El Cerrahisi
Yeşilbahçe mahallesi Metin Kasapoğlu caddesi Gökhan İş Merkezi. B Blok Kat:2 Daire:8, Antalya • Harita
Prof. Dr. Haluk Özcanlı
Adalet Mah. Şehit Polis Fethi Sekin Cad. No: 6 Ventus Plaza, Kat:6, Ofis No: 61-62-63, İzmir • Harita
Op. Dr. Ahmet Savran Muayenehanesi
Mustafa Kemal Mahallesi 2127 Cadde No 9/12, Ankara • Harita
Prof. Dr. A. Emre AKSU Muayenehanesi
Dikilitaş Mahallesi Ayazmadere Caddesi Yeşilçimen Sokak No:9/1 Fulya, İstanbul • Harita
Alper Gökçe Muayenehanesi
Mansuroğlu mh 1593/1 sk Lider Centrio İş Merkezi C blok Kat 9 No 81 Bayraklı, İzmir • Harita
Ortopedi ve El Cerrahisi Kliniği
Prof. Dr. Mübin Hoşnuter
El cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Çınarlı Mahallesi Şehit Polis Fethi Sekin Cad. Sunucu Plaza No:3/D, İzmir • Harita
Prof. Dr. Mübin Hoşnuter Muayenehanesi
Mansuroğlu mah 288/4 sokak no:16 kat4 daire34 bayraklı, İzmir • Harita
Op. Dr. Murat Aziz Vatansever Muayenehanesi (Ortomikro)
Neorama İş Merkezi Beştepe Mah. Yaşam Cad. Adalet Sok. No:13/A Ofis No:58 Söğütözü, Ankara • Harita
Mahmut Kömürcü Muayenehanesi
Doç. Dr. Tahsin Oğuz Acartürk
Marmaris, Muğla • Harita
Doç. Dr. Tahsin Oğuz Acartürk
Op. Dr. Sabri Algun Aka
Arabacıalanı mah. Mehmet Akif Ersoy cad. No:18-A, Sakarya • Harita
Op.Dr.Sabri Algun Aka
Op. Dr. Vasfi Çelik
Güvenevler Mahallesi 1937 Sokak No:1 (Forum AVM açık otopark girişi ve Palm ofis karşısı) Yenişehir Türkiye, Mersin • Harita
Op. Dr. Vasfi ÇELİK Estetik Klinigi
Prof. Dr. Hüseyin Borman
The Paragon Tower Ufuk Üniversitesi Caddesi 1445. Sokak No: 2/B14 Kat 3 Kızılırmak Mahallesi Çukurambar, Çankaya • Harita
Hüseyin Borman Muayenehanesi
Güniz Sokak 48/3 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Sinan Adıyaman Muayenehanesi
Op. Dr. Mehmet Doğan
Batıkent Mah. Ali Kaya Mutlu Cad.(=13. Cad 3. Çevre yolu), 2681 sokak, Hill Ofis No:2, Kat:2 D:7 Yenişehir/Mersin, Yenişehir • Harita
Op. Dr. Mehmet Doğan Özel ESTETİK, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği
Kınıklı mahallesi Çamlık Bulvarı No:71/4, Denizli • Harita
Op. Dr. Onur Saka Muayehanesi
Medya Mahallesi 629 Sokak HMT-21 Plaza B Blok K:6 No:23 Kayapınar, Diyarbakır • Harita
Velat Çelik Muayenehanesi
Kuzeykent Mah. 31168 Sok. Ritim Ofis A Blok No:1, Mersin • Harita