Uzm. Kl. Psk. Ela Nur Şalcı

İstanbul 1 adres

Bakırköy, İstanbul

İstanbul

• N

Ela hanımla tanismamdaki süreç gerçekten birseyleri değiştirmeye inandığım ve kendimi en kötü zamanda bulduğum anlarda Ela hanım karşıma çıktı.Kendimi aşırı kontrolcü hayatı akışına bırakmayan aslında buna nazara öfke kontrolü yapabildiğimi sanıp çoğu noktada yapamadığımı anksiyete ve panik ataklarimin en çok nüksettigi noktada karşılaşmamız hayatıma oldukça kolaylık sağladı dısardan nötr bir göze ihtyacım olduğunu birilerinin gerçek anlamda sesimi duymaya ihtiyacım olduğunu gerçek anlamda hissettirdi.Olaylara anlık fevri sinirle tepkiler vermeyip sakin kalmayı öğrenmenin daha sağlıklı sonuçlar getireceğinin farkına varmamı sağladı.Iyi ki yollarımız kesişmiş

• Yetişkin Terapisi  •

Ruhumun kaybolduğunu düşündüğümü söylemiştim ve Ela Nur hocamla yaptığımız psikoterapiler sonucunda açıkcası kendime yolculuk yaptım, kendi iç sesimi duyabildiğimi hissettim. Tek pişmanlığım, bunca zaman neden psikoterapi almadığım oldu. Herkesin bedeni kadar ruhuna da önem verip ruhunu kuyunun dibinde bulmadan yardım almasını tavsiye ediyorum. Ela Nur hocamla yollarımızın kesişmesi ise benim için büyük bir şanstı.

• Yetişkin Terapisi  •