarımızdan olduğunu araştırdığımda öğrendim. Samet hocamıza bu alandaki deneyimi, başarılı eğitimi, geçmiş tecrübeleri ve hasta yorumlarını da inceleyerek ulaştık. Kendisi de annemi kabul ederek ameliyatını gerçekleştirdi. Hocamızın sayesinde annemin yıllardır devam eden sağlık sorunları çözüldü. Kendisine süreçteki güler yüzlü ve olumlu yaklaşımı, bizi detaylı bilgilendirmesi, işindeki uzmanlığı ve ilgisiyle çok memnun kaldık. Yaşadığımız bu deneyim neticesinde benzer sağlık sorunu olanlara hocamızı düşünmeden direkt tavsiye ederim.
Prof. Dr. Samet Yardımcı
Bu değerli yorumunuz ve bize duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Dev mide fıtığı (hiatal herni) cerrahisi, her hasta için ayrıntılı değerlendirme ve kişiye özel cerrahi planlama gerektiren bir tedavidir. Annenizin ameliyatı sonrasında uzun yıllardır yaşadığı şikâyetlerin geride kalmış olması ve takip sürecinin sağlıklı ilerlemesi hepimizi mutlu ediyor. Güzel sözleriniz için teşekkür ediyor, annenize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
Samet Yardımcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Samet Yardımcı, Genel Cerrahi, Gastroenteroloji Cerrahisi, Metabolik Cerrahi. Size Samet Yardımcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İleal interpozisyon, Şeker Hastalığında Şeker Takibi, Şeker Hastalığının Ameliyat ile Tedavisi, İleal İnterpozisyon Ameliyatı, Endoskopik Cerrahi, Küçük Cerrahiler, Abdominal Laparoskopi, Şeker Hastalığında Şeker Kontrolü, Endoskopi.
Samet Yardımcı adresi nerede?Samet Yardımcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çavuşoğlu Sanayi Sitesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Samet Yardımcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Samet Yardımcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Samet Yardımcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Samet Yardımcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Samet Yardımcı hangi dilleri konuşuyor?Samet Yardımcı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Samet Yardımcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Samet Yardımcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Samet Yardımcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Samet Yardımcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samet Yardımcı hangi sigortaları kabul ediyor?Samet Yardımcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., QNB Finansbank Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar