Fulden Hanım’a başa çıkamadığımız, bizi ailece çok zora sokan iki sorunla başvurduk. 9 yaşındaki oğlum çoğu zaman ke…ndi yatağında yatmayıp bizim yatağımızda uyumak istiyor. Kendi yatağına yolladığımda uyuyamıyor fakat bizim yatağımıza geldiği an deliksiz uyuyor. Bana çözümsüz gibi gelen bu sorunun üstesinden gelmemiz için kısa sürede çok yardımcı oldu, geldiğimiz nokta çok sevindirici ve mucizevi eşim ve ben için. Bir de oğlumda yenilgiyi asla kabullenememe huyu var ve bu beni çok yoruyordu. Oğlum Fulden ablasını çok sevdi ve seanslara çok düzenli gidiyoruz. Bugüne kadar bakamadığımız bir çerçeveden bakmamızı sağladı oğlumuza, herşey gayet güzel ilerliyor.
Daha fazla
Birgül hanıma çift terapisi ve bireysel terapi için başvurduk, tıkanan noktaları kolayca analiz etmesi ve açıklaması… rahatlatıcıydı, zorlandığımız noktalar zamanla yumuşadı ve hem kendi kendimizle hem de çift olarak daha iyi iletişim kurmaya başladık. Terapi sürecine devam edeceğiz.Kendisine teşekkür ediyoruz.
Daha fazla
Biz zeynep hanımı 3,5 yaşındaki kızımın kiloduna kakasını yapmasıyla tanıştık. öncelikle genel cerrahlara götürdük …bir problem olmadığını anlayınca da bilerek yaptığını ve dünya onun etrafında döndüğünün çok çok farkındaydı ama neyse ki zeynep hanımla bu problemi çözdük ki bunun altında yatan bir çok problemi de .ne zaman arasak ne zaman ihtiyacımız olsa yanı başımızda iyi ki tanışmışız şimdi kızım tuvaleti geldiğinde kendisi gidip yapıyor çok mutlu çok mutluyuz :)
Daha fazla
Kızımda yönelge problemi , dikkat dağınıklığı , odaklanma problemi ve konuşma problemi vardı. 1,5 aydır gidiyoruz kı…zım artık yavaş yavaş konuşabiliyor tekrar ediyor, bişeyleri kendi yapmaya başladı , dahada iyiye gideriz inşallah şimdi hala devam ediyoruz seanslarımıza saygılarla..
Daha fazla
Çocuğumun gelişim sürecinde Yasemin Hanım'ın önemli katkı ve yönlendirmeleri oldu. İletişimi çok iyi ve samimi. İhti…yaç duyduğumuzda tekrar danışmak isteyeceğimiz bir uzman. Kendisiyle tanıştığımız için çok memnunuz.
Daha fazla
3 yaş erkek gecikmiş konuşma sebebiyle kendisini bulduk. İyiki bulmuşuk.Daha ilk görüşmemizde evimizde de yanlışlar …yaptığımızın farkına vardık. Uzun uzun anlattı dinledi. Çocuğumla hem kendisi hem oyun ablasıydı sanırım iletişimleri harikaydı. İlk görüşmemizde bile kendisini hayran bıraktırdı desem yalan olmaz. İnşallah sorunumuzun İdil hocamın rehberliğinde üstesinden geleceğiz. YİĞİT EFENİN ANNESİ
Daha fazla
Aysun Hanım’la 17aylık kızımın gelişimsel değerlendirilmesi için görüştük ve özellikle konuşma gelişimine yönelik yö…nlendirmeleri ve yerinde tespiti sayesinde hızlı ve dikkate değer bir gelişim kaydettik. İyi ki yolumuz kesişmiş