Merhaba, ben klinik psikolog Fidan Yılmaz. 2022 yılında Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezun oldum. Ardından 2025 yılında Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansımı tamamladım. Staj sürecimi Rehber Klinik, Np beyin hastanesi ve Mustafa Aykın İlkokulunda tamamladım. Üç senedir aktif olarak danışan görmekteyim. Şu an aktif olarak Anda Psikoloji’de online veya yüz yüze terapi yapmaktayım. Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Sanat Terapisi, Aile Danışmanlığı, Mindfulness Temelli Terapi eğitimlerini aldım. Ayrıca MMPI, gelişim ve performans testleri uygulayıcısıyım. Çalışma alanlarım: Kaygı bozuklukları, depresyon ve duygudurum bozuklukları, OKB, fobiler, dikkat eksikliği, ilişki sorunları, uyku bozuklukları ve yeme bozuklukları.
- İnternet Bağımlılığı
Gessell Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Fidan Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Fidan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fidan Yılmaz, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Fidan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Çözüm Odaklı Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Bireysel Terapi, Gessell Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Fidan Yılmaz adresi nerede?Fidan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fidan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fidan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fidan Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fidan Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fidan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fidan Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fidan Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.