Psikolog Dua Nur SOYDUK 2018 yılında İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji bölümüne girerek lisans eğitimini yüksek onur derecesi ile tamamladı. Lisans eğitimi sürecinde gelişimine katkı sağlaması adına anaokulu, hastane gibi alanlarda gönüllü olarak staj yaptı. Bu süreçte aktif olarak Kent Üniversitesi Psikoloji Kulübü yönetim kurulunda rol aldı ve mesleki gelişimi adına pek çok eğitimin düzenlenmesine katkı sunarak bu eğitimlere aktif katılım gösterdi. Bunun yanında TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı) gibi sivil toplum kuruluşları çalışmalarında gönüllü olarak yer aldı. Askıda Terapi oluşumunda üniversite öğrencilerine psikolojik destek vermek amacıyla gönüllü psikolog olarak görev aldı. Şu anda alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek eğitim programlarına katılmaya ve kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Uyguladığı Testler : WISC-IV / Bir İnsan Çiz Testi – Good Enough / Gessel Gelişim Testi / Eysenk Kişilik Envanteri / Beck Depresyon – Beck Anksiyete Ölçeği

Psikohome Suadiye

Bağdat Caddesi Nermin German Apt No:456 Kadıköy/İstanbul, İstanbul

• C

Dua Hanım ile yaklaşık olarak bir yılı aşkın süredir seanslar yapıyoruz.Öncelikle eşim ile ilgili çok önemli sorunlarım ve bunların bende oluşturduğu çok ciddi travmalarımın,kaybettiğim özgüvenimin,çizemediğim sınırlarımın giderilmesi ve beni tekrar hayata kazandırması adına yaptığı tüm yardımlar gerçekten çok verimliydi.Bugün geldiğimiz noktada ben kendimi çok iyi hissediyorum, bunların hepsi Dua hanımın beni dip noktasından alıp bugün ki olduğum noktaya bir dantel işler gibi sabırla ve hassasiyetle ilgilenmesi ile oldu.Sürecimiz hiç bitmeden devam edecek zira ben her insanın hayatında Dua hn gibi kaliteli bir psikoloğun olması gerektiğine inanıyorum.

Psk. Dua Nur Soyduk

Bu içten ve anlamlı geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Her adımda gösterdiğiniz çaba ve kararlılık bu sürecin en önemli parçasıydı. Yolculuğunuzun sizin için hep güç ve farkındalıkla devam etmesini dilerim. Sevgiyle kalın.

• F

Terapi sürecine Dua Hanım ile başlamak, kendim için verdiğim en güzel karardı. Terapi sürecinin her anında dinlenildiğimi, duyulduğumu hissetmek, çözümsüz kaldığım konu her ne olursa olsun seans sonunda kendi çözümleri bulmak, her şeyden önemlisi bu süreçte kendimi bulmak, kendimi tanımak… Daha önceki terapi süreçlerimden çok farklı bir deneyimdi. Dua hanım ile karşılaştığım için mutluyum.

Psk. Dua Nur Soyduk

Değerli yorumunuz için gönülden teşekkür ederim. Kendinizi keşfetme sürecinizde böylesine güzel adımlar attığınızı görmek çok değerli. Bu anlamlı yolculuğunuzu farkındalığınız, cesaretiniz ve içinizdeki umutla aydınlatmaya devam etmenizi dilerim. Sevgiyle kalın

• I

Dua hanımla yolculuğumun başında şu anda olduğumdan çok farklı bir noktadaydım. Beraber geçirdiğimiz bir yıldan uzun sürede hayatımda çok şey değişti, ve Dua hanımin desteğiyle “olduğum” kişiyi daha iyi tanıdığımi ve özgürleştiğimi hissediyorum. Kafamdan geçen dile getirmesi en zor şeyleri dile getirdiğimde hiçbir zaman yargılandığımı hissetmedim, ben kendimi yargılarken dahi. Asla atlatamayacağımı düşündüğüm şeyler yaşarken seansı bitirdiğimizde hayatıma yeniden başlamış gibi hissetmemi sağladı hep.
    Bugün birini daha iyi anlıyorsam, bir arkadaşıma destek olabiliyorsam, birilerinin hayatını güzelleştiriyorsam Dua hanım sayesindedir.

Psk. Dua Nur Soyduk

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Bu yolculukta eşlikçiniz olmak ve değişiminize tanıklık etmek benim için çok kıymetliydi. Kendi farkındalığınız ve içinizde taşıdığınız umutlarla hayatınıza ışık tutmaya devam edeceğinize inanıyorum. Sevgiyle kalın…

• I

Dua hanımla önce eşimle yaşadığım sorunlardan dolayı terapilere başlamıştık , daha sonrasında hem ikili ilişkilerimde yaşadığım problemlere hem sosyal çevremle olan ilişkilerimde hem de en önemlisi kendimle olan ilişkimde olumlu yönde çok güzel gelişmeler yaşadım , kafa olarak çok daha rahat hissediyorum kendimi ve sınırlarımı belirlemek artık çok daha kolay benim için. Yaptığımız terapiler sonucunda aynaya artık gururla bakıyorum Sigara bırakma gibi extra konularımda da bana çok yardımcı oldu. Kendimi yanında çok rahat hissediyorum ve terapimin olduğu günü tüm hafta heyecanla bekliyorum burdan da teşekkürlerimi iletiyorum , gönül rahatlığıyla öneriyorum

• başka bir yer Diğer  •

Psk. Dua Nur Soyduk

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Adım adım farkındalıklarınızın arttığı, duygularınızı özgürleştirdiğiniz ve bunların yolunuza ışık tuttuğu bir terapi yolculuğundasınız… Umarım yaşadığınız deneyim hayatınızda yeni kapılar açmanıza vesile olur. Sevgiyle kalın...

• Kendisiyle tanışıp destek aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Geleceğe dair bakış açıma yön vererek oldukça kısa sürede çok daha özgüven sahibi oldum. Çok teşekkür ederim.

• Psikoofis Online Terapi  •

Psk. Dua Nur Soyduk

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım yaşadığınız deneyim hayatınızda yeni kapılar açmanıza vesile olur. Sevgiyle kalın...

• G

Birlikte güzel bir yol aldığımızı düşünüyorum. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Destekleriniz için
    teşekkür ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Psk. Dua Nur Soyduk

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Yürüdüğünüz yolu farkındalıklarınız ve içinizdeki umutlarınızla aydınlatmaya devam etmenizi diliyorum. Sevgiyle kalın...