Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Mimar Sinan Mahallesi, Efekent Bulvarı, No:39, Uğur Apartmanı, Kat:2, Daire no:5, Aydın • Harita
Özel Muayenehane
Dünyapark Hospital
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla -
Kozyatağı Central Hospital
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Ayazağa Mah. Hadım Koru Yolu Mevkii, İstanbul • Harita
Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Mustafa Kemal, Çankaya Mahallesi, Maidan Ofis ,Mustafa Kemal mahallesi 2118 cad .KAT: 7 , C blok Daire : 78, 2118. Cd, Ankara • Harita
Ogün Kurne Muayenehanesi
Güvenevler Mah. 20.Cad.No:48 Yenişehir, Mersin • Harita
Özel Forum Yaşam Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi 2118.cadde Maıdan iş merkezi c blok kat:6 daire:61, Ankara • Harita
Hakan Balta muayenehanesi
Savcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey • Harita
Özel Tam-Med Hastanesi
Çayyolu, Mah. 2864. Cad, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, Park Cd. No:34/3, Ankara • Harita
Uzm. Dr. Hakan Bektaş Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hançerli Mahallesi Atatük Bulvarı No:122, İlkadım • Harita