- Depresyon ,
- Panik Bozukluğu ,
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
- Travma ,
- Yas (Matem) ,
Mevlana Mah. Sultanahmet Cad. Ak-Er Apartmanı Kat: 13 Daire: 55, Esenyurt, İstanbul
Denizköşkler Mah. D-100 Güney Yan Yol No: 59 Daire: 1 Çiloğlu apartmanı, Avcılar, İstanbul 34315
BiHis Psikoloji
Denizköşkler Mah. D-100 Güney Yan Yol No: 59 Daire: 1 Çiloğlu apartmanı, İstanbul
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
K
ko...y
terapiye başlamadan önce aslında çok faydası olacağını düşünmemiştim. iyiki de gitmişim. gizem hanım olaylara, durumlara ve kendime olan bakış açımı, yaklaşımlarımı değiştirdi. ve bu süreci çok güzel yönetiyor terapi sürecinde hiç güvensizlik duymadım. değiştirebileceğime inanmadığım yıllardır var olan döngülerimi kırmayı başardım. hatta farketmediğim ve beni engelleyen bir çok düşüncelerinde farkına vardım. ve ömrüm boyunca da faydasını göreceğimden eminim. gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
• BiHis Psikoloji • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Gizem Hocaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Hocaoğlu, Psikoloji. Size Gizem Hocaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Online Terapi, Ergen Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Psikoloji Randevusu, Beck Depresyon Ölçeği, Psikoterapi, Randevu.
Gizem Hocaoğlu adresi nerede?Gizem Hocaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Mah. Sultanahmet Cad. Ak-Er Apartmanı Kat: 13 Daire: 55 İstanbul
- Denizköşkler Mah. D-100 Güney Yan Yol No: 59 Daire: 1 Çiloğlu apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Hocaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Hocaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Hocaoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Hocaoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Gizem Hocaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Hocaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Hocaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Hocaoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gizem Hocaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.