Dr. Öğr. Üyesi Fatih Arslanoğlu

Ortopedi Ve Travmatoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Dr. Fatih Arslanoğlu, Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

• I

Çocukluktan travmalı dizimde düşme sebebiyle şiş ve ödem vb. gibi etkilerle birlikte aldığım ağır hasar sonucu iki ay yürüyememiş ve Fatih beye kadar önceki doktorlarla vakit kaybettiğimi fark etmiştim. Gerçekten zekasını da muanesine katan birisi, 2 ay kaybım olmuş Fatih beye kadar, 4.doktorumdu keşke daha önce keşfetseymişim, başka doktorların anlayamadığını anladı, gerçek ve doğru tespitler yaptı. Ortopedik sorunu olan herkese öneriyorum. Medivia hastanesinde daha fazla görmek isteriz kendisini.

• başka bir yer Diğer  •

• Adam gibi adam beyefendi ilgili işini hakkıyla yapmaya çalışan hastasına insan gibi davranıp sorulara gayet sıcak ve bilgilendirici cevaplar veren çalışmış olduğu baltalimanı kemik hastalıkları hastanesinde ameliyat oldum kontrollerim fatih hocaya denk geldi hiç riske girmeden garantici davranarak takiplerimi yaptı iyi bir doktor allah eksikliklerini vermesin

•  •

• M

heep ikna edici cevaplar veriyor, annemi muayene etti ve çok bilgili bir doktor bidee çoooookkkk yakışıklııııı

•  •