Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Mehmet Akif Mahallesi, Recep Ayan Cad. No:26 Kat:3 D:10 (Öz Yıldırım İş Merkezi, B Blok Giriş), İstanbul • Harita
FizyOrto Klinik
Aziziye mahallesi hoşdere caddesi 169/6, Ankara • Harita
EMFİZYO Fzt. Melike Emiroğlu
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Datça, Muğla • Harita
Datça
Mevlana Mah. 101065 Sk., Mersin • Harita
Özel Berraksu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Bahçelievler Mahallesi Bosna Bulvarı No:142/9, Üsküdar • Harita
Fzt. Nilay Batur (Enterapist Fizyoterapi Merkezi)
Esentepe Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Yeşil Sokak, Bulvar Diamond Sitesi, A Blok, Kat 7/17 ,Nilüfer/Bursa, Bursa • Harita
Ali Deniz Baykara Kliniği
Doktor Ahmet Örs Caddesi, Sinop • Harita
Yeni Mahalle
Özel İzan Sağlık Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk yoğun bakımı · Daha fazlaAhmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Hayıtlı Mah. Atatürk Bulvarı No:21, Milas • Harita
Özel İzan Sağlık Hastanesi
TEŞVİKİYE MAH. NİŞANTAŞI IHLAMUR YOLU SK. ERDEK NO: 61 İÇ KAPI NO: 5 ŞİŞLİ, İstanbul • Harita
Fzt. Seçkin Pişkin