Mezoterapi, İstanbul
Osmanağa Mah. Söğütlüçeşme Cad. Korular İş Hanı No:176/1, İstanbul • Harita
Dr. Taner Berktaş Muayanehanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Akkavak Sokak Halil Bey Apartmanı 19/29 Kat 3, İstanbul • Harita
Dr. Ersun Çobanoğlu
Akat Mh. Ebulula Mardin Cad.Mermerler sit. No:4/1 C Blok, İstanbul • Harita
Osman Nuri Bulutlar Muayenehanesi
Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi Santral İş Merkezi No:12-10 Kat:1 Da:6, İstanbul • Harita
Pınar Arat Muayenehanesi
Medicana Airport Medical Center
İç hastalıkları, Göz hastalıkları, Acil tıp
, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaTayakadın Mh. Terminal Cd. No: 1 D: 760494 İstanbul Havalimanı, Arnavutköy • Harita
Medicana Airport Medical Center
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaMeclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:123, Sancaktepe • Harita
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Yenibosna Merkez , Çobançeşme mahallesi, Fatih caddesi . No:1 /8, İstanbul • Harita
Central Hospital
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Bağdat Cad. Ak Apt. No: 270 D:4 Caddebostan, İstanbul • Harita
Banu Serbes Kural Muayenehanesi
Caddebostan Mah, Bağdat Cd. Erenköy Palas Apt. No:233 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Dr. Utkan Kızıltaç Özel Kliniği
Bulgurlu Mh.Günaydın Sk No.2/6 Ümraniye / İSTANBUL, İstanbul • Harita