0850 333 0388 Ücret öğren

1994 yılında Alanya Lisesi'nden dönem birincisi, 2000 yılında GATA Tıp Fakültesinden dönem ikincisi olarak mezun oldum. 2001-2003 yılları arasında TSK Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda kıta hizmetimi tamamladım. GATA Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda  uzmanlık eğitimimi 2007 yılında tamamladım. Ankara Üniversitesi Çocuk Endokrinolojisi Bilim Dalında 2011 yılında yan dal uzmanlık eğitimimi tamamladım.  2014 yılında çocuk endokrinolojisi alanında doçent ünvanını aldıktan sonra, 2015 yılında kendi isteğim ile TSK'den ayrılarak Sağlık Bakanlığı Süleymaniye Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine katıldım. 2015-2017 yılları arasında bu hastanede eğitim sorumluğu ve hastane yöneticiliği görevlerinde bulunduktan sonra  2019 yılında İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesinde profesör kadrosuna atandım. 2021-2025 yılları arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Başkanı olarak görev yaptım.

Çocuk

Çocuk Endokrinolojisi Randevusu

Makaleler

Bülent Hacıhamdioğlu

Esentepe Mahallesi Anadolu Caddesi No:5/2, Kartal, İstanbul 34870

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Allianz Sigorta
  • Türkiye İş Bankası Sigorta

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

as...

Çok uzun zamandır Bülent hocama oğlumu götürmek istiyordum. Onun engin bilgisinden yararlanmak için. Dediğim gibi de oldu. Tek kelimeyle harika bir hekim. Oğluma yaklaşımı, detaylı bilgileri ile benim kafamdaki tüm soru işaretlerine çözüm oldu. Olmaya da devam edeceğinden hiç kuşkum yok. İyi ki sizin gibi değerli hekimler var.

ar...n

Eğer bir çocuğunuz varsa bir kere bile olsa Bulent hocadan bir randevu alip gitmelisiniz. Oglumun randevusunda bize ve ogluma o kadar detayli o kadar bizim anlayacagimiz sekilde durumları anlattiki hem oğlum hem ben sorularimizin hepsine cevap bulduk.

• Y

ya...

Bülent hocanın pedagojik olarak kızımıza yaklaşımı müthişti. Çocuk ile doğru iletişim ve güven ortamını kurması bizim için çok çok önemliydi. Çünkü doktora gitmek istemiyordu. Genç kız olma sürecinde kilo gibi hassas bir konuda yaklaşımı sayesinde oradan gülerek çıktı. Bülent hocaya ; desteği, çocuğumuz için sağladığı güven için çok mutluyuz

• Anadolu Doktor Ofisleri Çocuk beslenme bozuklukları  •

el...

Öncelikle Bülent bey gibi mükemmel bir doktorumuz olduğu için çok şanslıyız çocuklara yaklaşımı okdr güzel ve sempatikki.biz okdr testler yaptırdığımıza halde bize kızımın hastalığıyla ilgili teşhis konulmadı. Bülent beye gittik tahlillere göre teşhisini koyup tedaviye başladık ve biz hipoglisemi ile ilgili okdr çok şeyler öğrendik ki sayesinde. Bir doktor tavsiye edecek olsak gözümüz kapalı Bülent hocamızı öneririz. Herzaman yanımızda herkonuda destegini gösterdiği için.iyiki tanımışız.

• Anadolu Doktor Ofisleri Çocuk Endokrinolojisi Randevusu  •

Bülent hocayla ilk kez tanıştık.Oğlumuza yaklaşımı ve net şekilde bizi bilgilendirmesi çok iyiydi.Bundan sonraki herhangi bir sıkıntımızda kızım ve oğlum için kesinlikle kendisini tercih edeceğiz.İletişimine ve sevecen yaklaşımına hayran kaldık diyebilirim.

eb...n

Anadolu Doktor Ofisleri tercihlerim arasındaydı. Muayene sürecinden son derece memnun kaldık. Doktorumuz bizi güler yüzü ve samimi yaklaşımıyla karşıladı. Muayene boyunca tüm sorularımızı sabırla dinleyip, her konuyu anlaşılır ve detaylı bir şekilde açıkladı. Özellikle çocuğumuza yaklaşımı çok sıcakkanlı, güven verici ve ilgiliydi. Sayesinde çocuğumuz kendini rahat hissetti ve muayene süreci oldukça huzurlu geçti. Mesleki bilgisi, ilgisi ve hasta odaklı yaklaşımı gerçekten takdire değer. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz, alanında başarılı bir doktor.

• M

me....

Bizim bir soru sormamıza gerek kalmadan tüm bilgileri detaylarıyla anlatan bir hekim bulduğumuz için çok şanslıydık. Gerek hastaya yaklaşımı gerek bilgilendirmesi ve özellikle çocukların ufkunu da açacak sohbetiyle iyi ki tanıştık hocam.

• Anadolu Doktor Ofisleri Büyüme Takibi  •

• B

b....a

Muayene sonrası detaylı bir bilgi verildiği gibi Bülent Bey’ in oğlumla iletişimi çok güzeldi.

• M

me...l

Hem karşılama bankosundaki güler yüzlü tutum hem de kayıt işlemlerimizin oldukça hızlı yapılması çok hoşumuza gitti. Bunun yanı sıra; Bülent Bey oldukça sakin yapısı, güler yüzü ve bilgilendirici açıklamalarıyla çok iyi geçen bir randevumuz oldu.

• N

Çocuk endokrin uzmanımız alanındaki başarısının yanında, muazzam bir pedagojik yaklaşıma sahip. Çocuklara bir birey olarak değer vermesi, onların tedaviye uyumunu çok olumlu etkiliyor. Ergenlik öncesi dönemde olan kızımla yaptığı konuşma; hem ruh sağlığı hem de bilişsel/fiziksel gelişimi açısından çok yapıcı ve destekleyici oldu. Kızımın kendi tedavi kararına kendisinin imza atmasını sağladı. Çocuk psikolojisinden bu denli anlayan ve kibar bir hekim bulmak büyük şans. Kesinlikle tavsiye ediyorum.