Doç. Dr. Tunç Özdemir, 1970 İzmir doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de İnönü Lisesi'nde tamamladıktan sonra, 1994 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır. Aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı'nda Çocuk Cerrahisi İhtisasına başlamış, 1999'da "Deneysel Prefabrike Mesane" isimli tez çalışması ile Çocuk Cerrahisi Uzmanı olmuştur. Bir yıl boyunca Aynı fakültenin onkoloji enstitüsünde öğretim görevlisi olarak çalışmış daha sonra Temmuz 2000'de SSK Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman hekim olarak göreve başlamıştır.
2010 yılında Başasistanlık sınavını kazanarak başasistan ünvanı elde etmiştir.
2014 yılında doçent olmuştur.
2017 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyesi olan Doç. Dr. Tunç Özdemir, 2015-2020 yılları arasında Tepecik EAH çocuk Cerrahisi Kliniğinin yöneticisi olarak çalışmıştır. Doç. Dr. Tunç Özdemir Tepecik Eğitim Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği'nde çalıştığı dönem boyunca, ağırlıklı olarak çocuk ürolojisi olmak üzere, 15.000'in üzerinde ameliyat yapmıştır.
Ağustos 2020'de Kent Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği'nde tam zamanlı olarak çalışmaya başlamıştır.
Ağustos 2023'te Özel acıbadem Kent Hastanesi'nde çocuk cerrahisi Doçenti görevi ile çalışmaya devam etmektedir.

Mesleki ilgi alanları olarak;
Çocuk ürolojisi
Onkolojik Cerrahi
Çocuk Toraks cerrahisi
Minimal invaziv Cerrahi
Hepatobiliyer Cerrahi
Yenidoğan cerrahisi sayılabilir.

Doç. Dr. Tunç Özdemir'in uluslararası dergilerde yayınlanmış 34, ulusal dergilerde yayınlanmış 38 makalesi mevcuttur.
Çocuklarda idrar kaçağı (vezikoüreteral reflü) için bir ameliyat tekniğinin modifikasyonunu tanımlamış ve uluslararası dergide yayınlanmıştır.

Doç. Dr. Tunç Özdemir, bir erkek çocuk babasıdır.

Ataşehir 8229/1 Sok.No:56, Çiğli, İzmir 35620

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Makaleler
Röportaj

1 yaşındaki bebeğimiz için Hipospadias ameliyatını gerçekleştiren doktorumuz ilk günden ameliyat süresi boyunca ve ameliyat sonrasında da çok ilgili ve profesyoneldi. Yapılan operasyon cerrahi ve estetik açıdan son derece başarılı geçti. Kendisinden çok memnun kaldık ve kesinlik tavsiye ederiz.

• Özel Acıbadem Kent Hastanesi Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı  •

Kızımın karın ağrısı sikayetinin apandisitten kaynaklandığini çocuk cerrahisi olmayan bir hastanede öğrendik.Tum referanslar Tunç Beyi gosterdigi için terrdutsuz kendisine ulaşıp durumumuzu acikladim.Ki bu süreçte ağlayarak anlatıyordum durumumuzu.Kendisi mesai bitimine yakın bir saat olmasına ve yolumuzun uzunluguna ragmen tüm saygınlığı ile bizi bekleyecegini ve durumumuza ilgili yardımcı olacağını soyledi.Doktor tahlil işlerinde problem yasatan bir kziim olmasına rağmen bzii çok güzel yonlendirdi Sabırla damar yolu açılmasını ve tahlillerin ulaşmasını bekledi.Ve sonrasında ameliyati gerceklestirdi.Gerek ameliyat öncesi gerek sonrası hem bilgilendirmesi hem desteği ile yanımızda oldu.Bununla kalmayıp hastane ile yaşadığımız özel sikintimiz da bile bizi destekledi.Hic bir komplikasyon yaşamadan çok konforlu bir ameliyat sonrası süreç geçirdik.Umuyorum ihtiyaç duymayiz ama gerekirse yine Tercihimiz seceneksiz Tunç Bey olacaktır.

• Özel Acıbadem Kent Hastanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Uzun zamandır takip ettiğimiz bir doktor tarafından üstün bir hizmet alarak, gönül rahatlığı ile oğlumuzun sünnetini yaptırma fırsatı bulduğumuz için öncelikle çok mutluyum. Randevu süreci ve ameliyata alınmamız aynı hafta içinde gerçekleşti. Hastane ortamı ve hemşireler çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Doktorumuzda çıkış yapana kadar devamlı kontrole geldi ve bizi bilgilendirdi. Sonrasını hatırlamıyoruz bile, çünkü eve geldiğimiz süreçten itibaren ağrı hissetmedi oğlum, çok rahat geçti bizim için.

• Özel Acıbadem Kent Hastanesi Sünnet  •

• B

15 aylık oğlumuzun inmemiş testis ve sünnet operasyonu için, yine çok değerli bir hocamızın tavsiyesiyle Tunç Bey’e gittik. İlk muayene sonrasında bizleri bilgilendirdi ve endişelerimizi gidererek içimizi rahatlattı. İnsanın en değerli varlığını emanet edebilmesi gerçekten çok zor, bu süreçte birçok hastane ve hekim araştırdık ve sonunda Tunç Hocamız ile karşılaştığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Sonuçta çok başarılı bir operasyon geçirdi oğlumuz ve sabah yürüyerek girdiğimiz hastaneden öğleden sonra yine yürüyerek ayrıldık. Operasyon öncesi ve sonrasında hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Bir hafta ve bir aylık kontrolleri de yine Tunç Hocamız yaptı ve herşey yolunda çok şükür. Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen sizde bizim gibi bir süreçten geçiyorsunuzdur.. umarım şifa bulursunuz.. önce Allah'ın izni sonrada Tunç Hocam ve onun gibi değerli Hocalarımız sayesinde...

• Özel Acıbadem Kent Hastanesi Laparoskopik İnmemiş Testis  •

• Ö

Kızım için yapılan safra kesesi ameliyatında ameliyat süresi ve sonrasındaki süreçdeki doktorumuzun desteği sayesinde sorunsuz tamamlanmıştır

• Özel Acıbadem Kent Hastanesi Diğer  •

Geçmiş olsun...

• N

3 yaşında ki kızımın böbrek reflüsü sonucu tanıştık Tunç Hocamızla. Kendisi vermiş olduğu net bilgiler sayesinde ameliyatımızı olduk. Bu zorlu süreçte hem psikolojik olarak bize destek olmuş ve kızımızın sağlısına kavuşmasına sebep olmuştur. Tunç hocamız iyi ki var size minnettarız

Doç. Dr. Tunç Özdemir

Güzel yorumlarınız çok teşekkürler. Geçmiş olsun

• F

Acıbadem kentte premature dogan ve 1.280gramken 2 kere bagırsak ameliyatini basariyla gerceklestiren yapılması zor işlerde kendinden eminliğiyle güven veren Allah böle hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin dedigimiz ender doktorlardan tunç hocamız hersey icin size minnettarız

Doç. Dr. Tunç Özdemir

Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun...

• Y

1 aylık bebeğimizde hem sağ kasığında hem de sol kasığında fıtık teşhisi konulmasıyla birlikte canımızı emanet edecek doktor arayışına girdik. Bu süreçte tavsiye üzerine çok değerli Tunç hocama ulaştık. 1 aylık bebeğimizi gönül rahatlığıyla hocamıza emanet ettik ve harika iki ameliyatın yanı sıra sünnetimizi de yaptı.İyileşme sürecimiz oldukça hızlı oldu ve şehirdışında olmamız sebebiyle gece gündüz bayram seyran demeden bize destek oldu ve sorularımıza anında cevap verdi. Böyle hekimlerimiz iyi ki var.

• Özel Acıbadem Kent Hastanesi Kasık Fıtığı Cerrahisi  •

Doç. Dr. Tunç Özdemir

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun

• N

Doktor Tunç bey 6 aylık bebeğimin peygamber sünneti ameliyatını yaptı. Bizim inanılmaz bir korkuyla yaklaştığımız sürece kendisinin profesyonel yaklaşımı içimizi fazlasıyla rahatlattı. Sadece bir haftalık sondalı sürecimizden sonra iyileşme süreci o kadar hızlı oldu ki. Doktor beye gerek iletişimi gerek profesyonelliği ve ameliyat sürecini bu kadar sıkıntısız atlatmamıza yardımcı olduğu için minnettarız.

• başka bir yer Diğer  •

Geçmiş olsun.

Değerli Tunç Hocamızla 5 yaşındaki kızımın sağ kasık ağrısı şüphesiyle yollarımız kesişmişti.Edremit/Balıkesirden telefonla verdiği destek sonucu bizi o kadar doğru yönlendirdi ki tam zamanında organize olarak en değerlimiz kızımızı Tunç Hocamıza emanet ettik.Verdiği güven , iş disiplini ve soru sormayı dahi gerektirmeyen tüm ayrıntıları bizimle paylaşan bizi aydınlatan Tunç hocama minnettarız .Operasyon sonucu evimize mutlulukla döndük.Tunç Hocamın verdiği destek , güven unutulmaz.

Doç. Dr. Tunç Özdemir

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Geçmiş olsun