Aycan Çankaya Muayenehanesi
Ataköy 5. Kısım 19 Mayıs Caddesi No:4 E2/5 Blok A Kapısı D:2, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Randevu +40 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Psikoloji Randevusu +41 daha fazla

Aycan Çankaya Muayenehanesi

Saint Benoit Fransız Lisesi ve ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 2000 yılında mezun olduktan sonra yaklaşık 2 yıl kadar aileme ait semt polikliniğinde pratisyen hekim olarak ağırlıkla yeme bozuklukları üzerine çalıştım. Takip eden 18 yıl boyunca, bir yandan ilaç sektöründe kariyerime devam ederken, bir yandan da bilişsel davranışçı koçluk, temel ve ileri düzey NLP, Ericksonian hipnoterapi ve benzeri pek çok eğitim aldım. 2006 yılından itibaren danışan kabul etmeye başladım. Klinik psikoloji alanında yüksek lisansımı, "Varoluşçu Psikoterapideki Otantik Birey ile Sufizmdeki Kamil İnsanın Karşılaştırması" adlı makaleyle tamamladım.

2019'dan beri Sango, Öze Bakış ve İçsel Uyum adlı kampları düzenlemekteyim. Bu kamplarda bilişsel davranışçı terapi, varoluşçu psikoloji, hümanist psikoloji, transaksiyonel analiz, NLP, yönlendirmeli meditasyon, sufizm ve daha pek çok ekol ve metodolojiden faydalanarak bireylerin kendi iç yapılarını tanımaları, özgürleşmeleri ve iç çatışmalarını yönetmeleri amaçlı çalışmalar yapmaktayım.

Halen Ataköy'deki muayenehanemde psikoterapist olarak çalışıyorum. Çift terapisi, kaygı bozuklukları, depresyon, panik bozukluklar ve fobiler ağırlıklı çalışma konularım.

O
Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Randevu

Aycan Hanım, ilk randevudan itibaren doğru kişiyle görüştüğümü hissettiğim, ilgi ve dikkatle dinleyen ve değerlendirmelerini özenle yapan biridir. Kendisi ile görüşmeye başladıktan kısa bir süre sonra olumlu yönde ilerleme kaydettiğimi hem kendim fark edebiliyor hem de çevremden aldığım geri dönüşlerde görebiliyordum. Bu durumun beklediğimden daha hızlı gerçekleştiğini söyleyebilirim. Uzmanlığını, samimi ve pozitif yaklaşımı ve iyi iletişimi ile birleştirmiş olmasının da bu süreçte önemli rol oynadığını düşünüyorum.

Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Psikoloji Randevusu

Aycan Hocam ile 1 senelik bir terapi surecimizin sonuna geldik. Bu 1 senede ben kendimdeki, ruhsal sagligimdaki ve davranislarimdaki olumlu degisimin nasil oldugunu anlamadim bile ama bir bakmisim cok iyi bir yerdeyim artik. Aycan Hoca'nin etkisi cok buyuk. Psikoloji dersleri ve aile danismanligi egitimi görmüş biri olarak bile psikologa gitme fikrine sicak bakmiyordum. Iyi ki bu deneyimi Aycan Hoca ile yasadim ve fikrim olumlu yonde degisti. Kendisi cok dogru noktalarda temas kuruyor, cok iyi analiz ediyor, anliyor ve farkli dusunme bicimlerini size cok iyi sunuyor. Ileri duzeyde profesyonelliginin yaninda sizinle kurdugu etkili bağ da cok iyi geliyor. Elbette her psikologun egitimine, ekolune ve yontemine saygi duyuyorum ancak benim icin Aycan Hoca tam nokta atisi oldu ve iyi ki onu buldum. Icim cok rahat ve kendisine cok guvenerek tavsiye ederim. Tecrubesi, farkli farkli bir cok yontemi, ipucu, empati ve cozumleme yetenegi ile cok faydali 1 sene gecti benim icin.

C
Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Psikoterapi

Bu hayatta kendime iyiki yapmışım dediğim şeylerden biri başta psikoterapiye başlamak ve bu deneyimi ilk Aycan Hanım ile başlatmak. Müthiş bir insan aynı zamanda çok zeki.Bütün dikkati ve söylediğiniz her bir kelime hafızasına kazılı..Yorumları ve analizleri çok başarılı. “Vay be bu açıdan bakmamıştım” dedirtiyor insan. Aynı zamanda anaç..Psikoterapiye başlamadan önce araştırdım pek çok kişi buldum ama karşı yaka da oturmama rağmen içim en başından Aycan Hanım’a ısınmıştı. İyiki kalbimin sesini dinlemişim. Karanlığın içerisindeyken beni kendime getiren, farklı pencerelerden bakabilmeyi öğreten bana yeniden kendimi sevmeyi öğreten bir insan oldu. İyiki ama iyiki yollarımız kesişmiş..Söyleyecek daha ne olabilir bilemiyorum ama iyiki..!

Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Psikoloji Randevusu

Aycan hanım bir terapistten çok öte, insan insana ilişki kuran CANdan biri. Henuz birkaç kere görüştük ve görüşmelerimiz devam etmekte, ama kendimle ilgili farkındalığımın arttığını söyleyebilirim ve onunla çıktığım yolculuğun çok faydalı olacağına inanıyorum cünkü bütünsel bir bakış açısı var ve sorunları temelden çözmeye çalışıyor. Her seyden önemlisi insan olarak çok kıymetli ve onunla konuşmak bile çok rahatlatıcı.

Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Bireysel Terapi

Bu zamana kadar cokca psikolog deneyimim vardi . O kadar kotu tecrubeler yasadim ki , bu is olmayacak . Psikolog yok derken Aycan hanima danisma firsatim oldu . Uyguladigi metodlar uzerinden bana karsi nokta atislarinda bulunmasi beni etkiledi . Ilerleyen sureclerde kendimi gormek istedigim noktaya kendisiyle birlikte ulasacagimi dusunuyorum . Rahatlikla tavsiye ederim . Isini bilen ve empati yonu yuksek bir doktor.

Ş
Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Bireysel Terapi

2 yıldan fazladır Aycan Hanım’ın danışanıyım. Her terapi sonrası kendime bir sürü olumlu çıkarım yapmış olarak ayrılıyorum. İyi ki var

Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Psikoloji Randevusu

Aycan Hanım'la bir süredir seanslara devam ediyoruz, kendisi o kadar tatlı ki, daha görüşmemizin ilk dakikasında dahi sanki çok yakın bir arkadaşımla dertleşiyormuş gibi hissetmiştim. O kadar içten ve samimi ki, kendimi son derece güvende ve rahat hissediyorum. Aycan Hanım sayesinde olaylara farklı açılardan da bakabilmeyi ve baktığım her açıdan kendime fayda sağlayabilmeyi öğrendim. Ne hissettiğimi, ne düşündüğümü o kadar iyi anlıyor ve o kadar samimi yaklaşıyor ki, her seferinde kendimi daha da huzurlu hissederek ayrılıyorum yanından. Aycan Hanım'ı görmek, onunla dertleşmek inanılmaz mutluluk veriyor bana. İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki tanıştık, iyi ki varsınız canımm Aycan Hanım :)

Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Bireysel Terapi

Doktorumuzun yaklaşımı çok ılımlıydı, konularla bağlantılı verdiği örnekler ve danıştığımız şeylerle ilgili bizi yönlendirmesi oldukça aydınlatıcıydı. Koşulların rahatlatıcı ve aydınlatıcı olması bizi çok memnun etti. Herşey için teşekkür ederiz. Yaşamınız ve yaşadıklarınız ile ilgili çıkmazda olun yada olmayın her kişinin kendini keşfetmesi için doktor Aycan hanımdan destek almasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Psikoloji Randevusu

Hayatımı bana tekrar kazandıran Aycan Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Hiçbir tereddüt yaşamaksızın kesinlikle kendisinden destek alabilirsiniz. Her seans sonrasında olumlu yönde somut değişiklikler yaşadım ve geldiğimiz noktadan çok mutluyum. Seanslar sayesinde "gerçek ben" ile tanıştım, kendimi buldum.

Konum: Aycan Çankaya Muayenehanesi Aile Terapisi

Hiç büyük bir beklentiyle başlamamıştım ama Aycan Hanım’ın yüksek empatisi ve başlangıçta bile durumu hızlı okuyup değerlendirmesi, aktif katılımı ve çözüm odaklılığı sürece bağlanmamı sağladı. Keşke daha önceden tanısaydım ve iyi ki