Prof. Dr.
Bülent Hacıhamdioğlu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Çocuk Endokrinolojisi
İstanbul 1 adres
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Erken Ergenlik Problemi
- Aşırı Tüylenme
- Cinsel Gelişim Bozuklukları
- Şişmanlık (Obezite)
Esentepe Mahallesi Anadolu Caddesi No:5/2, Kartal, İstanbul 34870
- Sigortası olan hastalar
Çocuk Endokrinolojisi Randevusu
Anadolu Doktor Ofisleri
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Büyüme Takibi
Endokrin (Hormon) Testi
Ergenlik Gelişimi İzleme
Hormon Testi
LHRH Uyarı Testi
Anadolu Doktor Ofisleri
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Çocuk beslenme bozuklukları
İnsülin Pompa Uygulaması
Anadolu Doktor Ofisleri
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
f....i
Gerek doktor kimliği gerek karakteri çok iyi bizim kızımızın hayatında çok kıymetli dokunuşları var.
el...e
Yaklaşık 2 senedir Bülent Bey’in kontrolündeyiz. Çocukla olan iletişimi, tedavi süreci hakkında bilgilendirmesi ve açıklayıcı olması bizim için çok değerli. Tecrübesine zaten diyecek bir şey yok.
ba...r
“6 yaşındaki oğlumu gelişim muayenesi için Bülent beye götürdük. Aklımızdaki tüm soru işaretlerini giderdi ve sürecin takibi konusunda detaylı bilglendirdi. Çocuklarla iletişimi harika, güven veren ve işini severek yapan bir hekim. Tüm sorularımıza yanıt bularak ayrıldık.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”
O
ol...k
Bülent Bey ergenlik çağındaki oğlumu 2 yıldır takip ediyor. Gerçekten mesleğini severek yapan ve çok donanımlı bir doktor. Sorularımıza detaylı bir şekilde cevap veriyor. Kendisine ne zaman ihtiyacımız olsa telefonla da çok rahat ulaşabiliyoruz.
• Anadolu Doktor Ofisleri • Ergenlik Gelişimi İzleme •
es...a
Çocuklarla iletişimi mükemmel,sıcakkanlı pozitif biz çok çok memnun kaldık.Detaylı açıklamzları ile fazlasıyla bilgilendik
ar...k
Kızıma yaklaşımı çok iyiydi ve gayet detaylı açıklama ile de bizi aydınlattı.
• Anadolu Doktor Ofisleri • Randevu •
bu...ç
Çocuğa yaklaşımı odaya girer girmez okadar iyi ki güven duygusu oluşuyor, çok ama çok detaylı muayene ediyor güleryüzlü olumsuz olmayan çocuk yararını gözetiyor
a....a
Bizim için çok iyi bir başlagıç oldu diğer görüşmelerimizde daha da iyi olacağına eminim
• Anadolu Doktor Ofisleri • Randevu •
di...
7 senedir senede bir defa muayeneye geliriz. Detaylı bir şekilde muayene etmesinin haricinde kızım ile öyle güzel sohbet ediyor ki bunu hiç bir doktorda görmedim. Ayrıca gereksiz tetkik istemez.
di...r
Bülent hoca açık dili ve etkin iletişime sahip. Ne neden olabilir sonuçları nedir gibi yaklaşımlarıyla da kafamızdaki tüm soru işaretlerini sildi
• Anadolu Doktor Ofisleri • Çocuk Endokrinolojisi Randevusu •
Bülent Hacıhamdioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Hacıhamdioğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi. Size Bülent Hacıhamdioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk beslenme bozuklukları, Büyüme Takibi, İnsülin Pompa Uygulaması, Endokrin (Hormon) Testi, Tiroid Kan Testleri, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab.
Bülent Hacıhamdioğlu adresi nerede?Bülent Hacıhamdioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Anadolu Caddesi No:5/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Hacıhamdioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Hacıhamdioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Hacıhamdioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Hacıhamdioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bülent Hacıhamdioğlu hangi dilleri konuşuyor?Bülent Hacıhamdioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Hacıhamdioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Hacıhamdioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Hacıhamdioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Bülent Hacıhamdioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Hacıhamdioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Hacıhamdioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Türkiye İş Bankası Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla