- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi ,
Moxo Dikkat Ölçme Testi
WISC-4 Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Gradiva Psikoloji
Hiperaktivite teşhisi alan 7 yaşındaki oğlumu Süleyman Bey'in desteğiyle çok çok iyi bir noktaya getirdik. Tedavi sürecimiz Ekim 2024'te başladı ve Kasım 2025'te bitti. Bu süreçteki sakinliği, yaklaşımı ve yönlendirmeleri ile anne baba olarak bizler de çok şey öğrendik. En önemlisi çocuğumuzu anlamayı öğretti. Emeği çok kıymetli bizim için.
• Gradiva Psikoloji • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
b....y
Süleyman bey ile kızım için görüştük ilk randevumuz çok iyi geçti ilerleyen günlerde sürece bağlı yorumumu güncelleyeceğim.
• Gradiva Psikoloji • Deneyimsel Oyun Terapisi •
T
tu...
Bu 3. Randevumuz, ilk randevuya giderken oğlum gitmek istememişti şimdi severek gidiyor
• Gradiva Psikoloji • Normal Randevu •
Uzm. Kl. Psk. Süleyman Emin Derya
Gorusunuz icin tesekkurler. Sevgiler…
ha...r
Süleyman hocayla internet üzerinden denk gelip tanıştık. Başta endişeli olsak da kızımın ergenlik sürecinde yaşanan krizli günleri atlatmamıza yardımcı oldu. Oldukça memnun ayrıldık. Zaman zaman kızımın ihtiyacı olduğunda danısacagımız güvenilir bir uzman var artık
• Gradiva Psikoloji • Randevu •
g....g
Biz çocuğum için gelmiştik, Süleyman bey tarafindan ergen terapisi yapıldı,çocuğumun öz güveni geri geldi ve sınavlarda kaygıları oluyordu bununda terapileri sayesinde yendik.
• Gradiva Psikoloji • Ergen Terapisi •
Görüşleriniz için teşekkürler. Sağlıklı günler dileriz
Kizimizin okul surecinde kendisi ile calistik. Yonlendirmeleri sayesinde hem biz hem de kizimiz yasanan sorunlari astik. Kendisi surecin en basinda ne kadar surecegini planlayip o surecte yapmamiz gerekenleri cok net belirtti. Bu yonuyle yardim almaktan cok memnun kaldik. Cocuklariyla zorluk yasayan herkese gonulden tavsiye ederim.
• Gradiva Psikoloji • Deneyimsel Oyun Terapisi •
U
um...n
Cocugum öfke krizlerinden kurtuldu. Hem yanlıslarımizi gördük hem cocugum süleyman abisini benimsedi. Keyifli vakitler ve seanslar gercekleştirdik. Rahatlikla tavsiye edebilirim
• Gradiva Psikoloji • Randevu •
Tesekkur ederim. Saglikli günler dilerim
Sevgili Süleyman hocamızla 10 yaşındaki çocuğumuzun bazı sıkıntılar yaşaması nedeniyle yollarımız kesişti kendisinin sıcak,samimi yaklaşımı sayesinde çocuğum çok güzel seanslar geçirdi çocuğumdaki değişmeleri gördükçe biri anne olarak çok mutlu oldum ihtiyacı olan her anneye tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Tesekkur ederim
b....t
11 yaşındaki oğlumda bulunan dürtüsellik ile beraber gelişen öfke ve kaygı bozukluğu üzerine çalıştık Süleyman Hoca ile.Bilmediğim yada yanlış bildiklerimi öğrendim bir anne olarak.Benim ve oğlumun birçok kazanımları oldu. Başımız nezaman sıkışsa artık bizi çok iyi tanıyan bir Süleyman Hocamız var...
• Gradiva Psikoloji • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Tesekkur ederim
f....ç
Oğlumun Ergenlik dönemi ile ilgili kaygı sorunları vardı. Bu zamana kadar gittiğimiz hiç bir psikoloğu kabul etmeyen oğlum süleyman hocayı çok sevdi.Terapi süreci boyunca oğlumla çok iyi anlaştılar. Desteğe ihtiyacımız, olan herzaman bizim gideceğimiz tek yer oğlumun süleyman abisi:) Kendisine sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Uzm. Kl. Psk. Süleyman Emin Derya
Teşekkürler. Sevgiler ve selamlarımla...
Süleyman Emin Derya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Emin Derya, Psikoloji. Size Süleyman Emin Derya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu, Aile Terapisi, EMDR Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, WISC-4 Zeka Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Ebeveyn Danışmanlığı, Deneyimsel Oyun Terapisi.
Süleyman Emin Derya adresi nerede?Süleyman Emin Derya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-İ Hürriyet Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Emin Derya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Süleyman Emin Derya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Süleyman Emin Derya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Emin Derya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Süleyman Emin Derya hangi dilleri konuşuyor?Süleyman Emin Derya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süleyman Emin Derya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Emin Derya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Süleyman Emin Derya hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Süleyman Emin Derya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süleyman Emin Derya hangi sigortaları kabul ediyor?Süleyman Emin Derya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.