El Cerrahisi

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Vatan Caddesi No:23 B Blok Aksaray Vatan Hastanesi Yanı, Fatih Harita

İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi

• Prof. Dr. Halil İbrahim Canter

El cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi

Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:144 D:5, İstanbul Harita

Üniversiteler Mahallesi 1604. Cadde No: 9, Ankara Harita

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

• A Life Hospital Sağlık Grubu

El cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla

Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut Harita

A Life Hospital Sağlık Grubu

• Op. Dr. Mehmet Doğan

Limonluk Mah. Ali Kaya Mutlu Caddesi Net Ofis No:37 K:8 D:13 33120 Yenişehir/Mersin, Yenişehir Harita

Op. Dr. Mehmet Doğan Özel ESTETİK, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği

Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara Harita

Gürcan Aslan Muayenehanesi

• Medicana International Ankara

El cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazla

Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya Harita

Medicana International Ankara

• Prof. Dr. Ali Rıza Erçöçen

Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir Harita

Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy

• Özel Koru Ankara Hastanesi

El cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara Harita

Özel Koru Ankara Hastanesi