ofke-yasak-sucluluk-serbest-aile-icinde-kurulan-duygusal-denklem-uzm-kl-psk-melis-aksoy
Makaleler 20/02/2026

Öfke Yasak, Suçluluk Serbest: Aile İçinde Kurulan Duygusal Denklem - Uzm. Kl. Psk. Melis Aksoy

Öfke ile suçluluk arasındaki aile içindeki duygusal denklemine odaklanan bu yazı, sağlıklı iletişim için pratik öneriler ve farkındalık sağlar. İçgörü sunar.
partnerler-arasi-cinsel-iletisimin-onemi-ve-etkili-iletisim-teknikleri-op-dr-taner-cavumirza
Makaleler 19/02/2026

Partnerler Arası Cinsel İletişimin Önemi ve Etkili İletişim Teknikleri - Op. Dr. Taner Çavumirza

Partnerler arası cinsel iletişimin önemi ve etkili iletişim teknikleriyle açık, güvenli konuşmayı destekleyen pratik öneriler ve stratejiler ve ipuçları.
cinsel-mitler-toplumda-dogru-bilinen-yanlislar-op-dr-taner-cavumirza

Cinsel Mitler: Toplumda Doğru Bilinen Yanlışlar - Op. Dr. Taner Çavumirza

Cinsel mitler ve toplumda doğrulanmış yanlışlar, Op. Dr. Taner Çavumirza'nın bilimsel bakış açısıyla açıklanıyor; güvenilir bilgilerle mitleri ayırt edin.
uzun-iliskilerde-cinsel-istegi-canli-tutma-yontemleri-op-dr-taner-cavumirza

Uzun İlişkilerde Cinsel İsteği Canlı Tutma Yöntemleri - Op. Dr. Taner Çavumirza

Op. Dr. Taner Çavumirza ile uzun ilişkilerde cinsel isteğini canlı tutmanın etkili yöntemlerini keşfedin; iletişimin önemi ve güvenli önerilerle rehberlik.
romantik-iliskilerde-iletisim-problemleri-uzm-kl-psk-dilara-gurel

Romantik İlişkilerde İletişim Problemleri - Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel

Romantik ilişkilerde iletişim problemlerinin kökenlerini ve çözümlerini ele alan rehber; çiftlerin iletişimini güçlendirmeye yönelik pratik ipuçları sunar.
cocuklarin-okula-uyum-sureci-uzm-kl-psk-dilara-gurel

Çocukların Okula Uyum Süreci - Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel

Çocukların Okula Uyum Süreci: Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel'in rehberliğinde okula başlama kaygısı, uyum belirtileri ve ebeveynlere uygulanabilir destek önerileri.
etkili-iletisim-nedir-uzm-kl-psk-dilara-gurel

Etkili İletişim Nedir? - Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel

Etkili iletişimin temel unsurları nelerdir? Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel, dinleme ve net ifade biçimlerini açıklıyor ve iletişimi güçlendirmenin yollarını sunuyor
bosanma-sureci-ve-cocuk-uzm-kl-psk-dilara-gurel

BOŞANMA SÜRECİ VE ÇOCUK - Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel

Boşanma süreci ve çocuk odaklı yaklaşım: duygusal etkiler, iletişim ve karar süreçleri için Uzman Klinik Psikolog Dilara Gürel'in rehberi ve pratik öneriler.
anksiyete-bozukluklari-kaygiyi-yonetmenin-yollari-uzm-kl-psk-dilara-gurel

Anksiyete Bozuklukları: Kaygıyı Yönetmenin Yolları - Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel

Anksiyete bozukluklarıyla mücadelede kaygıyı yönetmenin yollarını, etkili günlük stratejiler ve profesyonel destek seçenekleriyle ele alan rehber.
depresyon-belirtileri-nedenleri-ve-basa-cikma-yollari-uzm-kl-psk-dilara-gurel
Makaleler 19/02/2026

Depresyon: Belirtileri, Nedenleri ve Başa Çıkma Yolları - Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel

Depresyon hakkında belirtiler, nedenler ve başa çıkma yollarını ele alan kapsamlı bir rehber. Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel'in görüşleriyle güvenilir bilgi.
partner-iliskilerinde-duygusal-ihmal-ve-duygusal-istismar-uzm-kl-psk-dilara-gurel
Makaleler 19/02/2026

Partner İlişkilerinde Duygusal İhmal ve Duygusal İstismar - Uzm. Kl. Psk. Dilara Gürel

Partner ilişkilerinde duygusal ihmal ve duygusal istismar konusunu ele alan yazı, güvenli iletişim ve sınır koyma ile duygusal zararları anlamaya öneriler sunar.

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.