Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Dr. Şeref İnal Öz Cd. Dağkapı, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü
Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11, Menemen • Harita
Menemen İlçe Devlet Hastanesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi
Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Özel Algomed Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaKozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı, Yüreğir • Harita
Özel Algomed Hastanesi
Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt • Harita
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Efeler Mahallesi, DR.Serkan Kurnaz Caddesi Özel Hastane Sitesi No:13 09020 Efele, Aydın • Harita
Özel Medinova Hastanesi
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, Kardiyoloji, Dermatoloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaSevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16, Gaziemir • Harita
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji · Daha fazlaOndokuz Mayıs Mahaleesi Begonya Sokak No:12 Kadıköy / İstanbul, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak • Harita
Özel Egepol Hastanesi
Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik • Harita
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi