Op. Dr.

Lokal Anestezi
PRP
Z
zü...
Biz Emre bey aracılığıyla Annem için bu hastaneyi tercih ettik Annemin geçmeyen bel ve omuz ağrıları vardı fizik tedavi gitti ilaç kullandı malesef geçmedi ve göğsündeki yük omuzlarını çökertip ağrısi beline vurduğu için Annem
Op Dr CANER GELBAL Hocamız tarafından 13.06.2025 Tarihinde göğüs küçültme ameliyatı oldu.Annemin yaşı kilosu tansiyonu Panik atak rahatsızlığı olmasına rağmen operasyonumuz çok başarıli 0 ağrılı geçti İyiki yollarimiz hocamla kesişti Allah razı olsun ameliyat sonrasında da herşey çok güzel geçti
de...
ÖNCELİKLE GÜLERYÜZLÜ OLMASI HASTASINI MOTİVE ETME KONUSUN DA ÇOK İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SÜRECİMDEN ÖNCE VE SONRA ÇOK YARDIMCI OLDU YAPMIŞ OLDUĞU AMELİYAT SÜRECİM AĞRISIZ OLDU GÖZÜMDE KORKUTTUĞUM MEME KÜÇÜLTME AMELİYATINI BENİM İÇİN KOLAYLAŞTIRDI
Caner Gelbal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Gelbal, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Caner Gelbal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Genital Estetik.
Caner Gelbal adresi nerede?Caner Gelbal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Gelbal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Gelbal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Caner Gelbal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Caner Gelbal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Caner Gelbal hangi dilleri konuşuyor?Caner Gelbal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Caner Gelbal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Gelbal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Gelbal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Gelbal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Caner Gelbal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Caner Gelbal hangi sigortaları kabul ediyor?Caner Gelbal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra