- Depresyon ,
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
R
r.....
Süreç çok güzel ilerledi. Her zaman yanımda olduğunu hissettirdi. Farklı bakış açılarından bakmamı sağladı
• Nişantaşı • Psikoloji Randevusu •
Z
z.....
Yaklaşık 1 senedir Ceren Hanım ile terapi sürecindeyim. Çok büyük yol katettiğimi düşünüyorum. Çevremdeki insanlar bile bendeki değişikliğin farkındalar. Geçmişte veya şuan yaşadığım sıkıntıları çözmem için yolumu aydınlattı. Kendi değerimi bulmamı sağladı.
• Nişantaşı • Bireysel Terapi •
al...n
Ceren ile yaklaşık 1 yılı aşkın süredir farklı aralıklarla terapi yapmaktayız. Bir çok farklı metod ile benim kendi yolculuğumda kendi farkedişlerime ışık tutmak ve nüanslar sağlamak noktasında keyifli bir sohbet sürecimiz var. İş ahlakı ve disipliner duruşu başta görece duygusal olan biri için sert gibi gelse de gerekli noktalarda aldığı insiyatiflerle danışanına maksimum mental faydayı sağladığını kendim deneyimimde gözlemleme fırsatı buldum. Ayrıca açık iletişimle yapılan geribildirimler noktasında iletişimi ve danışan mahremiyet noktasındaki hassasiyetini taktir etmeden geçemem.
• Ümraniye Çarşı • Diğer •
bü....
Ceren Hanım’la geçirdiğimiz seanslar süresince, her görüşmeden sonra kendimdeki gelişimi daha net görebiliyorum. Özellikle geçmişle aramdaki farkı artık hissedebiliyorum. Özgüven konusundaki yolculuğumda önemli bir mesafe kat ettiğimi fark ediyorum. Kurduğumuz güvenli ve anlayışlı ilişki sayesinde kendimi daha açık ve anlaşılır şekilde ifade edebiliyorum. Seanslar sayesinde farkındalığım büyük ölçüde arttı.
• Nişantaşı • Bireysel Terapi •
eb...k
Ceren hanım destekleyici yaklaşımı ve yenilikçi bakış açısıyla kendimi güvende ve anlaşılmış hissetmemi sağladı. Her seans bana yeni bir farkındalık kazandırıyor, bu süreci onunla yürütmek gerçekten çok değerli
• Nişantaşı • Psikoloji Randevusu •
Ceren Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Yılmaz, Psikoloji. Size Ceren Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı.
Ceren Yılmaz adresi nerede?Ceren Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceren Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ceren Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.