Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Ovacık d100 üstü No:34, Kocaeli • Harita
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Zafer, 629. Sk. No:27,, Manisa • Harita
Special Medigüneş Hospital (Özel Medigüneş Hastanesi)
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad. Dr. Şevketbey Sok. Konur İş Hanı Kat 4, İstanbul • Harita
Turgay Bilge Muayenehanesi
Osman Yılmaz, Mahallesi, İstanbul Cd. No:26, 41400 Gebze/Kocaeli, Gebze • Harita
VM Medical Park Gebze
Gebizli, 1116. Sk. No:4, Antalya • Harita
Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi
Gayrettepe Mah, Cemil Aslan Güder Sk. No: 8,, İstanbul • Harita
Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi
İncirli caddesi No: 89 Bayrak Apartmanı Kat:3/8 Zuhratbaba Bakırköy, İstanbul • Harita
Soner Büyükkınacı Muayenehanesi
Demetevler 12. Cad., Yenimahalle • Harita
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ayyıldız Tepe Mahallesi Çanakkale Yolu Üzeri No: 75, Balıkesir • Harita
Balıkesir Bandırma Devlet Hastanesi
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat) · Daha fazlaFevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir, Tepebaşı • Harita
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Bilecik • Harita
Bilecik Eğitim ve araştırma Hastanesi
Medical Point Gaziantep Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaMücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil • Harita
Medical Point Gaziantep Hastanesi
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita