Sancaktepe, Gastroenteroloji
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaFeyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D, Maltepe • Harita
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaElmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Kozyatağı Central Hospital
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Feyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D Maltepe / İstanbul Maltepe Merkez Cumhuriyet Camii Altı, İstanbul • Harita
Maltepe Yeni Tıp Merkezi
Bağlarbaşı, Feyzullah Cad. No:39, Maltepe • Harita
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Romatoloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYalı Mahallesi Sahilyolu Sokak No:16 Dragos, Maltepe • Harita
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28, Ataşehir • Harita
Işıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir, İstanbul • Harita
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi