Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
İstanbul • Harita
EVDE FİZİK TEDAVİ
Rüstempaşa Mahallesi, Rüstempaşa Caddesi, Gelgör İş Merkezi, No:4, Sakarya • Harita
Sapanca Fizyoterapi Danışmanlık
Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazlaFatih Mahallesi Fedakar Sokak No:3, Büyükçekmece • Harita
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Özel NCR International Hospital
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaMücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil • Harita
Özel NCR International Hospital
Zincirlikuyu 38, Kocaeli • Harita
Terapi Arat Sağlıklı Yaşam Merkezi
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaŞirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı • Harita
Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Batıkent Mahallesi Adnan İnanıcı Caddesi No:5-B, Şahinbey • Harita
Osteolife
Özel Giresun Kale Tıp Merkezi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaGazi Cad. Debboy Mevkii Giresun, Giresun • Harita
Özel Giresun Kale Tıp Merkezi
Özel Remedy Hospital
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaDoğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik • Harita
Özel Remedy Hospital
İzmir Özel Gazi Hastanesi
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaNevzat Güzelırmak Sokak No:29 Alsancak / Kahramanlar – İzmir, İzmir • Harita
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Yeni Mah. 7. Sokak No: 35, Samsun • Harita