- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Menisküs Yırtığı
- Diz Ağrısı
- Kalça Kırığı
El Cerrahisi Randevusu
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Ayaktan Ele Parmak Nakli
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
El Bileği Artroskopi
- Quick Sigorta
- Aveon Sigorta
R
r....y
11 yaşında iken sağ baş parmak kopukluğu yaşadım ve bunun üzerine başka hastanede işlem geçirdikten sonra Atilla beye başvurdum ve malesef başka yerde yapılan işlem yanlış olduğu için parmağın tutmayacağını belirtti ve haklıydı ardından beni ameliyat etti ve 17 yaşımı doldurduğumda muhtemelen kemik gelişimi tamamlanacağı için ağrılarım olabileceğini belirtmişti.Gerçekten ağrılarım 17 yaşımı daha doldurmadan başladı ve neredeyse kalem tutamayacak hale geldim.Ardından kendisine tekrar başvurdum ve bana dediği kelimelerle şok içerisinde kaldım.Bu ağrıların düzelmeyeceğini ve hayatım boyunca acı çekeceğimi söyledi sol elimle yazmaya çalışmamı önerdi.Halbu ki ben çocuklen denemiştim ve başaramamıştım.Ardından kendisine denedim ama olmadı diyince benim yapabileceğim bir durum yok bu acıya katlanacaksın dedi.O kadar şaşkındım ki o anlık üzüntüyle ağlamaya başladım ve konuşmayı bitirdikten sonra hastaneden ayrıldım.Başka doktorlar araştırdım ve hepsinin bana dediği bu zor bir şey değil kemikte törpülenme yapılıp düzelebileceğini belirttiler.Öyle de oldu şu an 20 yaşındayım ve parmağımı kullanabiliyorum sadece bu kadar karamsar bir şekilde yaklaşmasını beklemezdim ben ona güvenerek gitmişken..
• Avicenna Kartal Umut Hastanesi • Diğer •
nu...m
Parmagımda yanlış kaynamış kırık sebebiyle başvurdum.başta yapılan işlemde vida tel ile cerrahi operasyon yapılması gerektiğini söyledi.bundan sonraki yapılacaklar ile ilgili aydınlattı soru işareti kalmadan hastaneden ayrıldım.çok teşekkürler işinin uzmanı gerçekten
• Avicenna Kartal Umut Hastanesi • Parmak kırığı •
Atilla Zenciroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Zenciroğlu, El Cerrahisi, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Atilla Zenciroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, El Cerrahisi Randevusu, Kontrol Randevusu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, El Bileği Artroskopi, Sinir Tamiri, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Mikrocerrahi, Lokal Anestezi, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Atilla Zenciroğlu adresi nerede?Atilla Zenciroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Zenciroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Zenciroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atilla Zenciroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atilla Zenciroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Atilla Zenciroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Zenciroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Zenciroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Zenciroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Atilla Zenciroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atilla Zenciroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Atilla Zenciroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.