Beyin Ve Sinir Cerrahisi

Atatürk Mah. No:80 Muğla Fethiye Karayolu, Muğla Harita

Özel Ortaca Yücelen Hastanesi

• Prof. Dr. İskender Göçer

Beyin ve sinir cerrahisi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova Harita

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

• Doç. Dr. Önder Güney

Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram Harita

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

• Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ Harita

Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt Harita

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji · Daha fazla

Hastane Cad. İktap Sok. No: 4, Selçuklu Harita

Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi

• Efeler Mahallesi, DR.Serkan Kurnaz Caddesi Özel Hastane Sitesi No:13 09020 Efele, Aydın Harita

Özel Medinova Hastanesi

• Bursa Çekirge Devlet Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi Harita

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi

• Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji · Daha fazla

Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa Harita

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

• Acıbadem Kocaeli Hastanesi

Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Yeni Mahallesi İnkılap Caddesi No:9, İzmit Harita

Acıbadem Kocaeli Hastanesi