- Kişilik Bozuklukları ,
- Panik Bozukluğu ,
Bakırköy, İstanbul
İstanbul
n....a
Ela hanımla tanismamdaki süreç gerçekten birseyleri değiştirmeye inandığım ve kendimi en kötü zamanda bulduğum anlarda Ela hanım karşıma çıktı.Kendimi aşırı kontrolcü hayatı akışına bırakmayan aslında buna nazara öfke kontrolü yapabildiğimi sanıp çoğu noktada yapamadığımı anksiyete ve panik ataklarimin en çok nüksettigi noktada karşılaşmamız hayatıma oldukça kolaylık sağladı dısardan nötr bir göze ihtyacım olduğunu birilerinin gerçek anlamda sesimi duymaya ihtiyacım olduğunu gerçek anlamda hissettirdi.Olaylara anlık fevri sinirle tepkiler vermeyip sakin kalmayı öğrenmenin daha sağlıklı sonuçlar getireceğinin farkına varmamı sağladı.Iyi ki yollarımız kesişmiş
• • Yetişkin Terapisi •
Ruhumun kaybolduğunu düşündüğümü söylemiştim ve Ela Nur hocamla yaptığımız psikoterapiler sonucunda açıkcası kendime yolculuk yaptım, kendi iç sesimi duyabildiğimi hissettim. Tek pişmanlığım, bunca zaman neden psikoterapi almadığım oldu. Herkesin bedeni kadar ruhuna da önem verip ruhunu kuyunun dibinde bulmadan yardım almasını tavsiye ediyorum. Ela Nur hocamla yollarımızın kesişmesi ise benim için büyük bir şanstı.
• • Yetişkin Terapisi •
Ela Nur Şalcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ela Nur Şalcı, Psikoloji. Size Ela Nur Şalcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi.
Ela Nur Şalcı adresi nerede?Ela Nur Şalcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ela Nur Şalcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ela Nur Şalcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ela Nur Şalcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ela Nur Şalcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ela Nur Şalcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ela Nur Şalcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ela Nur Şalcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ela Nur Şalcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ela Nur Şalcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.