Özyeğin Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2023 yılında mezun oldum. 2024 yılında klinik psikoloji alanındaki uzmanlık eğitimime devam etmek üzere İngiltere’ye taşındım ve University of Kent’te Klinik Psikoloji yüksek lisans programına başladım. 2025 yılında yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Klinik Psikoloji yüksek lisans diploma denklik başvuru sürecim ise devam etmektedir.
Ayrıca Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur’dan Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimi almaktayım ve süpervizyon sürecim aktif olarak devam etmektedir.
Şu anda Londra’da yaşamaktayım ve Türkçe konuşan danışanlara çevrimiçi psikolojik destek sunmaktayım. Bu süreçte sizlerin kendini güvende ve anlaşılmış hissetmesini önemsiyorum. Düşünce, duygu ve davranışları birlikte ele alarak, sizlerin kendine karşı daha farkındalıklı ve şefkatli bir bakış geliştirmesine eşlik etmeyi amaçlıyorum.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Panik Atak
- Kaygı Bozuklukları
- Anksiyete
İstanbul, İstanbul 34858
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Başak Çorabcıoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Başak Çorabcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Çorabcıoğlu, Psikoloji. Size Başak Çorabcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Başak Çorabcıoğlu adresi nerede?Başak Çorabcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Çorabcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Çorabcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Çorabcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Çorabcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Başak Çorabcıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Başak Çorabcıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Çorabcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Çorabcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Çorabcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.