1994 yılında Alanya Lisesi'nden dönem birincisi, 2000 yılında GATA Tıp Fakültesinden dönem ikincisi olarak mezun oldum. 2001-2003 yılları arasında TSK Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda kıta hizmetimi tamamladım. GATA Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda  uzmanlık eğitimimi 2007 yılında tamamladım. Ankara Üniversitesi Çocuk Endokrinolojisi Bilim Dalında 2011 yılında yan dal uzmanlık eğitimimi tamamladım.  2014 yılında çocuk endokrinolojisi alanında doçent ünvanını aldıktan sonra, 2015 yılında kendi isteğim ile TSK'den ayrılarak Sağlık Bakanlığı Süleymaniye Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine katıldım. 2015-2017 yılları arasında bu hastanede eğitim sorumluğu ve hastane yöneticiliği görevlerinde bulunduktan sonra  2019 yılında İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesinde profesör kadrosuna atandım. 2021-2025 yılları arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Başkanı olarak görev yaptım.

Esentepe Mahallesi Anadolu Caddesi No:5/2, Kartal, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Endokrinolojisi Randevusu

Makaleler

Konum: Anadolu Doktor Ofisleri Çocuk Endokrinolojisi Randevusu

Doktor bey yaklaşık 3 yıldır çocuğumuzun gelişimini takip ediyor. Gelişiminin artması ile birlikte daha mutlu bir çocuk oldu.

T
Konum: Anadolu Doktor Ofisleri Büyüme Takibi

Kiymetli doktorumuz 11 yildir kendisi neredeyse biz oradayiz.Iki kızımızın buyume hormonu eksikligini(boy kisaligi) tedavi etmektedir ,buyuk kizimizinki tamama erdi kucuk kizimizlada sona dogru yaklasiyoruz. Hastaligin teşhis ve tedavi surecinde anne-baba olarak bize yaptigi ayrintili aciklamalari aklimizda soru isareti kalmadan bu yolda rahatlikla yol almamizi sagladi,Ayrica kizlarimizla kendi kizlari gibi ilgilenmesi,hoş sohbeti diyalogu cocuklarin hergidisimizde sanki bi yakinimiza gidiyormus gibi kaygisiz korkusuz gitmelerine sebep oldu ,buda kiymetliydi.Bülent Hocamiz bir hekimden cok öte değerli bir insan ,ayrica bu kadar yil icersinde kime tavsiye ettiysem herkes cok memnun kaldi ve dua ediyorlarRabbim ,Bülent Hocamızın yolunu açık etsin ,ilmini artırsın,hizmetlerini saglikla afiyetle çoğaltsın,her daim dualarımızda kendisi bizim ailemiz için cok kiymetli

Ş
Konum: Anadolu Doktor Ofisleri Çocuk Endokrinolojisi Randevusu

Her zaman ki gibi çok yakından ilgilendi. Sorduğumuz bütün sorulara aydınlatıcı ve yol gösterici cevaplar verdi.

Konum: Anadolu Doktor Ofisleri Diğer

Tip1 Diyabetli olan Oğlumuzun hastalık tani sürecinden sonraki asamalarina kadar yakin takipte bulunan Dr. Bulent Bey tebrik ediyorum başarılarının devamını dileyerek uzun yıllar bizlere destek olması dileklerimiz ile iyi calismalar

Bülent Bey kızımın doktorudur.İşine duyduğu saygı,hastalarına gösterdiği ilgi ve bu kutsal mesleği bu denli severek icra etmesi kızımın dahi dikkatinden kaçmadı.Böyle doktorlar oldukça insanın bu mesleğe olan saygısı artıyor.Kendisine her zaman duacıyım..
Deniz Bulut