Prof. Dr. Aslı Enez Darçın

Psikiyatri · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.
Uzmanlık eğitimini Ankara Numune EAH ve Ankara AMATEM'de tamamlamıştır.
Zorunlu hizmetini Kayseri EAH de tamamlamıştır.
2017 yılında doçent ünvanı almıştır.
Halen akademik çalışmalarını İstanbul Ayvansaray Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümünde sürdürmektedir.
Danışanlarını Novo Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim, Şişli, İstanbul adresinde görmektedir.

Yetişkin

Teşvikiye Mah. Sezai Selek Sok. No: 19 Kat: 3 D: 6, Şişli, İstanbul 34365

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

• Y

Aslı Hanım ile henüz yeni seanslara başladık. İletişim dili ve yaklaşımından çok memnunum. Seans sırasında karşınızda sizi anlayan bir dost gibi hissettiriyor.

• Novo Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Psikiyatri Randevusu  •

Dr hanım la Dr um sayesinde tanıştık bir ilacı bırakma konusunda yardımcı olması için çok zarif ses tonu çok hoş sizi rahatlatıyor ekstra ilgili zor zamanlarimda ulaşilabiliyor kendiei arayıp ilgileniyor ve durumunuzu soruyor ben Dr konusunda şanslıyım ihtiyacı olan herkese tavsiyemdir

• Novo Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Bağımlılık Tedavisi  •

• F

Aslı hocamla yaptığımız terapiler sonrası kendimi bulmuş gibi hissediyorum, ilişkilerimindeki sorunların çözülmesi daha güçlü bir insan olmamı sağladı. 2.5 yıldır aralıklar ile terapi yapıyoruz kullandığım ilacı bırakma sürecindeyim. İlacı bırakınca acaba eskiye dönücem korkusunu tamamen kafamdan sildi . Daha önceden bir çok farklı yerlerde terapi almış birisi olarak mesleki tecrübesi ve yaklaşımı beni kendisini hayran bırakıyor. Terapilerde ki bazen kurduğu bir cümle aydınlanma yaratıyor bakış açımı olumlu yönde çok değiştiriyor.İyi ki ona gelmişim 30 yaşında istediğim sakin huzurlu kendimi buldum.

• M

Anksiyete ve depresyonumun en yüksek halinde başladığımız tedavide uzun süre alamadığım yanıtı kısa sürede almamı sağladığı için aslı hocaya minnettarım. Kendimi tanımamı ve duygusal dayanıklılık kazanma sürecime ciddi katkısı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten anlaşıldığımı hissetmek bana çok iyi geldi. İlaç ve psikoterapiyi beraber ilerletmek süreci daha kolay ilerletmemizi sağladı

• Y

Beni rahatsız eden bir davranışsal bağımlılıkla ilgili danışmıştım hem o konularda hem depresyon, obsesiflik ve bunların sebep olduğu insan ilişkilerinde süreğen sıkıntılar konusunda çok içten ve profesyonel bir şekilde yardımcı oldu bana. Bazı psikiyatristlerde yaşanılan ilgisizlik kesinlikle yoktu, karşıdakinin hissettiğini tam olarak anlayamadan ilaçları artı eksi oynatarak çözmektense sizinle gerçekten orada o problemle ilgileniyor ve sizin hissettiğinizi o da hissediyor. Özellikle içtenliğin kurulması ve tedavinin takibi, sizin sürekli yaptığınız ama fark etmediğiniz hataları başka bir bakış açısıyla anlamanızı sağlama konusunda çok başarılı. Fikri değişmesi benim kadar zor ve biraz inatçı, ya hep ya hiç kafasında biriyle bile çalışırken yavaş yavaş bazı şeylerin anlaşılmasını sağlıyor. En başarılı yanı içimi çok burkan ya da rahatsız olduğum bir şeyi anlatırken onu anladığı gerçekten niye böyle hissettiğimi kavradığını ve gerektiğinde benimle üzüldüğünü hissedebiliyorum.

• Novo Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Bağımlılık Tedavisi  •

Annem kalp problemlerinden sonra yaşadığı ölüm korkusuyla başedemeyip sıkça panik atak geçirmeye başladı.Bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle Aslı hocamızla tanıştık.Aslı hocanın sıcak ve naif ses tonu zaten ilk seanstan annemi pozitif yönde etkiledi.Hocamızın doğru ve etkili ilaç dozajı ayarlaması sonucunda annem 3 hafta içinde iyi hissetmeye ve toparlamaya başladı.Aslı hocamıza desteğinden ve zarif yaklaşımından dolayı çok minnettarım

• G

Aslı hoca ile yollarımız yaklaşık 8 yıl önce kesişti, kendimi her köü hissettiğimde ve depresyona girdiğimde beni içinde bulunduğum ruh halinden sabrıyla ve tecrübesiyle kurtardı. Kendisinr minnettarım...

• O

Değerli hocamız Aslı Enez Darçın'a 2014 yılında kendisi bir devlet hastanesinde doktorken ulaştım. O sıralarda majör depresyon ile baş edemiyordum. Hocamız yıllar içinde benden hiç vazgeçmedi ve sonunda bana bipolar bozukluk teşhisi kondu. Bu sırada ne zaman yardıma ihtiyacım olsa her zaman oradaydı. Her zaman bana bir çıkış yolu gösterdi ve inandı. Hocamızı kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum. Kendisi iyi ki var.

•  •

• P

Aslı Hanım'ın ileri derecede profesyonel, sistematik, özenli en önemlisi de gerçekçi yaklaşımının ilerleme kaydetmemde çok ciddi faydası olduğunu düşünüyorum. Çok memnunum.

• Novo Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• D

Depresyon ve anksiyete şikayetiyle görüşmeye başladığım, çok donanımlı, işini çok seven ve hastasıyla yürekten ilgilenen çok iyi bir doktor. İlk seanstan itibaren insanda güven uyandıran samimi enerjisi, sıcaklığı ve ilgisiyle en zor zamanında bile insana kısa sürede çok iyi gelecek nadir doktorlardan. Kendisine minnettarım.

• başka bir yer Diğer  •