Yüksek lisans eğitimi sırasında, bir yıl boyunca psikodinamik yaklaşım odaklı süpervizyon eşliğinde danışan görmüş ve bu süreçte Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği'nden Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Eğitimini tamamlamıştır. 2024 yılında "Yazılı Duygusal Dışavurum Paradigmasının Dışavurumcu Bir Yöntem Olarak İncelenmesi" başlıklı teziyle yüksek lisansını bitiren İlgen, şu anda Psikanalitik Psikoterapi Eğitimi almaya devam etmekte ve Bloom Psikoloji’de psikanalitik psikoterapi yaklaşımıyla danışanlarını kabul etmektedir.
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
Psikanalitik Psikoterapi
Psikodinamik Psikoterapi
Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar 34660
Betül Hanım ile seanslarım sonrasında kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendisi, mesleki deneyimi ve samimiyeti ile bana çok iyi geldi. Hayatımı kolaylaştıran bakış açıları kazanmama yardımcı oldu.
• Özel Moodist Hastanesi • Yetişkin Terapisi •
Ayşe Betül İlgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Betül İlgen, Psikoloji. Size Ayşe Betül İlgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi.
Ayşe Betül İlgen adresi nerede?Ayşe Betül İlgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Betül İlgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Betül İlgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşe Betül İlgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Betül İlgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşe Betül İlgen hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Betül İlgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Betül İlgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Betül İlgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Betül İlgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Betül İlgen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Betül İlgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.