Merhaba, ben Diyetisyen Büşra Kalay. Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunuyum. Aynı zamanda Uludağ Üniversitesi'nde Gıda Teknolojisi bölümünden Gıda Teknikeri olarak mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca ETİ, Elvan Gıda, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Araştırma Hastanesi ve Hacettepe Hastaneleri başta olmak üzere birçok kuruluşta çalıştım. Yaklaşık 200'e yakın hastayla birebir ilgilenme fırsatım oldu. Gıda sanayinde edindiğim bilgi ve tecrübelerin yanı sıra yetişkin ve çocuk beslenmesi, hastalıklarda beslenme, toplum sağlığı ve toplu beslenme sistemleri üzerindeki bilgilerimi sürekli güncellemekteyim.

• Sigortası olan hastalar

Online Diyet

• K

Büşra Hanım iyi ki yolumun kesiştiği biri olmuş. Hem yenilikçi tarifleri hem de tamamen bana göre hazırladığı listelerle süreci çok daha kolay ve güzel bir hale getirdi. Bu süreçte duygusal olarak iniş çıkışlarım olsa da duygusal yeme ataklarımı çok güzel bir şekilde ele aldı ve beni her adımda destekledi.

• başka bir yer Diğer  •

• G

Büşra hanımı instagram’da görüp başladım, iyi ki de başlamışım. Aç kalmadan zayıfladım, sağlıklı beslenmeyi öğrendim, hem de inanılmaz motive oldum. İlgisi, enerjisi, yaklaşımı efsane. Kalpten tavsiye ediyorum.

• Online Diyet  •

Online diyet sürecimde diyetisyenim Büşra Hocam sayesinde hem sağlıklı kilo verdim hem de sürdürülebilir ve doyurucu listelerle beslenmeyi keyifli hale getirdim. Uzakta olmamıza rağmen Büşra hocam her zaman yanımda olduğunu hissettirdi, iletişimi, samimiyeti ve ilgisiyle süreci çok daha motive edici hale getirdi. Aç kalmadan, kendimi kısıtlamadan kilo verdim ve en önemlisi bu süreci bir alışkanlığa dönüştürdüm. Sadece fiziksel değişim değil, sağlıklı yaşam konusunda da farkındalığım arttı. Süreci tamamlamamıza rağmen hala takip etmeye devam ediyor. İyi ki bu yola onunla çıkmışım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Online Diyet  •

• B

Büşra Hocamı sosyal medyada bir süredir takip ediyordum. Danışan sonuçları kendisini tercih etmemde en büyük sebep. İlk kez diyetisyenle kilo verme sürecine girdim. Büşra hocamla bu sürece girmem benim için büyük şanstı. Mesleki bilgisi, danışanına karşı her zaman olumlu tavrı çok hoşuma gitti. Kendisiyle sürecimiz istediğim kiloda bitti ama tekrar bir diyetisyenle calismak istesem yine Büşra hocayi seçerdim:)

• başka bir yer Diğer  •

• R

Büşra hanımla tanıştıktan sonra sağlıklı bir şekilde kısıtlanmadan beslenmeyi öğrendim.İlgisi, güler yüzü ve kişiye özel yaklaşımı sayesinde de bu süreci çok güzel ilerlettik.Takibi çok düzenli ve motive edici.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• B

Büşra hanim ile iletişime geçtigim icin cok mutluyum
    8 haftada 8 kilo verdim ve en önemlisi 52 yaşindan sonra SAĞLIKLI BESLENME VE SAĞLIKLI YAŞAMAYI ögrendim
    Diyet yaparken hic açlik cekmedim her istediğimin bir alternatifini bulduk ve gönül rahatligi ile yedim
    Gönul rahatliği ile tafsiye ederim

•  •

Büşra hanımla pek çok diyet seruveninden sonra online diyetle tanıştık. Kendisi o kadar ilgili o kadar naif. Özel durumundan dolayı veremedigim kilolarımı vermemde çok büyük emeği var. Ayrıca diyet listemi haftalık değişen özel durumuma göre düzenledi. En ufak şeyleri bile çekinmeden sorabildim. Yakından ilgiyle takip ettiği o kadar açık ki sagliklı bir şekilde kilo vermemi sağladı.

•  •

Büşra Hanımla geçirdiğim süreçte hem nasıl sağlıklı beslenirim hem de sıkılmadan nasıl diyet yapılır onu öğrendim, iyi ki yollarımız kesişmiş. Bu süreçte bana kattığınız her şey çok değerliydi, nasıl sıkılmadan sağlıklı kilo verilir öğrenmiş oldum

• B

Büşra hanım sosyal medyada karşıma çıktı. İlk diyetisyen deneyimimdi. Hayatım boyunca kilo problemim olmadı. Ama gebelikte iştahım çok açıktı ve fazla hızlı kilo aldım. Aniden 10 kilo alınca hemen Büşra hanıma yazdım ve sürece başladık. İlk başta bebeğim zayıflar mı diye endişelensem de bu korkunun çok yersiz olduğunu gittiğim doktor seanslarından anladım. Oğlum yaklaşık 3800 kilo Büşra hanım hem benim sıkılmayacağım hem de bebeğim için sağlıklı olan şeyleri listeye ekledi. Duygusal yemelerim ve listeye zaman zaman uyumadığım zamanlar olmasına rağmen kalan süreci (Ve en çok kilo alınan 2.ve 3. Tiremster dönemlerini )8 kilo ile kapattık. Asla pişman olmadım yoksa 30 kiloya kadar giderdim ‍Ayrıca duygusal yemelerim de beni motive etti ve asla baskı kurmadı, empati kurdu. Yeri geldi benimle dertleşti Büşra hanımı çevremde ki herkese tavsiye ettim. Sizlere de ederim

• Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme  •

• N

Büşra hanımı sosyal medyaya keşfettim. Kendisi benim ilk diyetisyenim. Hayatım boyunca diyetisyene çok ihtiyacım olmadan rahatlıkla kilo verebilirken artık bunu gerçekleştiremeyince diyetisyen arayışına girdim ve karşıma Büşra hanım çıktı. 2 aylık bir süreç geçirdik kendisi ile. Her hafta yeni ve sağlıklı menülerle aslında yiyerek nasıl sağlıklı kalınır onu öğrenmiş oldum sayesinde. Çok minnettarım kendisine bu 2 aylık süreçte gerek tatlı diliyle gerek verdiği motivasyonlarla sağlıklı bir kilo verdim. Bugün itibariyle sürecimiz bitmiş oldu ama yeniden başlayacak olsam yine Büşra hanımla devam ederim ve gönül rahatlığıyla tavsiyemdir.