Psikiyatri Uzmanlık Eğitimi; 2018- 2022: Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sakarya, Türkiye
Analitik değerlendirme, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Destekleyici Psikoterapi, Cinsel Terapi, Hipnoz
- Depresyon
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
se....
Syn. vuslat Ecem güneş Altıparmak hocam örnekler vererek ve isabetli tespitler yaparak nasıl düşünmem gerektiğini sorgulatıyor. Seanslarımız sırasında beni anladığını hissettirmesi çok iyi geliyor. Farklı bakış açılarıyla farklı yollar göstermesi en büyük eksiklerimi ve hatalarımı fark etmemi sağlıyor. Kendisine minnettarım
em...l
Ecem hanıma hem kendim hem de kızım için başvurdum,kendisiyle görüşmemiz başladıktan sonra gerçekten hayatımda büyük değişimler oldu beni can kulağıyla dinleyip hayata farklı açılardan bakmamı sağladı kızımla iletişimim değişti kesinlikle canı gönülden tavsiye ediyorum.
K
k.....
Yaklaşık 5 seanstır Ecem Hanım’la görüşüyoruz. Terapiye başlarken kafam oldukça karışıktı, neyi nasıl anlatacağımı bile bilmiyordum ama Ecem Hanım’ın sakinliği ve gerçekten dinlediğini hissettiren haliyle zamanla kendimi daha rahat ifade etmeye başladım. Seanslar çok doğal akıyor, bazen ne söylemek istediğimi tam toparlayamazken bile bir şekilde konuyu yerli yerine oturtuyor. Duygularımı ya da yaşadığım şeyleri onun yönlendirmeleri sayesinde daha açık ve dürüst bir şekilde görebiliyorum. Özellikle sakin ve dikkatli yaklaşımı, bir şeyleri hemen etiketlemek yerine önce anlamaya çalışması benim için çok değerliydi. Seansı yargılamadan, baskı kurmadan ama dağılmadan yürütmesi kendimi güvende hissetmemi sağladı. Terapiye başlamak konusunda kararsız olanlara Ecem Hanım’ın yaklaşımının iyi geleceğini düşünüyorum.
m ...y
Sizinle tanışmak hayatımda gerçekten bir dönüm noktası oldu. Dinlenmiş hissettiğim, yargılanmadan kendimi anlatabildiğim nadir yerlerden biri sizin yanınız. Sakinliğiniz, anlayışınız ve mesleki birikiminizle sadece bir psikiyatrist değil, aynı zamanda güven veren bir rehbersiniz benim için. İçimde dönüp duran pek çok şeye birlikte bakabilmek bana iyi geliyor. İyi ki varsınız.
n...
Ecem Hanımla yaşadığım süreci kelimelerle nasıl tarif edebilirim bilemiyorum. Psikolog/Psikiyatrist süreçlerinden soğumaya çok yakın olduğum bir dönemde seanslarımıza başladık. Gerçek anlamda yaşadığım ilk gerçek kendimle yüzleşmeyi Ecem Hanım sayesinde yaşadım. Kendisi profesyonel bir doktor. İyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş. Ben kendi kararlarımın sonuçlarıyla yüzleşmekten korkan, hayatımın kontrolünün kendimde olmadığını düşünen bir insandım, kişisel gelişimimde büyük yol katettik.
a...
Doktor Vuslat Ecem Güneş Altıparmak ile 4 yaşındaki kızımı zamansız kaybımdan sonra tedavi sürecimde tanıdım. Kendisinden aldığım seanslarda birlikte epey yol aldık. Çokça aydınlanma ve farkındalık yaşadım, gerek bana önerdiği kitaplar, sakin duruşu, olayları analizi, bende fark etmediğim birçok davranışımı, eksiğimi anlamamda rehber oldu. Kendisinden ilminden, sakinliğinden bile çok memnun kaldım. Danışanı olarak kendimi daha iyi analiz etmemde ve kendimi iyi hissetmemde çok büyük payı var. Bana katkısı, dokunuşu çok oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
I
i...
Doktor hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum, direkt bir sıkıntıdan ziyade kendimle ilgili mutsuzluk hali, kendimi daha iyi tanıma isteği ve normalde yaptığım aktiviteleri yapma isteğimin azalması durumu mevcuttu. Doktor hanımla konuşurken mutsuzluğumun kaynağı ile ilgili bazı geçmişte yaşadığım deneyimlerin bende yarattığı etkileri fark ettim ve kendi duygularımı yargılamadan yaşamayı, kabullenmeyi ve durumların sorumluluğunu alarak kendi lehime nasıl çevirebilirim düşünmeyi öğrendim. Belki bu süreçte daha çok yolum olabilir ama en başta eskisi gibi kendime psikolojik olarak uyguladığım baskıları uygulamamak bile bana çok fayda sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim, bir insanın mutlu olması en büyük ölçüde kendine bağlı ve terapi bir anlamda kendimizle mutlu olmanın yollarını bulabilmeye yarıyor.
Vuslat Ecem Güneş Altıparmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vuslat Ecem Güneş Altıparmak, Psikiyatri. Size Vuslat Ecem Güneş Altıparmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Psikanaliz, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi.
Vuslat Ecem Güneş Altıparmak adresi nerede?Vuslat Ecem Güneş Altıparmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vitrin Beytepe İş Merkezi, kat:2 No:30, Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vuslat Ecem Güneş Altıparmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vuslat Ecem Güneş Altıparmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Vuslat Ecem Güneş Altıparmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Vuslat Ecem Güneş Altıparmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Vuslat Ecem Güneş Altıparmak hangi dilleri konuşuyor?Vuslat Ecem Güneş Altıparmak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Vuslat Ecem Güneş Altıparmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vuslat Ecem Güneş Altıparmak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Vuslat Ecem Güneş Altıparmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Vuslat Ecem Güneş Altıparmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Vuslat Ecem Güneş Altıparmak hangi sigortaları kabul ediyor?Vuslat Ecem Güneş Altıparmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.