Genel Cerrahi
Üniversite, Çat Yolu Cd, Yakutiye • Harita
Erzurum Şehir Hastanesi
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaEski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
İçişleri Bakanlığı Semt Polikliniği
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Dermatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Aile hekimliği · Daha fazlaAtatürk Mahallesi İnönü Bulvarı B1 Blok Atatürk Eğt. Arş. Vilayetler Smt Plk, Ankara • Harita
İçişleri Bakanlığı Semt Polikliniği
Kemer Yolu Sağlık Müdürlüğü Sırası Akbank Yanı No:100, Antalya • Harita
Konyaaltı Cerrahi Tıp Merkezi
Sivas Gemerek Devlet Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon
, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazlaSivas-Kayseri Yolu, Sivas • Harita
Sivas Gemerek Devlet Hastanesi
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Balgat Çukurambar Semt Polikliniği
Genel cerrahi, Romatoloji
Çukurambar Mahallesi 41. Cad. No:46/47, Ankara • Harita
Marmaris Knidos Tıp Merkezi
Genel cerrahi, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji · Daha fazlaYunus Nadi Cad. No:4 Armutalan, Muğla • Harita
Marmaris Knidos Tıp Merkezi
Özel International Söke Hospital
Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen · Daha fazlaYenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke • Harita
Özel International Söke Hospital