Uzm. Dr. Şehnaz Neslihan Gürz Yalçın

Psikiyatri daha fazla

Ankara 1 adres

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalında uzmanlık eğitimimi tamamladım. Asistanlık döneminde 3 ay boyunca Amerika'da Beyin Görüntüleme üzerine çalıştım. Uzmanlığımı aldıktan sonra sırasıyla Aksaray Devlet Hastanesi, Ankara EZH Doğumevi, Özel Sincan Lokman Hekim Hastanesi, Gaziantep'te özel muayenehanemde, Ankara Özel Madalyon psikiyatri Merkezi'nde çalıştım. Çalıştığım yerlerde zengin mesleki tecrübe edinme şansı buldum. Şimdi de asistanlıktan beri hayalim olan kendi kliniğimde kendi danışanlarıma hizmet verme şansı edindim. Halen kendi özel muayenehanemde hizmet vermekteyim. Evliyim ve bir kız çocuğu annesiyim.

Şehnaz Neslihan Gürz Yalçın

Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Yenikonak apt. No No:29/10 Çukurambar, Ankara

Psikiyatri Randevusu

Makaleler
Röportaj

Neslihan Hocamla çok yeni çalışmaya başladık henüz yalnızca 2 seans yaptık ama 2 seansta bile kendi başıma aylardır belki de yıllardır çözemediğim şeylerin benden kaynaklı olmadığını fark etmemi sağlayıp bana gerekli testlerden sonra DEHB teşhisi koydu. Neslihan Hoca çok sevecen, cana yakın ve güler yüzlü biri, sorduğu sorularla bana seanslarımız arasında düşünecek bir çok şey veriyor ve daha iyi bir yola girmeme yardımcı olduğunu hissettiriyor şimdiden. Umarım kendisiyle uzun uzun çalışma fırsatımız olur ondan öğreneceğim çok şey var eminim.

• Şehnaz Neslihan Gürz Yalçın Psikiyatri Randevusu  •

Hayatımın en zor dönemlerinden birinde tanıştım kendisiyle. Yıllardır içinden çıkamadığım düşünce kalıplarını, duygusal yükleri ve kendime dair çelişkileri öyle bir açıklıkla görmemi sağladı ki, bu sürecin sonunda kendimi çok daha sağlam, farkında ve dengede hissediyorum. Sadece bir psikiyatr değil, aynı zamanda insana alan tanıyan, yargılamadan dinleyen ve sizi kendinizle yeniden tanıştıran biri. Her seansımızda yeni bir içgörüyle, derin bir rahatlamayla ayrıldım. Duygularımı, ihtiyaçlarımı, sınırlarımı tanımamda, geçmişimle barışıp bugünü inşa etmemde bana eşlik etti. Gerçek anlamda yaşam kalitemi değiştirdiği için minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisini çok seviyor ve minnet duyuyorum.

• Şehnaz Neslihan Gürz Yalçın Psikiyatri Randevusu  •

Yaşadığım olumsuzluklar ve bende ortaya çıkardığı durumlarla baş edemediğim için kendisiyle görüşmek istedim. Yıllar önce de kendisine bir kaç defa gitmiştim ve içten olup güven verdiği için tekrar kendisini görmek istedim. İyi bir doktor bulmak gerçekten kolay değil, bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Panik atak hastası olarak atak gelecek korkusuyla evde dışarı bile çıkamıyordum şimdi şimdi yakın yerlere dışarı çıkıyorum ağlama ve titreme atakları geçiriyordum henüz o da yok ben kendisinden memnun kaldım tavsiye ediyorum

• Şehnaz Neslihan Gürz Yalçın Psikiyatri Randevusu  •

Neslihan hocam ile bir kaç yıldır tanışıyoruz. Kendisi depresyon ve anksiyete bozukluğu tedavisi için elinden gelen en iyi şekilde bana hep destek oldu. Yıllardır bu hastalık için tedavi gördüm ve bir çok hekim gezdim, Neslihan hocam işini gerçekten severek yapıyor ve son derece hümanist bir insan. Kesinlikle sizi yargılamadan sabırla dinleyerek yardımcı oluyor. Herkese acil şifalar dilerim.

• H

Yolumuz epey önce kesişti herşey idüzelicek zamanla panik atak, anksiyete tedavi süreci çok güzel ilerledi, bulmuşum bırakmam Şehnaz Hocam

• U

Doğru tespit, doğru yaklaşım, doğru destek. Sunduğu ilaç desteği dahil çok isabetli. Anksiyete ve depresyon konusunda alınan destek müthiş yararlı oldu. Hayat daha ilk 10 günde düzene girdi.

• Şehnaz Neslihan Gürz Yalçın Psikiyatri Randevusu  •

Kaygı bozukluğu nedeniyle kendisine başvurdum. Tedavi sürecinde insana çok güven veren, donanımlı ve hastasıyla çok ilgili bir hekim.

• M

Neslihan Hanım ile yaklaşık 1 sene önce tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk şüphesiyle kendisine başvurdum. Hocam o kadar tecrübeli bir doktor ki bir kaç seans sonra OKB'nin yanında Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğuna sahip olabileceğimi söyledi ve yapılan testler sonucunda DEHB tanısı konuldu. Hocamın yaptığı doğru tespitler ile hayat kalitem ciddi oranda arttı. Keşke daha önce tanışsaydık kendisi ile

• Şehnaz Neslihan Gürz Yalçın Randevu  •

yaklaşık 5 yıldır şehnaz neslihan hanım'ın danışanıyım, kendisi kriz anlarımda dahi benim için en iyi tedaviyi özenle uygulayan bir hekim. danışanı olduğum için çok mutluyum, yaptığı ilaç ayarlamaları ile bünyemi sarsmadan en iyi yolu izlememe olanak sağlıyor