İstanbul, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji · Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Nöroloji
Alemdağ Cad. No:444 İçyılmazlar İş Hanı 3-4-5 Katlar, İstanbul • Harita
Özel Batı Bahat Hospital
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaAtatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece • Harita
Özel Batı Bahat Hospital
Barış Mahallesi Samsun Caddesi No:37/A REA İş Merkezi, Beylikdüzü • Harita
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Özel Academic Hospital
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Diyetisyen, Psikiyatri
, Psikoloji · Daha fazlaBarış Mahallesi Samsun Caddesi No:37/A REA İş Merkezi, Beylikdüzü • Harita
Şişli Florence Nightingale Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAbide-i Hurriyet Caddesi No: 164, Şişli • Harita
Şişli Florence Nightingale Hastanesi
Meva Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaHuzur Mahallesi No:35, Ümraniye • Harita
Meva Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi
Güzelbahçe Sokak Güzelbahçe Apt. No:6 Kat: 1-2 Nişantaşı, İstanbul • Harita