Uzm. Dr. Yusuf Yıldırım

İç Hastalıkları · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzm Dr Yusuf Yıldırım,Klasik tıbbi yaklaşımları modern ve bütüncül bakış açısıyla birleştiren, İç Hastalıkları Uzmanı. Hastalıkların sadece semptomlarını değil, kök nedenlerini ele alarak; kişiye özel, bütüncül bir yaklaşım benimserim. Her hastanın biyolojik biricikliğine saygı duyarak, hedefe yönelik kişiselleştirilmiş programlar oluşturur, hastalarımın sürdürülebilir iyilik haline kavuşmasına rehberlik ederim.

Yetişkin
Çocuk

Uzm. Dr. Yusuf Yıldırım

Ataköy Nef 22, B Blok, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Doktoruma bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Kendisi de burada tedavi görmüştü. Uzun süredir tekrarlayan ateş şikâyetim vardı ve zatürre teşhisi konmuştu. Tedavi süreci uzun ve sabır gerektiren bir süreçti, ancak doktorumuzun ilgisi ve doğru yönlendirmeleri sayesinde sağlığıma kavuştum. Çevremdeki birçok kişiye tavsiye ettim.

• H

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Yusuf hocamla tanıştım. Şikayetim demir eksikliği idi; yapılan tetkiklerin neticesinde tedaviye başladık. 2 ay boyunca perhiz ve klinikte ozon ve serum ile tedavi oldum; çok şükür, şifa buldum. Öncelikle Allah’a şükürler olsun; değerli Yusuf hocam ve çalışanları da bu süreçte benimle çokça ilgilendiler. Oluşturdukları güven ortamıyla kendimi iyi hissetmeme vesile oldular. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Sevgiler ve selamlar.

•  •

Doktorumuza aracılığıyla babamın yüz felci geçirmesinden ve annemin bir yılda iki kez zatürre geçirmesinden dolayı başvurduk. Doktorumuz annem ve babamla uzun bir muayene gerçekleştirdi. Tahlil ve tetkiklerle geniş bir bakış açısıyla sorduğu sorularla hem mevcut hastalığımızı hem de altta yatan sebepleri bulup tedavi etti. Burada önemli olan tedavilerin kişiye özel olması. Standart bir ilaç-hastalık döngüsünde sürecin yönetilmemesi bizi çok etkiledi. Yusuf Bey'in bütüncül tıp anlayışından dolayı hastanın psikolojisine kadar durum analizi yapması çok kıymetli. Kişiye özel bir terzi gibi; her hasta özelinde butik hizmeti hastaların sağlığa giden yolda şifa bulmasını hızlıca sağlıyor. Yusuf Bey'in istediği görüntülemelerin bile standart olmayışı, yaptığı işe ne kadar hassas ve detaycı olduğunu da gösteriyor. Kendisini yakın çevremize şiddetle tavsiye ediyoruz. Keşke ülkemizde kendisi gibi bütüncül tıp anlayışına hakim doktor sayımız artsa, hastanelerde buna imkan sağlasa.

• H

Fibromiyalji tanısı konduktan sonra üç bölümden oluşan bir tedavi sürecinden geçtim. Yusuf Bey, 15 seans serumlar ve takviyeler verdi. Tabii bu süreç içinde ciddi bir diyet programı uyguladık. Tedavi yüzde 80'lik bir iyileşme sağladı; kendimi çok daha iyi ve mutlu hissediyorum. Beni tanıyan arkadaşlarım iyileşmemin farkında, gözle görülebilir bir ilerleme kaydettiğimiz için çevremdeki insanlara sık sık bahsediyorum.