Mesleki Hayatıma ilk olarak 2009'da,İzmir'de Özel Nutra System zayıflama Merkezinde başladım. 2 yıllık bir çalışma süreci sonunda, 2011 yılında, Özel Dereli Polikliniği'nde zayıflama ve diyabet hastalarını takip ettim.
2011-2021 yılları arasında Özel Çankaya Tıp Merkezi'nde pek çok danışana beslenme ve diyet danışmanlığı verdim.
2022 ocak ayı itibarı ile İzmir'de halen kendi ofisimde danışanlarımı ağırlamaktayım.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
- Aşırı Kilo Alımı
Akdeniz Mah. Gaziosmanpaşa Bulvarı Süreyya Reyent İşhanı No:30 /110, Konak, İzmir 35210
- Sigortası olan hastalar
Zayıflama Programı
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
m....d
Çok sıkıcı ve mutsuz edeceğini düşündüğüm diyet ve kilo verme sürecimi benim yaşam tarzıma göre yorumlayıp hiç zorlanmadan gerçekleştirmemi sağlayan ve yol gösteren Gül hanım İyi ki tanışmışız .
• Uzm. Dyt. F.Gül ALKAYA Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Kilo Verme Diyetleri •
K
k....e
Gül hnm’in bilgi ve motivasyonu detaylı analiz ve sürecime empati kurarak yaklaşmadı çok memnun ediciydi.
Hayat tarzım,beslenme alışkanlıklarım konusunda farkındalık kazandım.• Uzm. Dyt. F.Gül ALKAYA Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu •
si...
Çok eskiden kendisiyle fazla kilolarımın hepsinden kurtulmustum doğum sürecinden uzun bir süre sonra tekrar başladım samimiyeti uzmanlığı desteklemesi ve çok uzun süre verdiğim kiloyu koruyabilmek kesinlikle yine kendisine gitmeme sebep oldu artı andulasyon ile diyetimi destekleyeceğiz inanıyorum tekrar ideal kiloma Gül hanım ile ulaşacağım
Uzm. Dyt. Fadime Gül Alkaya
Bana güveniniz ve güzel sözleriniz icin teşekkürler
gü...ş
Gül Hanımı bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim bazı sağlık sorunlarım vardı .Verdiği diyet programları ile 2 ayda hem sağlığıma kavuştum hemde kilo verdim.Güler yüzlü ilgili alakalı bir uzman.Her hafta kontrole gidiyordum kan tahlillerime göre kiloma göre değişiklikler yapıyordu.İstedigim zamanda rahatlıkla ulaşabiliyorum.Ben çok memnunum kendisinden .
Gidiş amacım 10 kilo vermek ve fit bir görünüm elde etmekti. 2 ay gibi kısa bir surede ve Gül hanımın desteği ve doğru yönlendirmesiyle fazla kilolardan kurtuldum. Kesinlikle tavsiye ederim.
a....k
Kilo vermek için başvurdum. 4 aydır kendisiyle her hafta görüşüyoruz. 11 kilo verdim, bu benim için çok iyi bir şey. Çok motive edici bir uzman, çok memnunum. 2020 yılında da kendisine gittim, tekrar kilo aldım ve yeniden bu sürece başladım. Her aradığımda ulaşabiliyorum, herkese tavsiye ederim. Danışanlarına karşı ilgili bir uzman.
f....e
Kilo vermek için başvurdum. 4 aydır gidiyorum, kilo veriyorum. Kendisinden memnunum, sürecim devam ediyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Ş
ş....k
Sağlıklı yaşam için başvurdum. Kızımla kendisine gitti, çok memnun kaldı. 2 aydır gidiyorum, sağlıklı yaşam artı kilo verimimde oldu. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Çok memnunum kendisinden.
d....k
2-3 ay gittim. Kişisel sebeplerden dolayı bıraktım. Kilo verme sürecim iyiydi, beni destekledi. İlgili ve alakalı bir uzman. Kan sonuçlarıma göre beslenme programı hazırladı. Her hafta kontrole gidiyordum. Kilo vermeme göre değişiklikler yapıyordu. İstediğim zaman kendisini arayıp soru sorabiliyordum.
s....u
Bayadır kendisi ile görüşüyorum. Bir ara kısa bir ara verdim, pişman oldum, tekrar kendine gittim. Çok memnunum kendisinden. Gösterdiği ilgi ve alaka iyi. Yaşam tarzıma göre beslenme programı hazırlıyor. Sağlıklı beslenmeyi öğretiyor. Herkese tavsiye ederim. Bugün arkadaşımı kendisine götürdüm.
Fadime Gül Alkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Gül Alkaya, Diyetisyen. Size Fadime Gül Alkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Randevu, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri.
Fadime Gül Alkaya adresi nerede?Fadime Gül Alkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akdeniz Mah. Gaziosmanpaşa Bulvarı Süreyya Reyent İşhanı No:30 /110 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Gül Alkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fadime Gül Alkaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fadime Gül Alkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime Gül Alkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fadime Gül Alkaya hangi dilleri konuşuyor?Fadime Gül Alkaya ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fadime Gül Alkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Gül Alkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fadime Gül Alkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Fadime Gül Alkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fadime Gül Alkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Fadime Gül Alkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.