Kl. Psk. Deniz Yalçın

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

İstanbul 1 adres

Ben, Kadıköy Fikirtepe’de özel terapi hizmeti sunmakta olan bir klinik psikoloğum. Kendini daha derinlemesine anlamak, yaşamındaki karmaşık süreçlerle çalışmak ve daha net bir şekilde ilerlemek isteyen kişilere destek oluyorum.

Danışanlarım çoğunlukla hayatlarının belirsiz veya geçiş dönemlerinde bana başvururlar. Önemli hayat kararlarıyla karşılaşmış, artık sana uymayan kalıplara sıkışmış hissedebilir ya da geçmiş deneyimlerinin bugün düşünce, duygu ve ilişkilerini nasıl etkilediğini anlamaya çalışıyor olabilirsin.

Benim terapiye yaklaşımım iş birliğine dayalı, düşünceli ve bilimsel temellidir. Terapötik ilişkinin niteliğine değer vermekteyim; güvenli ve ayrıca hedef odaklı bir alan oluşturmayı amaçlarım. Bu çerçevede, zorlayıcı konuları ele almak, keşfetmek ve yön duygusu geliştirmek için alan oluşur.

Mesleki geçmişim yetişkinler, ergenler ve aileleri destekleyen sivil toplum, özel kuruluşlar ve kamu kuruluşları da dahil olmak üzere, karmaşık ve yüksek stresli durumlarda bireyler ve ailelerle kapsamlı bir çalışma deneyimini içermektedir. Bu derin deneyim, sakin uyumlu ve psikolojik açıdan duyarlı bir çalışma yaklaşımını desteklemektedir.

Deneyimler & Eğitimler

Psikoloji Lisans Eğitimi (İngilizce) Yeditepe Üniversitesi (2016)

Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (Tezli)

Lisans ve yüksek lisans öğrenimi boyunca Kapaklı Devlet Hastanesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Moodist Nöroloji ve Psikiyatri Hastanesi gibi çeşitli hastanelerin psikiyatri servislerinde bulundum.

Yeditepe Üniversitesi’nde pedagojik formasyon eğitimi ile; Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi, Doğu Ataşehir Doğa Okulları kurumlarında çocuk ve ergenlerin süreçlerinde danışmanlık hizmetlerinde bulundum.

2023 yılında ‘İnsan Kaynakları Yönetimi’ lisans eğitimini bitirerek çalışma hayatı ve psikoloji üzerine klinik ve akademik çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Bilişsel davranışçı terapi, motivasyonel görüşme teknikleri ve psikodinamik terapi üzerine alanında yetkin kişilerden süpervizyon aldım.

‘’Gottman Çift Terapisi Eğitimi’’ ve Cinsel terapi eğitimleri aldım ve halen bu süreçlerle ilgili süpervizyon çalışmalarımı sürdürmekteyim.

2019-2023 yılları arasında Moodist Hastanesi ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nde klinik psikolog olarak bulundum. Alkol, madde, kumar ve dijital bağımlılık ile ilgili çalışmalara katkı sağladım. Birçok eğitim, seminer, akademik ve klinik çalışmalarda yer aldım. Çeşitli sivil toplum örgütleri, resmî kurumlar ile faaliyetler yürüttüm. Ulusal kongrelere katıldım, bilişsel davranışçı terapi, psikodinamik terapi, çift ve cinsel terapi, depresyon, kaygı bozuklukları ve bağımlılık alanında eğitimler aldım ve klinik çalışmalarda bulundum.

Üye Olduğu Dernekler:
 • Türk Psikologlar Derneği
 • Türk Klinik Psikologlar Derneği

Yetişkin

Uzm. Kl. Psk. Deniz Yalçın

barış sokak, Fikirtepe mah. no:1 daire 20 alya life residence, Kadıköy, İstanbul 34720

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Kl. Psk. Deniz Yalçın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle