Match Office/Hacı Halil Mahallesi, 1207 Sokak No:1A/11 Kat:4 Daire:37 ve 43, Kocaeli
Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
b...
Referans ile ulaştım. Kilo verme amacıyla destek alıyorum. Buse hanımla sürecimiz çok güzel gidiyor. Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü, sayesinde motivasyonunuzu yükseltiyor. Herkese tavsiye ederim.
K
k...
Buse Hanıma sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Buse Hanım çok tatlı biri, onunla birlikte bu yola devam etmek çok hoşuma gidiyor. Çok güzel konuşmasında sesinde çok farklılık var, çok güzel bir şekilde davranıyor, çok memnunum.
Z
z...
Buse Hanım'a arkadaşım sayesinde gittim ve iyi ki de gitmişim. Kilo vermek için başvurdum. Yaklaşımı, bilgisi, moral motivasyon konusundaki desteği muhteşem. Listeleri de bir o kadar çeşitli ve güzel. Hedefimi birlikte başaracağız, inanıyorum.
T
t...
Uzmanımıza bir tanıdığımız vasıtasıyla ulaştım. Kilo vermeye sebebiyle ilk defa bir diyetisyene başvurdum. Bana verilen bilgiler doğrultusunda Buse hanımın gayet başarılı ve alanında uzman biri olduğuna kanaat getirdim ve bu şekilde yaklaşık 1 buçuk aydır kendisiyle ilerlemekteyim. Sürecimiz bence gayet iyi ilerliyor. Aynı zamanda kendisinin tavsiyesiyle yüksek insülinle alakalı da tedavi görmeye başladım. Etrafımda bir diyetisyen arayan bir tanıdığım olduğu takdirde tabii ki çevreme Buse Hanım'ı tavsiye ederim.
b...
Uzmanımıza danışanlarının paylaşımlarını görerek ulaştım. Alternatif gıdalar ile seçenekleri çoğaltması ve bu sayede sindirim sistemi açısından çok rahatladım ve kilo verdim. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgili bir uzman.
C
ca....
Cok tatlı bi diyetisyen kendisi cok samimi içten biri yeni basladım 15 günde 3 kilo verdm sizi dinleyen anlayan verdiği listelere uyum sagladıgınız sürece cok iyi sonuclar alıyosunuz
bü...a
Buse hanım 'a vücut analizim için gittim ve detaylı baktık, tartıya çıktım , sonuçları ve neler yapabileceğimizi paylaştı benimle, sonuç odaklı olması çok mutlu etti beni iyi ki gitmişim, 10 günlük ketojenik diyet uygulayacağız, 10 gün dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum
T
te...
Buse hanıma çok zor kilo veren biri olarak yazıyorum iyiki
Tanıdım artık çok rahat kilo veriyorum iyi ki tanıdım dizi
f...
Sosyal medya üzerinden ulaştım, daha önce de kendisiyle çalışmıştım. Buse Hanım'dan çok memnunum. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Beslenme planını tamamen bana özel hazırladı ve süreç boyunca her soruma sabırla yanıt verdi. Sayesinde hem sağlıklı beslenmeyi öğrendim hem de kendimi daha enerjik hissediyorum. Profesyonelliği ve samimiyetinden çok memnun kaldım. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
K
k...
Buse Hanım'la sosyal medyadan tanıdım ve sağlıklı kilo verme sürecimde 3 aydır görüşmekteyiz.
O kadar güler yüzlü, cana yakın enerjisi harika.
İşinin ehli, hazırladığı listeler hepsi sizin isteğinize göre, sizi yormadan aç kalmadan rahatça kilolar gidiyor. Eğer kilo vermek istiyorsanız hiç düşünmeden Buse Hocam'la tanışın hemen.
Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Akkoyunoğlu Köseman, Diyetisyen. Size Buse Akkoyunoğlu Köseman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu.
Buse Akkoyunoğlu Köseman adresi nerede?Buse Akkoyunoğlu Köseman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Match Office/Hacı Halil Mahallesi, 1207 Sokak No:1A/11 Kat:4 Daire:37 ve 43 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Akkoyunoğlu Köseman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Akkoyunoğlu Köseman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Akkoyunoğlu Köseman hangi dilleri konuşuyor?Buse Akkoyunoğlu Köseman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Akkoyunoğlu Köseman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Akkoyunoğlu Köseman hakkında ne düşünüyor?Toplam 98 hasta / danışan, Buse Akkoyunoğlu Köseman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.