0850 333 0388 Ücret öğren

Önce insan, sonra psikolog olarak çıktığım bu yolculukta; her bireyin anlaşılmaya, görülmeye ve kabul edilmeye ihtiyaç duyduğuna inanıyorum.

Terapi sürecinde, yargılanmadan ve olduğunuz gibi var olabileceğiniz güvenli bir alan sunmayı önemsiyorum. Amacım, kendinizi daha yakından tanımanıza, halihazırda devam eden problemlerinizi anlamaya ve yaşamınıza dair yeni farkındalıklar geliştirmenize eşlik etmektir

Yetişkin

Maltepe, Maltepe, İstanbul

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Görüşler

Terapi alma konusuna çok önyargılıydım. İyi ki Simge Hanım ile bu terapileri gerçekleştirdik. 6 aydır düzenli olarak kendisinden terapi alıyorum ve hayatımda herşey daha yolunda. Bana yardımcı oldu.

• H

Simge Hanım’la uzun süredir online olarak düzenli seanslar yapıyorum ve bu süreç hayatımda oldukça olumlu değişiklikler yarattı. İlk görüşmeden itibaren uzmanlığı ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Yaşadığım sorunları farklı açılardan değerlendirmeme yardımcı olurken, aynı zamanda bana uygun ve uygulanabilir yöntemlerle yol gösterdi.

Seanslarda kendimi gerçekten dinlenmiş ve anlaşılmış hissediyorum. Profesyonelliği ve empatik yaklaşımı sayesinde zorlandığım konularla daha sağlıklı şekilde baş etmeyi öğrenmeye başladım. Her görüşmeden sonra kendimle ilgili yeni farkındalıklar kazanıyor ve günlük yaşamımda bunların olumlu etkilerini görüyorum.

Online seansların verimli geçmeyeceği konusunda başlangıçta bazı tereddütlerim vardı, ancak Simge Hanım’ın iletişim tarzı sayesinde bu endişelerim tamamen ortadan kalktı. Destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Online Hizmet  •

Simge Hocam iyi ki tanışmışım, yargısız şefkatli bir terapist, yollarımızın kesişmesine çok sevindim