0850… Ücret öğren

Dr. Asiye Uzun, Medipol Bahçelievler Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları Ve Doğum branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler 34196

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

Asiye Hocam ‘a rahim çevremde oluşmuş bir kist için gitmiştim.Kendisi rahim çevremi bana muayene esnasında ayrıntılı bir şekilde anlatarak oradaki kistin tehlike arzetmediğini ve düzenli takip etmem gerektiğini söyledi.Hasta ile kurduğu iletişim ve alan hakimiyeti çok güven vericiydi.Hastanın önceki bilgilerini detaylı olarak bilmek istemesi teşhis ve tedavi süreci açısından benim önemsediğim bir tutum.Hekim olarak çalışma şeklini çok beğendim.Görevinde başarılar diliyorum

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Asiye Hanım'ın süreç boyunca sergilediği profesyonel yaklaşım ve sakinleştirici tavrı sayesinde her şey çok kolay ve huzurlu ilerledi. Hastasıyla kurduğu iletişim, her aşamada verdiği güven ve samimi ilgisi takdire şayan. Sürecin her anında kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. Kendisine saygılarımı sunarım.

• K

Normal doğum sürecim boyunca düzenli kontrollerim yapıldı ve süreç hakkında bilgilendirildim. Muayenelerde merak ettiğim konuları sorabildim ve gerekli açıklamaları aldım. Doğum öncesinde ve sonrasında yapılan takipler sayesinde süreci daha rahat yönetebildim. Deneyimimi paylaşmak isteyen biri olarak bu yorumu bırakmak istedim.

• D

Sezaryen doğum sürecim boyunca yapılan açıklamalar sayesinde neyle karşılaşacağımı biliyordum. Muayenelerde sorularımı rahatlıkla sorabildim ve süreç hakkında bilgi alabildim. Doğum öncesi ve sonrasındaki kontroller düzenli şekilde gerçekleştirildi. Deneyimimi paylaşmak isteyen biri olarak bu yorumu yazmak istedim.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Myomektomi ameliyatı sürecimde Dr. Asiye Uzun tarafından takip edildim. İlk muayeneden itibaren süreç hakkında detaylı bilgilendirildim ve aklımdaki sorulara açıklayıcı yanıtlar aldım. Ameliyat öncesi ve sonrasında düzenli kontrollerim yapıldı. Sürecin planlı ve düzenli ilerlemesi benim için önemliydi. Benzer bir tedavi süreci yaşayacak kişilere deneyimimi paylaşmak istedim.

• G

Asiye Uzun Hocayla çok güzel bir doğum hikayem oldu, normal doğumu desteklemesi soğukkanlı ve tecrübeli olması insana güven veriyor.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Diğer  •

Özellikle miyom ameliyatı olmak isteyen hastalar için bu yorumu yapmak istiyorum Benim de ciddi derecede kanamalara yol açan miyomlarım vardı araştırmalarım sonucunda Asiye Uzun hocamızı buldum ve hocayla laparoskopik yöntemle miyom ameliyatı oldum her şeyi çok başarılı geçti bir gün hastanede kaldım Bir sonraki ay kanamalarım çok güzel azalmışt özellikle miyom ameliyatı olmak isteyen ve benim gibi kapalı yöntemi tercih eden hastalara tavsiye ediyorum kendisini Asiye Uzun hocam gerçekten çok başarılı bir cerrah iyi ki varsınız hocam

• Ş

Doğum sürecinin başından itibaren normal doğum odaklı bir hasta olarak sürecime başladım Medipol Bahçelievler Hastanesi'nde Doçent Doktor Asiye Uzun Hoca ile takibe başladım takip sürecini de zaten çok memnundum çok bilgili egosu olmayan çok samimi bir hekim doğum sırasındaki olayımız tabii ki biraz farklı oldu ağrılara dayanamadım ve sezeryan istedim ancak Asiye Hoca her zaman beni çok destekledi hep çok az kaldığını mutlaka doğuracağını annelerin gücüne inandığını ifade etti ve gerçekten o bana bu kadar inanmasaydı bu doğumu yapamazdım bugün kızım ve ben sağlıklı bir şekilde normal doğum yapıp bu süreci bitirdiysek en büyük Şükran Asiye hocam aittir kendisine buradan minnetler sunuyorum, özellikle normal doğum isteyen hastalara şiddetle tavsiye ediyorum.

• N

Bu paylaşımı özellikle yapmayı bir borç olarak biliyorum ve gerçekten deneyimli bir hoca bulmak üstelik de bir bayan hoca bulmanın ne kadar zor olduğunu araştırdıktan sonra zonguldak'tan Doçent Doktor Asiye Uzun hoca mı buldum daha ilk görüşmede o kadar güven verdi ki zaten cerrahi becerisini çok iyi olduğunu araştırarak gelmiştim yaklaşık bir hafta İstanbul'da kaldım rahim sarkması ameliyatı oldum iyi ki gelmişim iyi ki bulmuşum hocayı bir hafta sonra çok rahat bir şekilde tekrar memleketime geri döndüm Bu benim için son derece önemli bir ameliyattı özellikle benim gibi ameliyattan korkan birisi için böyle bir karar almak çok zordu şiddetle Asiye Uzun hocamız da tavsiye ediyorum özellikle benim gibi bayan doktor arıyorsanız gözünüz kapalı gidebilirsiniz son derece güler yüzlü ve becerikli bir hoca

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Diğer  •

• Y

Benim yaşımda biri için idrar kacirma operasyonuna karar vermesi çok zorken bir anda kendi ve yüreği güzel doktorum Doc Dr Asiye Uzun un şifalı ellerine emanet ettim kendimi.Iyi ki tanımışım sizi,Allah razı olsun sizden Doc Dr.Asiye Uzun

Profili düzenle veya yönet