Uzm. Kl. Psk. Bilge Emine Uslu Hafızoğlu

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Lise eğitimimi Çamlıca Bilfen Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2013 yılında Beykent Üniversitesi Psikoloji lisansını başarı bursu ile bitirdim. 2011 yılında lisans eğitimine devam ederken uzmanlık alanını belirlemek üzere Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği yatan hasta bölümünde 2 ay staj yaptım. 2012 yılında ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 1 aylık stajını tamamladım.
2013 -2015 yılları arasında aynı üniversitede Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak klinik uzmanlığımı aldım. Yüksek lisans eğitimi esnasında ise Balıklı Rum Hastanesi Anatolia Klinikleri ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde birer ay stajlarımı tamamladım.
Lisans eğitimi ardından 11 yıl boyunca çeşitli ortaokul ve liselerde okul psikoloğu olarak görev aldım. 2015 yılında Marmara Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimimi de tamamladım. Aldığım uzmanlıklar doğrultusunda günümüzde ergen, yetişkin ve aile terapisi almaya devam etmekteyim.

Mentis Psikoloji (Bostancı / İstanbul ) - İnan Psikoloji (Gebze / Kocaeli)

İstanbul

• B

Bilge hanimla oğlumun Lgs sinav sürecinde taniştik kendisinin sevecen ve sicak yaklasimiyla oğlum kendisini rahatlikla açti bu sebeple Bilge hanim ebeveyinleri olarak bize cok kiymetli bilgiler verdi iletisim dili cok basarili biz cok memnun kaldik.

• Mentis Psikoloji (Bostancı / İstanbul ) - İnan Psikoloji (Gebze / Kocaeli) Diğer  •

• Y

Bilge Hanım; yumuşak ses tonu, detaylı açıklaması ve güçlü empati yeteneğiyle oğluma kaygı konusunda çok iyi geldi. Sürecimiz devam ediyor ve edecek de. Alanında çok başarılı, sevecen bir psikolog. Benim için en önemlisi oğlumun Bilge Hanıma güvenmesi oldu. Hem çok seviyor hem de güveniyor. Bize destek olduğu için kendisine minnattarız ailecek.

Bilge abla ile seanslarımı büyük bir zevk ile yapıyorum. Bir genç yetişkin olarak onunla konuşmak, kendisinin enerjisi benim için çok değerli. Herkese içimi açamazken güler yüzü sayesinde her şey kolay geliyor o samimiyeti sıcaklığı hissettiriyor. Onun sayesinde daha da iyi hissediyorum, hissetmeye de devam edeceğim.

• T

Bilge hanımla boşanma aşamamızda tanıştık. Boşanınca şunu kesinlikle yapmayın, bunu yaparsanız çocuk etkilenir gibi tek tip söylemler yerine çocuğu ve ebeveynleri gözlemleyerek farklı bakış açıları getiren bir psikolog. Biz çok memnunuz ve soranlara da özellikle öneriyorum.

• M

İş sürecimle ilgili zorlu bir dönemde, Bilge hanımın yol gösterici önerileri hayatıma çok destek sağladı. Değişim sürecim çevremdeki herkesi ve beni mutlu etti .

• B

Yılların birikmişliğini taşımakta güçlük çektiğim doğruyu yanlışı karıştırıp yoğun kaygılarla mücadele ettiğim dönemde önceki psikolog tecrübemden dolayı psikolog ne yapacak ki kafasında olmama rağmen başladığım ve kendimi her seans sonrası aydınlanmış, kendini tanımış ve rahatlamış hissettiren insandır kendisi..

• D

Şiddetli baş dönmelerim sebebiyle başvurdum stres kaynaklı olduğu söylendiği için . Gelmeye başladığımdan beri baş dönmelerimde azalma farkettim gerçekten bana çok iyi geldi iletişimi , yaklaşımı ve sempatikliği beni iyi hissettirdi. Çok sıcak kanlı ve işinde gerçekten mükemmel bir insan kendisi çok seviyorum ve gelmeye devam edeceğim.

• G

Çok zorlandığım, kaygılarımın zirve yaptığı ve ailemi de etkilemeye başladığı bir dönemde Bilge hanımla yollarımız kesişti. Nereden başlayacağımı bilmezken naif,anlayışlı ve sakin yaklaşımı sayesinde beni rahatlatarak içimi dökmemi ve içimdeki gücü farketmemi sağladı. Henüz yolun başında olmamıza rağmen kendimi daha güçlü hissediyorum ve olayları daha sakin karşılayabiliyorum. Asla yargılamadan, kırmadan ve gerçekten beni anladığını hissettirerek beni dinliyor ve içtenlikle sıcacık gülümsemesiyle bana yol gösteriyor. Hem kendim hem de çocuklarım hakkında çok destek oluyor, birlikte çözüme ulaşıyoruz. Her seansta biraz daha hafiflemiş hissediyorum, iyi ki denk gelmişiz.

• Ö

Bilge hanım oğlumun öğrenme güçlüğü ve hiperaktivite tanısı sonrasında kendisinin de doğru yönlendirmeleri sonucunda çok kısa sürede müthiş bir yol katettik ergenliğe giriş süresince de halen devam ediyoruz ona olan güven ve sevgisi benimle olan iletişimide çok rahatlattı çok yönlü çözüm süreci ile ilerliyor kendisini iyi ki tanıdık hem okul hem aile hem çocuk yönlerinden ilgi ve alakası muazzam

Kendimle ilgili kararlar almakta zorlandığım, eşim ve kızım ile iletişimde sorunlar yaşadığım bir dönemde Bilge hanım ile görüşmelere başladık. Onun profesyonel bakış açısı ve desteği ile olaylara tekrardan mantık çerçevesinde bakmaya başladım. Kendimle daha barışık ve mutlu hissediyorum.

• başka bir yer Diğer  •