Nasır Tedavisi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Barış Mahallesi Belediye Caddesi Ginza Lavinya Park İç Kapı No:30 K:4 No:116, İstanbul • Harita
Mehmet Şevki Gürsan Muayenehanesi
İstanbul • Harita
Dr. Salim Gümüş Cerrahi Kliniği
Küçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:36, İstanbul • Harita
Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi
Caddebostan Mah, Bağdat Cd. Erenköy Palas Apt. No:233 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Dr. Utkan Kızıltaç Özel Kliniği
Mimar Sinan, Otopark Arkası Sk, İstanbul • Harita
Özel Hürrem Sultan Hastanesi
Zuhuratbaba Mahallesi Yüce Tarla Caddesi No:41 D:5, İstanbul • Harita
Uzm.Dr. Filiz Kuşak Muayenehanesi
Bahçeşehir 2. Kısım. Denizatı Sokak. 252 Ada. Çavlan 2 Villa, Bahçeşehir, 34488 Başakşehir/İstanbul, Başakşehir • Harita
Özel Naturaslim Polikliniği
Medistate Kavacık Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Küçükyalı Merkez Mahallesi Talatbey Sokak No:28/B Maltepe/İSTANBUL, Maltepe • Harita
Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi
Teşvikiye Hakkı Yeten Caddesi No:11 Daire94, Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Prof Dr Şule Güngör
Yeni Mahalle Mah. Abdülhalik Renda Cad. Hacı Nazım Apt. No:24/1, İstanbul • Harita
Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5Yan Yol Caddesi Ataköy Towers 20 / 2 B Blok Kat :15 Daire 157, İstanbul • Harita
Dr Ersin Aydın Kliniği
Göztepe, Bağdat Cd. No:225, 34730 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita