0850 333 0388 Ücret öğren

Klinik Psikolog Ebru Aktaş, İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun olmuştur. Psikoloji eğitiminin yanı sıra Çocuk Gelişimi alanında da eğitimini tamamlayarak çocukların gelişimsel, bilişsel ve duygusal süreçlerini çok yönlü değerlendirebilecek akademik bir altyapı kazanmıştır.

Lisans eğitimi boyunca ve sonrasında Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi, PEDAMER (Psikolojik Eğitim Danışmanlık Merkezi), Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ile Beylikdüzü Belediyesi Kreş Müdürlüğü'nde stajyer psikolog olarak görev almıştır. Ayrıca Özel Kurşun Kalem Anaokulu, Gürpınar 75. Yıl Anaokulu’nda stajyer öğretmen olarak çocukların gelişimsel ve eğitsel süreçlerine yönelik uygulamalı deneyim kazanmıştır.

Ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nı Onur derecesiyle tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini, "3-5 Yaş Grubu Çocuklarda DEHB Şiddetinin Benlik Algısı ve Sosyal Davranış Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" başlıklı tez çalışmasıyla tamamlamış; araştırmasında okul öncesi dönemde dikkat eksikliği ve hiperaktivite belirtilerinin çocukların benlik algısı ve sosyal davranışları üzerindeki etkilerini incelemiştir. Bu çalışma, YÖK Ulusal Tez Merkezi'nde yayımlanarak literatüre katkı sağlamıştır.

Mesleki yaşamına Beylikdüzü Belediyesi Kreş Müdürlüğü'nde devam eden Ebru Aktaş, çocukların psikolojik değerlendirme süreçlerini yürütmekte, gelişimsel takiplerini yapmakta, ailelere psikoeğitim ve danışmanlık hizmeti sunmakta, çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemeye yönelik çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Çalışmalarında ağırlıklı olarak çocuk, ergen ve ailelerle çalışmakta; bununla birlikte genç ve yetişkinlere de psikolojik destek sunmaktadır. Çocuk ve ergen psikolojisi, ebeveyn danışmanlığı, kaygı sorunları, benlik algısı, özgüven ve sosyal-duygusal gelişim başlıca çalışma alanları arasındadır. Her danışanın bireysel ihtiyaçlarını merkeze alan, bilimsel temellere dayalı ve etik ilkelere bağlı bir anlayışla çalışmalarını sürdürmekte; mesleki gelişimini güncel eğitimler ve bilimsel çalışmalar doğrultusunda sürekli desteklemektedir.

Yetişkin

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

d...

Ebru Hanım'la sosyal medya üzerinden ulaştım. Değersizlik hissi ve bazı takıntılarımla ilgili kendisinden seans almak istedim. Oldukça nazik ve güven veren biri. Sizi gerçekten içten bir şekilde dinlediğini her anlamda hissedebiliyorsunuz. Bana gayet iyi gelen, verimli bir terapi süreciydi. Terapi almayı düşünenler için tavsiye ederim.

d...

Ebru Hanım’a sosyal medya üzerinden ulaştım. Paylaşımları bana samimi ve güven verici geldiği için görüşme talebinde bulundum. Başvurduğum dönemde bazı konularda kendimi sıkışmış hissediyor ve destek alma ihtiyacı duyuyordum. Seanslar boyunca kendimi rahatça ifade edebildiğim, gerçekten dinlendiğimi hissettiğim bir ortam buldum. Ebru Hanım’ın anlayışlı ve içten yaklaşımı sayesinde zamanla kendimi daha iyi tanımaya, duygularımı anlamlandırmaya ve bazı konulara farklı açılardan bakmaya başladım. Süreç benim için oldukça faydalı geçti. Özellikle yargılanmadan dinlenmek ve ihtiyaç duyduğum noktalarda profesyonel destek almak bana iyi geldi. Her görüşmeden sonra kendimle ilgili yeni farkındalıklar kazandığımı hissettim. Genel olarak bu süreçten memnun kaldım. Psikolojik destek almayı düşünen ve kendisi için güvenli bir alan arayan kişilere Ebru Hanım’ı tavsiye edebilirim.

d...

Kendisine Üniversite sayesinde ulaştım. Toksik bir ilişkinin ardından yaşadığım duygusal yorgunluk ve özgüven kaybı nedeniyle Ebru Hanım'a başvurdum. Süreç boyunca yaşadıklarımı daha iyi anlamama, kendime farklı bir bakış açısıyla yaklaşmama yardımcı oldu. Anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Destek arayan herkese tavsiye ederim.

d...

Sosyal medyada süpervizyon süreci için danışan başvurusunu görüp başvurmuştum. Stresli, üzgün ya da zorlandığım dönemlerde yemeğe yönelme problemim vardı ve bunun nedenlerini daha iyi anlamak istiyordum. Süreç boyunca kendimi, duygularımı ve davranışlarımı daha yakından tanıma fırsatı buldum. Özellikle duygusal yeme alışkanlığımın altında yatan nedenleri fark etmem konusunda bana yardımcı oldu. Görüşmeler sırasında kendimi rahatça ifade edebildim ve her zaman anlayışla karşılandığımı hissettim. İlgisi, yaklaşımı ve süreç boyunca sağladığı destek benim için faydalı ve keyifli bir deneyim oldu.

d...

Ebru Hanım’ı sosyal medyada görüp ulaşmıştım. Hayatımda bazı önemli kararlar almam gereken, kafamın oldukça karışık olduğu bir dönemde kendisinden destek aldım. Seanslar sayesinde olaylara daha farklı açılardan bakmayı ve düşüncelerimi daha net toparlamayı öğrendim. Samimi, anlayışlı ve ilgili yaklaşımı sayesinde süreç benim için çok faydalı geçti. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

d...

Kendisine bir tanıdığım aracılığıyla ulaşmıştım. Üniversite sınavı sürecinde yaşadığım kaygılar nedeniyle Ebru Hanım’a başvurdum. Seanslar sayesinde sınav stresimi daha iyi yönetmeyi öğrendim ve kendimi daha güçlü hissetmeye başladım. Anlayışlı ve profesyonel yaklaşımından dolayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

d...

Ebru Hanım ile çalışmak benim için çok değerli bir deneyim oldu. Kendimi sıkışmış ve ne yapacağımı bilemez hissettiğim bir dönemde destek aldım. İlk görüşmeden itibaren samimiyeti, anlayışı ve profesyonelliği sayesinde kendimi güvende hissettim. Seanslarda yalnızca sorunları konuşmakla kalmayıp kendimi daha iyi tanımayı ve duygularımı yönetmeyi de öğrendim. Hayatıma kattığı farkındalıklar için kendisinden çok memnunum. Destek arayan herkese içtenlikle tavsiye ederim.

d...

Ebru Hanım’a bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. İlk başta biraz çekinerek başlamıştım ama daha ilk görüşmeden itibaren kendimi rahat hissettim. Aklımı kurcalayan birçok konu vardı ve bunları rahatça konuşabildim. Beni sabırla dinledi, farklı açılardan düşünmemi sağladı. Görüşmeler ilerledikçe kendimi daha iyi tanımaya ve bazı şeylerle daha kolay baş etmeye başladım. Samimi, ilgili ve güven veren yaklaşımı sayesinde bu süreç benim için çok faydalı geçti. Destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.