Dyt. Tuba Kılınç Üzümcü

Diyetisyen daha fazla

İzmir 1 adres

2015 yılında Ege Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olduktan hemen sonra İzmir Özel Gazi Hastanesi'nde Diyetisyen olarak görev yapmaya başladım. Bariatrik cerrahi sonrası beslenme, kronik hastalıklarda beslenme tedavisi, zayıflama alanlarında hizmet verdim. 1 yıl sonra Onkomer Onkoloji Merkezi'ne geçiş yaparak, bu kurumda 8 yıl onkoloji diyetisyenliği görevini sürdürdüm. 2024 yılı itibariyle kendi kliniğimde zayıflama, hastalıklarda beslenme, kanserde beslenme, gebelikte ve emziklilikte beslenme alanlarında hizmet vermeye devam ediyorum. Sağlıklı beslenmenin bir eziyet olmaktan çıktığı ve sürdürülebilir bir beslenme planı için rehberlik etmek çalışma motivasyonumun temelini oluşturuyor. Sağlıklı beslenmeyi hayal etmek kolay ama adım atmak hep çok daha zor, ilk kararlılığınızda karşılaşabilmek dileğiyle.

Dyt. Tuba Üzümcü

Mansuroğlu Mahallesi 288/1 Sokak No:6 K:2 D:4 İzmir Sitesi Bayraklı/İZMİR, Bayraklı, İzmir 35535

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• B

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. Sürecim iyi geçiyor, olumlu sonuçlar alıyorum. 6 ay oldu, hedefime ulaştım. Koruma dönemindeyim. Tuba Hanım güzel bir uzman. Alanında oldukça deneyimli ve detaycı, çok memnunum kendisinden.

• D

Seanslarım çok güzel geçiyor. Kendisinden çok memnunum. Sağlıklı yaşam için başvurdum, sürecim devam ediyor. Kilo verme konusunda ilerleme kaydediyorum. Yaşam tarzıma göre beslenme programı hazırlıyor. Zorlayıcı listeler ya da tarifler sunmuyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Kendisiyle arkadaş olduk.

•  •

Sağlıklı yaşam için başvurdum. 3 aydır gidiyorum, sürecim çok güzel geçiyor. Tuba Hanım çok ilgili ve alakalı bir uzman, memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum, herkese tavsiye ederim.

•  •

Annemin kilo alması için başvurduk. Annemin şeker vb. ölçümleri yapılıyor, ona göre liste hazırlıyor. 3 aydır gidiyoruz. Kilo almaya başladı. Şu an için her şey yolunda. Tuba Hanım'a iyi ki başlamışız. Kendisinden gayet memnunuz. Sürecimiz devam ediyor.

• Z

Çok bilimsel çalışıyor. Çok memnunum kendisinden. 2-3 danışan yönlendirdim. Gidenlerde çok memnunlar. Kan tahlillerine göre hareket ediyor ve beslenme programı hazırlıyor. Karaciğerimde yağlanma çıktı, hemen listemi değiştirdi. Onkoloji hastasıyım, ona göre listeler ayarlıyor. Sağlıklı ve Akdeniz beslenme ile devam ediyoruz. Herkese özel beslenme programı hazırlıyor. Reklam sektöründe olsaydım, gönüllü reklamlarını yapardım.

• Z

Çok memnun kaldık kendisinden. İlgili, özverili ve bilgili bir uzman. Kilo vermek için başvurduk. 12 seans gittim hedefime ulaşamadım, çünkü kanser hastasıyım. 7.5 kilo verdim, yavaş yavaş kilo vermem gerektiğini söyledi. Oğlumda 12.5 kilo verdi. Uyguladığı listeyle devam ediyoruz. Verdiği reçete çok iyi. Her aradığımda da kendisine ulaşabiliyorum.

• N

Tuba Hanım'la kızım vasıtasıyla tanıştım.
    Hashimoto ve romatoid artrit hastası olmam nedeniyle özel beslenme tarzım olması gerekiyordu. Bunu başaramamak bana hem kilo hem acı olarak geri dönüyordu. Bu konuda bana yardımcı olup, beslenme terbiyesi öğretti.

• G

Diyetisyen Tuba Hanım ile 2 yıl önce tanışma fırsatım oldu. Fazla kilolarından şikayetçi ve bir süredir ciddi yeme problemi olan biriydim. Tuba Hanım ile yolumun kesişmesinden ötürü kendimi çok şanslı buluyorum. Her şeyden önce samimi, güler yüzlü ve işinde oldukça titiz olduğunu söyleyebilirim. Mevcut kötü yeme alışkanlıklarımı ve bu konuda beni rahatsız eden sebepleri rahatça ve çekinmeden anlatabilmemin yanı sıra yazılan diyet listesinin benim hayat rutinime uygun, kolay uygulanabilir ve aç bırakmayan bir liste olduğunu da belirtmek isterim. Kilo problemi yaşıyorsanız Tuba Hanım'ı güvenle tavsiye ediyorum.

• D

Uzmanımıza bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Tiroid kanseriydim ve sağlıklı beslenme programı için başvurdum. Aynı zamanda Myastenia gravis hastasıyım. Kendisi çok ilgili, insan psikolojisinden anlayan ve karşıdakinin isteklerine önem veren bir diyetisyen. Her gün ilgilendi, hiç boş bırakmadı ve hep çok motive etti. Tuğba Hanımı tavsiye ederim.

• I

Diyetisyen Tuğba Kılınç Üzümcü'ye tavsiye üzerine ulaştım. Kilo kontrolü için başvurdum. Çok fazla diyetisyen deneyimi geçirmiş biri olarak son noktayı onda koymaya karar verdim. Çünkü gerçekten danışanın ne istediğini tam anlamıyla bilip işini layıkıyla yapan özverili, saygılı, empati yeteneği yüksek, bilgili, gerçekçi bir diyetisyen bulduğum için çok sevindim. İhtiyaç duyduğum her zaman yanımda olacağına da eminim. Bu ayrıca benim için çok önemli. Aldığım tüm seanslar benim için ayrı önemliydi, var olan problemlerimi görmemi ve çözmemi sağladı. İşini bu kadar iyi yapan bir diyetisyenle karşılaştığım için mutluyum. Hiç düşünmeden önereceğim tek adrestir kendisi.