Uzman Diyetisyen Batuhan Çitemel lise eğitimini Sakarya Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi'nde tamamladı. Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2016 yılında başarıyla mezun oldu. Mezuniyet sonrası Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Bilimleri yüksek lisans eğitimini ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamladığı lisansüstü çalışmalarını bitirdi. Ardından İzmir Tınaztepe Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik alanındaki tezli yüksek lisans programını da başarıyla tamamladı.
Haziran 2016 – Temmuz 2017 tarihleri arasında Bilkent Holding ve Sports International’da diyetisyen olarak görev aldı. Ağustos 2017 – Ağustos 2018 tarihleri arasında İstanbul Fenerbahçe Orduevi’nde sağlık teğmen rütbesi ile vatani görevini tamamladı. 2018 – 2022 yılları arasında Anadolu Cerrahi Merkezi ve Özel Park Tıp Merkezi’nde çalıştı. Daha sonra çeşitli özel hastanelerde klinik, poliklinik ve kurum diyetisyeni olarak görev alarak mesleki deneyimini genişletti.
Görsel ve yazılı medyada da aktif olan Diyetisyen Batuhan Çitemel, Ege TV ve Günaydın TV’de sağlıklı beslenme üzerine düzenli aralıklarla bilgilendirici yayınlar gerçekleştirmektedir.
Katıldığı Eğitimler Ve Aldığı Sertifikalar : Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Ulusal Tıp Kongresi Dokuz Eylül Üniversitesi Fonksiyonel Tıp, Fonksiyonel Beslenme ile Sağlıklı Yaşam Becerileri Programı Acıbadem Üniversitesi 9. Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi Acıbadem Üniversitesi Kardiyoloji Diyetisyenliği Kursu Acıbadem Üniversitesi Gastroenteroloji Diyetisyenliği Kursu Acıbadem Üniversitesi Beslenme & Prebiyotik & Probiyotik Bahar Okulu Acıbadem Üniversitesi 4. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Acıbadem Üniversitesi Yeme Bozukluğu Diyetisyenliği Kursu TFF Futbolda Beslenme Uzmanlığı Kursu 2. Obezite Sempozyumu ve Obezite ile Savaş Platformu Uluslararası İzmir Gastronomi Kongresi Okan Üniversitesi Beslenme ve Mutfak Sempozyumu İstanbul Sağlık ve Beslenme Bienali İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi NBT Akademi İnsülin Direnci ve Metabolik Sendromda Gıda Takviyelerinin Doğru ve Akılcı Kullanımı Scool Academy Aralıklı Oruç Okulu Doğu Akdeniz Üniversitesi Liderlik Eğitimi Doğu Akdeniz Üniversitesi Kişisel Gelişim Eğitimi Doğu Akdeniz Üniversitesi Kariyer Eğitimi
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
Ahmet Piriştina Blv. No:51 Tınaztepe, Buca, İzmir
Diyetisyen Randevusu
Ahmet Piriştina Blv. No:51 Tınaztepe, İzmir
İzmir Tınaztepe Üniversitesi Buca Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi
ni...
Guatr ve şekerimin sınırda olması ile birlikte başvurduğum, tedavi sürecime en uygun programı hazırlayıp aç kalmadan ve kan şekerim düşmeden 2 haftada 6 kilo 700 gram kilo vermemi sağladı. Desteği, motivasyonu ve güler yüzü ile rahatlıkla güvenebileceğiniz mükemmel bir hoca. Hedef kiloya ulaşana kadar programa devam.
• İzmir Tınaztepe Üniversitesi Buca Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
f....a
İlgili ve güler yüzlü mesajıma hemen dönüş sağlayan bi hoca sayesinde 1 ayda 5 kg verdim
m....
cok sempatik tatli bir doktor. kilo verme surecimde de bana cok katkisi oldu.
h....ş
Batuhan bey ile tüp mide ameliyatım sonrasında tanıştık kendisi bu konuda oldukça bilgili ve danışanlarına karşı fazlasıyla ilgili, ulaşılabilir ve samimi
di...a
Batuhan beyi kendim araştırarak gittim sakin diksiyonıyla diyet programını ayrıntılı bi şekilde anlatıp sizi motive ediyor.beslenme programımı hiç sıkılmadan uygulayabiliyorum.2 buçuk ayda 8 kilo verdim
K
ku...r
Batuhan bey ile bir tanıdığımız vasıtası ile tanıştım tansiyon ve insülin direncim vardı batuhan beyin hazırladığı proglamlar ile çok iyi kilo kaybımız oldu insülin direncimiz düştü ve tansiyonumuz kontrol altına alında
ha...m
Batuhan beyle bir ay önce tanıştım ilk randevuda bana verdiği destek ve cesaretle kısa sürede kilo vermeye başladım hayatımda ilk defa bu kadar istikrarlı bir şekilde beslenme programına uyuyorum sürecimiz devam ediyor herkese tavsiye ederim
s....ç
Pankreas yetmezliği tanısıyla beslenme düzenimi değiştirmem gerekiyordu ve bir uzmandan yardım almaya karar verdim. Tinaztepe hastanesine sürekli gittiğimiz için tesadüfen Batuhan beyden randevu aldım. Randevu sırasındaki ilgisi bilgi paylaşımları herşeyi en ince detayına kadar anlatmasından çok memnunum. Aç kalmadan tam doyarak hem kilo veriyorum hemde sağlıklı hissediyorum.
ar...
Batuhan beyle tanıştığım için çok memnunum bundan önceki deneyimlerimi yarı da bırakmıştım. hiç başaramamıştım ta ki Batuhan beyle tanışana dek 5 haftada Batuhan beyin özverisi ve motivesiyle 7,5 kilo verdim sürecimiz devam ediyor tavsiye ederim.
ni...r
Batuhan Bey çok güleryüzlü ve iyi biri. Alanında oldukça uzman ve kesinlikle faydasını gördüm. Kilo vermek için gittim 10 kilo verdim ve daha da devam ediyorum.
Dyt. Batuhan Çitemel
Güzel düşünceniz için çok teşekkür ediyorum.
Batuhan Çitemel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Çitemel, Diyetisyen. Size Batuhan Çitemel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
Batuhan Çitemel adresi nerede?Batuhan Çitemel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Piriştina Blv. No:51 Tınaztepe İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Çitemel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Batuhan Çitemel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Batuhan Çitemel hangi dilleri konuşuyor?Batuhan Çitemel ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Batuhan Çitemel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Çitemel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Batuhan Çitemel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Batuhan Çitemel hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Batuhan Çitemel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.