- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi No:394 Yusufbey, Apartmanı Daire:4,, İstanbul
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Travma Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
- Sigortası olan hastalar
Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi No:394 Yusufbey, Apartmanı Daire:4,, Maltepe, İstanbul 34844
- Sigortası olan hastalar
Terapiye başladığım dönemde kendimi duygusal olarak oldukça yorgun ve karmaşık hissediyordum. Anlaşılmaya ve gerçekten dinlenmeye ihtiyaç duyduğum bir zamandı. Aslıhan Hanım ile terapi sürecine başladığım ilk seanstan itibaren bu güven duygusunu hissettim. Beni yargılamadan, acele etmeden dinlemesi ve samimi yaklaşımı sayesinde seanslarda kendimi açmakta zorlanmadım. Zamanla düşüncelerimi ve duygularımı daha net fark etmeye, kendime karşı daha anlayışlı olmaya başladım. Terapi sürecim benim için hem rahatlatıcı hem de dönüştürücü bir deneyim oldu ve olmaya devam ediyor. Özellikle EMDR tekniği ile çok hızlı sonuç gördüm buna ek olarak yaptığımız seansların her dakikası dolu dolu ve edindiğim farkındalıklar ile geçti. Aslıhan Hanım ile karşılaşmış olmak benim için gerçekten büyük bir şans. Alanında tek diyebileceğim bir uzman kendisi.
• Psk. Aslıhan Subaşı • Psikoloji Randevusu •
em....
Aslıhan hanım seanslar boyunca hem kendimi hem de yaşadıklarımı daha net görmemi sağladı. Dinlenildiğini ve anlaşıldığını hissettiren, güven veren bir yaklaşımı var. .. sakin, yargısız ve gerçekten destekleyici. Bu sürece onunla çıktığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• başka bir yer • Diğer •
el...
Aslıhan hanımı sosyal medya da özel bi paylaşımının keşfetime düşmesi ile keşfettim. Daha önce deneyimlediğim terapilerden uzun bir ara sonra “aman ne gerek varmış ben kendime yetermişim” kafasındayken Aslıhan hanımın mucize gibi karşıma çıkan paylaşımını görünce onunla tanışmak ve ona bende varım demek istedim. iyi ki bizi aşağı çeken şeyler hayatımızdan geçip gitmiş ki şuan ki Elif daha güçlü daha mutlu daha umut dolu ve kendini seviyor. Bunu tek başıma beceremedim ve dualarım bana Aslıhan hanımı gönderdi. İki yıla yakın geçen seanslarımda Bazen ağladım bazen güldüm bazen sustum dinledim ama hepsinden bi basamak yukarda olarak çıktım. Ayrıca kendisine o kadar güveniyor ve inanıyorum ki kardeşim içinde kendisiyle görüşüyoruz. İyi ki varsınız Aslıhan hanım siz benim kurtarıcı meleğimsiniz
• başka bir yer • Diğer •
R
re...r
Yaklaşık bir yıldır devam ettiğimiz görüşmeler boyunca kaygılarımı, stresimi ve geçmişte beni hâlâ etkileyen travmalarımı ilk kez bu kadar açık paylaşabildim. Dinlendiğimi değil, gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Zor duygularla yalnız kalmadığımı bilmek bana büyük bir rahatlama verdi. Her seans, içimde biraz daha hafiflik ve umut bıraktı. Kendime karşı daha şefkatli olmayı ve yaşadıklarımı suçlamadan kabul etmeyi bu süreçte öğrendim. İyi ki bu yolculukta bana eşlik etti.
T
tu...a
Aslıhan Hanım alanında gerçekten başarılı bir psikolog. İlk seanstan itibaren kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Yaklaşımı son derece profesyonel, samimi, ilgili ve güven verici. Seanslardan her zaman iyi hissederek çıktım. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
T
t....y
Yaşadığım farkındalıklar, hayat kalitemi git gide arttırdı. Aslıhan Hanım, değinmek istedigi noktaları, şu an bu noktaların hayatıma etkilerini çok net paylaştı. Kalp çarpıntılarım, durduğum yerde gelen göz yaşlarım bitti.
• Psk. Aslıhan Subaşı • Bireysel Terapi •
Aslı Hanım’dan yaklaşık 2 yıldır psikolojik danışmanlık alıyorum. Bu süre zarfında hayatımda yaşadığım kısır döngülerin kök nedenlerini bulabildim. Bir çoğunu birlikte iyileştirdik ve hayatım bir çok alanda somut olarak değişti. Kendileri iyi ki var kendimle daha yakından tanışmama vesile olan seanslarımızı heyecanla beklerken buluyorum kendimi iyi ki yolum Aslı Hanımla kesişti Hayatta bir adım olsun ileri gitmek isteyenlere tüm samimiyetimle tavsiye ederim
f ...b
Çok cana yakın anlayışlı yardımcı işinin ehli dakik
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
eb...
Aslıhan Hanım ile bir tanıdığım vasıtasıyla tanıştım ve online terapi almaya başladım. Daha yeni başladık sayılır ama kısa süre içerisinde travmalarımın ana nedenini bulup, kendinizde farkedemediğiniz
özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Gayet bilgili ve detaylı açıklamaları var. Bazı duygularla başa çıkabilmem için EMDR tekniğine başladık. Umarım bu teknikle duygularımı kontrol altına alabileceğim. Her görüşmemizde daha neleri keşfedebileceğimizi merakla bekliyorum. Kendisinden şu an çok memnunum. İyileşmelerim oldukça yorumumu güncelleyecegim.• Online Danışmanlık • Online Terapi •
bi...
Çok iyi anlaşıldığımi hissettiğim terapiler EMDR ile devam ediyor,her geçen gün daha çok güçleniyor ve kendimle ilgili yeni bir şeyler keşfediyorum,bana eşlik ettiği için Aslıhan hn ile karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Aslıhan Subaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslıhan Subaşı, Psikoloji. Size Aslıhan Subaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Evlilik Terapisi.
Aslıhan Subaşı adresi nerede?Aslıhan Subaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi No:394 Yusufbey, Apartmanı Daire:4, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslıhan Subaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aslıhan Subaşı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aslıhan Subaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslıhan Subaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aslıhan Subaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslıhan Subaşı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslıhan Subaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Aslıhan Subaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslıhan Subaşı hangi sigortaları kabul ediyor?Aslıhan Subaşı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.