Tıp eğitimimi 1993-1999 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nde tamamladıktan sonra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık egitimimi Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2005 yılında tamamladım. İhtisasımı tamamladıktan sonra Çorum Hasan Paşa Devlet Hastanesi (2005-2007), Çorum Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi (2007-2008), Sivas Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 'nde (2008-2009) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptım. 2009 yılında devlet görevimden ayrılarak Medline Adana Hastanesi' nde 1 yıl çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında Adana Acıbadem Hastanesi'nde göreve başladım. 10 yıl Acıbadem hastanesinde görev yaptıktan sonra Ekim 2020 tarihinden itibaren kendi muayenehanemde hizmet vermeye başladım

Çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Makaleler

Uzm. Dr. Selda Öztürk

Hurmalı Mah. Kurtuluş Cad. Central plaza no : 39/25 Kat 2 Daire No 25, Seyhan, Adana

• Sigortası olan hastalar

• N

Bebeğim hastayken gittim. Detaylı dinledi ve yorumladı. Hastalığın gidişatıyla ilgili olabilecek ihtimalleri ve o ihtimaller doğrultusunda yapmam gerekenleri anlattıZaten Doktorumuzla bebeğimin hastalığı boyunca iletişim halinde kalırız. Ben haber vermezsem kendisi merak edip sorar

• Uzm. Dr. Selda Öztürk Randevu  •

• N

Selda hoca cok cok iyi bir hekim bebeğim 2günlük başladık cok ilgili cok tecrübeli her konuda yardımcı gece bile aradıgımızda bize yardımcı oluyor

• Uzm. Dr. Selda Öztürk Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• Ö

Arkadaşımın önerisi üzerine biz de gitmeye başladık. Oğlum 30 günlükken doktor hanımın yanına gittik; şimdi üç buçuk yaşında. Bu süreçte hem rutin gelişim takibi, kontroller ve takiplerini yaptı. Doktor hanım hastalandığı zamanlarda tedavisiyle ilgilendi; güler yüzlü, ilgili bir insandır. Özellikle yeni doğan döneminde oğlum ve bana desteği çok fazlaydı. Muayenehanesi her zaman tertemizdir; kendisi çok özenlidir, titiz çalışır, tüm tetkikleri yaptırır.

•  •

Oğlum 16 aylık, doğduğundan beri Selda Öztürk doktorumuz. Rutin kontrollerimiz dışında herhangi bir hastalık yaşamamıştık, fakat geçtiğimiz ay influenza oldu oğlum. Selda hocamın tedavisi ile hızlıca atlattık. Çok ilgili, süreç boyunca gece gündüz demeden mesajlarıma dönüş alabildim; hâlâ da her aklıma takılan konuda hızlıca dönüş sağlar. Çok çok memnunuz ve kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• P

Selda Doktorumuza birçok arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Güvenilir, hızlı dönüş sağlayan bir doktor olarak önerdiler. Doktorumuza yenidoğan bebeğim için geldim; rutin kontrollerimizi, aşılarımızı yaptırıyoruz. Hocamız her sorumuzun cevabını detaylı anlatarak beni mutlu ediyor. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Ç

Bundan beş yıl önce oğlum 3 aylıkken Selda hoca ile tanışmıştık. Şimdi de kızımın yenidoğan takibi için gidiyorum. Aylık gelişimini inceleyip ek gıda dönemi için bizi detaylıca bilgilendirdi. Ayrıca aşılarını da yaptı. Tabii ki bu süre zarfında birçok kişiye kendisini tavsiye etmişimdir.

• B

Selda Hanımı hastaneden biliyorduk. Kendi muayenehanesine de geçtiğinde kendisine çok güvendiğimiz için devam ettik. Önce oğlumun düzenli takip aşıları için gitmiştik. Sonra bronşit oldu; onun takibine başladı Selda Hocamız. Yaklaşık 5-6 yıldır da takibine devam ediyor. Çok ilgili, güler yüzlü, çocuklarla nasıl iletişim kurulması gerektiğini bilen bir hekimdir. Çocuğum rahatsızlandığında mesai saati dışında bile nasıl olduğunu sorar, ilgilenir. Tedavi sürecini takip eder. Biz kendisini çok seviyoruz.

•  •

Çocuğumuzun gelişim takibi ve düzenli kontrollerini Selda Hoca'da yaptırıyoruz. Kendisi bilgili ve ilgili biridir. Hastalanma durumlarında mesajlarımıza çok hızlı döner ve en kısa zamanda randevu verir.

• K

Selda Hanım’a oğlumun alerji doktoru aracılığıyla ulaştık. Oğlum şu an 16 aylık. 7. aydan itibaren gelişim takibi için Selda Hanım’a düzenli kontrollere gidiyoruz. Selda Hanım’ın kibarlığı, bilgisi, bizi her durumda yönlendirmesi, hastalık durumlarında acil ulaşılabilir olması ve en başta oğluma olan şefkatiyle bizim kıymetli doktorumuzdur. Çevremizdeki herkese de tavsiye ediyoruz.

• U

Doktor Selda Öztürk'e sosyal medya ve internetten araştırmamız sonucu ulaştık. Bebeğimiz doğduğunda sarılık olmuştu; hem kontrol amaçlı hem de sarılık için doktorumuza başvurduk. Doktorumuzla gerçekleşen her görüşmemizden memnun kaldık. İlk randevudan itibaren hem psikolojik destek verdi hem kızımızla yakından ilgilendi. Hastalıklarında da gayet bizi rahatlatarak çözümler buldu ve çok şükür atlattık hepsini. Doktorumuzdan çok memnunuz ve çevremize kesinlikle tavsiye ediyoruz.