Lisans eğitimimi, İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tam burslu olarak yüksek onur öğrencisi ve bölüm ikincisi dereceleriyle 2021 yılında tamamladım.
Yüksek lisans eğitimimi ise Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölümü’nün Çocuk-Ergen alt dalında tam burslu olarak sürdürdüm; “Annenin Hastalık Kaygısı ile Çocuğun Hastalık Kaygısı Arasındaki İlişkide Çocuğun Duygu Düzenleme Becerisinin Aracı Rolü” başlıklı tez çalışmamla 2024 yılında mezun oldum.
SBÜ Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Özel Moodist Hastanesi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve çeşitli özel danışmanlık merkezlerinde gönüllü ve zorunlu stajlarımı tamamladım. Bilimsel araştırma projelerinde ve okullarda çalıştım.
2022-2023 yılları arasında, Işık Üniversitesi Klinik Uygulama ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde süpervizyon eşliğinde çocuk ve ergenlerle klinik uygulama deneyimi edindim.
Klinik çalışmalarımı; Deneyimsel Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve EMDR yöntemlerinden yararlanarak çocuklar, ergenler, genç yetişkinler ve ebeveynlerle sürdürüyorum.
Aldığım Eğitimler:
EMDR 1.Düzey Eğitimi - (Davranış Bilimleri Enstitüsü)
Deneyimsel Oyun Terapisi 1.Düzey Eğitimi – (Psikoloji İstanbul / Nilüfer Devecigil)
Deneyimsel Oyun Terapisi 2. Düzey Eğitimi – (Psikoloji İstanbul / Nilüfer Devecigil & Byron Norton)
Oyun Terapisinde Aile ile Çalışma – Psikoloji İstanbul / Nilüfer Devecigil & Clemence Jeay)
Çocuk/Ergen Odaklı Aile ve Oyun Terapilerinde Çalışma Teknikleri 1.Modül – (Nadis Danışmanlık / Aslı Candan Kodalak & Duygu Olgaç & İrem İzgi)
9-12 Yaş Çocukları için Sağlıklı Cinsellik Eğitici Eğitimi – (Psikoloji İstanbul / Gail Dines & Nilüfer Devecigil & Özge Çivci)
Ergenlik Çağı Çocukları için Sağlıklı Cinsellik Eğitici Eğitimi – (Psikoloji İstanbul / Gail Dines & Nilüfer Devecigil & Özge Çivci)
Duygu Koçluğu: Ebeveynliğin Kalbi – (Psikoloji İstanbul / Filiz Kaya Ataklı & Özge Altan Aytun)
Psikolojik Değerlendirme: Çocuk ve Ergen (FMV Işık Üniversitesi / Z.Deniz Aktan)
Çocuk Ergen Psikoterapisi ve Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları (FMV Işık Üniversitesi / Z.Deniz Aktan)
Klinik Vaka Tartışması ve Oyun Terapisi Uygulamaları (FMV Işık Üniversitesi / Aslı Candan Kodalak)
Moxo Dikkat Testi Sertifikasyon Eğitimi
Çayır Caddesi, Ataşehir, İstanbul 34752
- Sigortası olan hastalar
Ö
ö....ö
Beyza hanımla bir arkadaşımın referansıyla tanıştık. Kendisi ilk olarak bizimle tanışmak istediğini daha sonra çocuğumuzla sürece başlamak istediğini ifade etti. İlk gittiğimizde bize samimi ve sıcak yaklaşımı ile birlikte ailemize ve çocuğumuza dair bir çok soru yöneltti. Çocuğumuzun sürecinde de çocuğumuzla sıcak ve bir o kadar etik duruşuyla bizim cocugumuza olan yaklaşımımızi da modelleyerek bize bir çok konuda farkındalık kazandırdı. İyi ki yolumuz kesişmiş kendisiyle bu zorlu süreçte yolumuza ışık oldu.
i̇...k
Çocuğumuzun öfke krizleri nedeniyle aldığımız oyun terapisi desteğinden çok memnun kaldık. Süreç boyunca hem çocuğumuzda hem bizde olumlu değişimler oldu. Güven veren, ilgili ve profesyonel bir yaklaşımı var.
a ...k
Çocuğumun dikkat dağınıklığı ve öfke sorunları için Beyza Hanım’a başvurduk. İlk günden beri hem kizima hem bize çok iyi yönlendirme yaptı. Yaklaşık 3 ay sonunda dikkat süresi arttı, öfkelendiğinde kendini daha iyi ifade etmeye başladı ve krizler azaldı. Kizim seanslara isteyerek gidiyor, bu bizim için çok önemli. Beyza Hanım’ın yaklaşımından ve profesyonelliğinden çok memnunuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendisiyle karsilasmamiz kizim ve benim icin buyuk sans
• Klinik Psikolog Beyza Ünlü Kavacık • •
Herkese merhaba. Eski eşim ile 2024-2025 yılları arasında ki ayrılık sürecinde kızımın süreçten en az etkilemesi amacıyla Beyza Hanım’dan destek aldım. Beyza Hanım bulunduğumuz durum içerisinde kızıma ve bana en maksimum seviyede yardımcı oldu ve süreci en az hasarla atlatmamıza yardımcı oldu diyebilirim. Gerek analiz yeteneği, gerek danışanlarına olan yaklaşım ve ilgisi kendisini özel bir yere taşımakta. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
• Klinik Psikolog Beyza Ünlü Kavacık • •
Oğlum okula gitmek istemiyordu ve ebeveyn olarak ne yapacağımızı bilmiyorduk artık. Öğretmenimizin yönlendirmesiyle Beyza Hanım ile yollarımız kesişti. İyi ki de öyle olmuş. Hem oğlumuz hem biz kendisini çok sevdik. Sorunun kaynağını anlamamıza ve çözmemize yardımcı oldu. Öğretmeniyle de iletişim kurarak okulda da desteklenmesini sağladı.
• Klinik Psikolog Beyza Ünlü Kavacık • •
Beyza Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Ünlü, Psikoloji. Size Beyza Ünlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Otizm Değerlendirme Ölçeği.
Beyza Ünlü adresi nerede?Beyza Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çayır Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Ünlü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Ünlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Ünlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Ünlü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Beyza Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Ünlü hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Ünlü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.