Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon

İstanbul Harita

EVDE FİZİK TEDAVİ

• Fzt. Fırat Geliç

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Rüstempaşa Mahallesi, Rüstempaşa Caddesi, Gelgör İş Merkezi, No:4, Sakarya Harita

Sapanca Fizyoterapi Danışmanlık

Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya Harita

Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi

• Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazla

Fatih Mahallesi Fedakar Sokak No:3, Büyükçekmece Harita

Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi

• Özel NCR International Hospital

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil Harita

Özel NCR International Hospital

• Fzt. Oğuzhan Bayhan

Zincirlikuyu 38, Kocaeli Harita

Terapi Arat Sağlıklı Yaşam Merkezi

• Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı Harita

Batıkent Mahallesi Adnan İnanıcı Caddesi No:5-B, Şahinbey Harita

Osteolife

• Özel Giresun Kale Tıp Merkezi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon

, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazla

Gazi Cad. Debboy Mevkii Giresun, Giresun Harita

Özel Giresun Kale Tıp Merkezi

• Özel Remedy Hospital

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla

Doğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik Harita

Özel Remedy Hospital

• İzmir Özel Gazi Hastanesi

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Nevzat Güzelırmak Sokak No:29 Alsancak / Kahramanlar – İzmir, İzmir Harita

İzmir Özel Gazi Hastanesi