Doç. Dr.
- Hipogonadizm
- Mineralokortikoid Hipertansiyon
- Polikistik Over Sendromu
- Hormonal Bozukluklar
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut 06790
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
K
k....d
Serhat hocam A life hastanesinde endokronoloji alanında bilgili ve samimi hasta psikolojisini anlayan bir hekimdir.Tiroid tedavisi oldum süreçten çok memnun kaldım.Verdiği bilgiler sayesinde tedavim rahat geçti
d....g
Gebelik sürecinde yükselen şeker takibim için gittim. Çok ilgili detaylara önem veren bir doktor. Onun sayesinde gebelik dönemi sorunsuz geçti. Kendisi alanında çok başarılı.
Serhat hocamın yıllardır hastasıyım. Haşimato ve şeker hastalığı tedavisi sürecinde kendisinden destek alıyorum. Endokrinde bir numara diyebilirim. Selamlar.
T
t....o
Tiroid sorunlarım nedeniyle başvurduğum Serhat Bey, detaylı muayenesi ve sabırla yaptığı açıklamalarla içimi rahatlattı. Çok donanımlı bir hekim ve hastasına gerçekten değer veriyor. Tedavi sürecimde çok destek oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
se...n
Gebe kalmadan önce Kendisine başvurdum.Tum tahlil ve tetkiklerimi en ince ayrıntısına kadar inceledi kendisi.Onun sayesinde tüm değerlerim düzeldi ve gebe kaldım
P
pe...n
Tiroid nodülüm vardı biopsi olmam gerekiyordu Serhat beyle kesişti yolumuz iyikide kesişmiş. Çok ilgili sevecen ve rahatlatan bir hekim.
R
r....b
Yurt dışından troid bozukluğu sebebiyle serhat hocam için İlk kez muayeneye gitmeme rağmen
Çok ilgili ve çok nazik bir doktordu.
Kendisi sağolsun ilk andan itibaren pozitif yaklaşımı ile bizlere moral verdi. Siz sormadan bütün sorularınıza cevap olacak nitelikte açıklamalar yaparak her şeyi anlatıyor. Doktor kimliği dışında insani yaklaşımı, güler yüzü, samimi yaklaşımı sizin kendinizi güvende hissetmenize yol açan en önemli yanlarından biri oldu. Kendisinden Allah razı olsun.• A Life Hospital Sağlık Grubu • Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu •
f....s
Bugün annemin sonuç randevusu için kendisine gittik. Annemin şeker,tansiyon,gut,guatr, bobrek yetmezligi ve pek çok hastalığı var. Uzun uzun anlatti, acikladi, nelere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi, sonuclari degerlendirdi. Kendisine ilk kez gittik ve çok memnun kaldık. Ilgisi icin teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum.
• A Life Hospital Sağlık Grubu • Diğer •
be...
Gebelik sürecinde yükselen şeker takibim için gittim. Çok ilgili detaylara önem veren bir doktor. Teşekkür ederim ilgisi için.
• A Life Hospital Sağlık Grubu • Randevu •
Hipotiroid ve hashimato hastasıyım..serhat hocama ilk defa 2020 yılının ekim ayında gitmiştim doktor olan kuzenimin tavsiyesiyle..açıklayıcı konuşmaları ,yumuşak üslubu bir hasta olarak güven vermişti..2021 Aralık ayında da kontrole gittiğimde aynı mütevazilik ve bilgi birikimi ile gerekli tahlillerime baktı..Doktorumdan çok memnunum..
Serhat Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Işık, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Serhat Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Abdominal Ultrasonografi, Subkütan Enjeksiyon, Karaciğer Kan Testleri, İç Hastalıkları Randevusu.
Serhat Işık adresi nerede?Serhat Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5 Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serhat Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serhat Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serhat Işık hangi dilleri konuşuyor?Serhat Işık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serhat Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Işık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serhat Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serhat Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Serhat Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serhat Işık hangi sigortaları kabul ediyor?Serhat Işık, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Serhat Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.