Kl. Psk. Ayşe Betül İlgen

Psikoloji · Daha fazla

Üsküdar 1 adres

Klinik Psikolog Ayşe Betül İlgen, psikoloji lisans ve klinik psikoloji yüksek lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır. Eğitim sürecinde Moodist Hastanesi, Balıklı Rum Hastanesi, Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ve Fransız Lape Hastaneleri’nde staj yaparak geniş bir deneyim kazanmıştır. Aynı zamanda, üniversite yıllarında psikoloji alanındaki eğitim ve etkinlikleri organize eden PSİART öğrenci topluluğunun yönetiminde aktif olarak yer almıştır.

Yüksek lisans eğitimi sırasında, bir yıl boyunca psikodinamik yaklaşım odaklı süpervizyon eşliğinde danışan görmüş ve bu süreçte Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği'nden Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Eğitimini tamamlamıştır. 2024 yılında "Yazılı Duygusal Dışavurum Paradigmasının Dışavurumcu Bir Yöntem Olarak İncelenmesi" başlıklı teziyle yüksek lisansını bitiren İlgen, şu anda Psikanalitik Psikoterapi Eğitimi almaya devam etmekte ve Bloom Psikoloji’de psikanalitik psikoterapi yaklaşımıyla danışanlarını kabul etmektedir.

Yetişkin

Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar 34660

• M

Betül Hanım ile seanslarım sonrasında kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendisi, mesleki deneyimi ve samimiyeti ile bana çok iyi geldi. Hayatımı kolaylaştıran bakış açıları kazanmama yardımcı oldu.

• Özel Moodist Hastanesi Yetişkin Terapisi  •